Week in photos #92

Nu s-au legat nici săptămâna asta toate așa cum aș fi vrut, am amânat cam multe pe săptămâna viitoare, dar e ok, am o stare foarte bună și aștept cu entuziasm mai multe lucruri pe zilele ce urmează, așa că într-un fel mă bucur că au trecut foarte repede ultimele zile. Am avut oricum destul timp pentru mine și pentru ce era mai urgent de rezolvat, în sfecial sunt fericită că am reușit să fac traseul pentru următoarea vacanța, până la care mai e super puțin și pentru care eram destul de indecisă. Să revin, totuși...


Vă mai amintiți „motanul terorist”, care ne-a rupt plasa de la geam? El s-a mai potolit, stă mai puțin pe acasă (deja îi pot considera vecini de bloc), dar în schimb puii lui sunt tot timpul prin preajmă, vin mereu să se joace la noi în geam, când prind ocazia mai intră și prin casă, dar în continuare nu ne lasă să punem mâna pe ei. Ăsta mic din poză e cel mai haios și nebun, uneori am stat afară numai să-l privesc cum se joacă cu o hârtie mototolită sau cum aleargă gândăcei și muște, îmi e tare drag de el.


Dar pe Rocky îl mai știți? Ne-am adunat iar o echipă întreagă pentru a-l îmbăia, nu e muncă ușoară cu atâta blană. :)) Noroc că îi place foarte mult apa, aproape că adoarme în timp ce-l spălăm.


Uneori am senzația că am cele mai urâte degete și unghii la picioare, dar după o pedichiură făcută ca la carte parcă arată mai ok. Eu nu sunt însă capabilă să le fac așa vreodată, pe cât de mult îmi place să-mi fac manichiura, pe atât de mult îmi displace să-mi fac pedichiura, așa că prefer să apelez la cineva capabil măcar vara. Sunt eu singura ciudată?


Pentru că în weekend am rămas la părinți, am profitat să încerc de la mama un gel de duș Avon, eu nu am mai folosit gelurile lor de duș de mulți ani, dar am cam rămas surprinsă - e cremos, plăcut ca textură, iar mirosul e delicat și destul de natural. Poate o să le mai acord șanse cu timpul...


Da, iar prăjitura mea preferată, de care nu cred că o să mă satur vreodată.


Am încheiat săptămâna cu un joc de Monopoly, varianta în română (cu niște traduceri de vis, ne-am amuzat copios), nu mai jucasem de un secol dar asta nu m-a împiedicat să câștig. :))

Sunt bucuroasă și că am reușit săptămâna trecută să finalizez cel mai amânat articol vreodată, cel despre insula Corfu, dar și că a prins mai bine decât mă așteptam, fiind destul de vizualizat. Dacă nu l-ați citit deja, îl găsiți aici, iar de acum sper să scriu mai des și articole de travel, dar și să mă mișc mai repede cu ele, să le fac „la cald”.

Săptămâna voastră cum a fost? O nouă săptămână cât mai faină să aveți!

14 comentarii

  1. Ce haiosi sunt pisoii, pe blanos il pup :)))). Mie imi place sa-mi fac si pedichiura dar de cele mai multe ori merg si eu la salon din comoditate. Te pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt niște scumpi! :D Mie mi se pare foarte incomod, doar să le dau cu ojă e ok, dar în rest... :))
      Te pup!

      Ștergere
  2. Ce moaca au roscovanii. Sa ai o saptamana asa cum vrei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În realitate sunt și mai haioși. Mulțumesc, a fost exact cum mi-am dorit-o. :D

      Ștergere
  3. Sa stii ca degetele tale de la picioare sunt foarte frumoase! Si nu mint! am vazut niste dezastre... vai, vai! Mie-mi place sa-mi fac pedichiura dar recunosc ca-mi place sa admir si rezultatele altor persoane. ;))
    Gel de dus cu aroma de margaritar? Trebuie sa caut o brosuraAvon! E musai!
    Te pup si iti doresc sa ai o saptamana de nota 10! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, ești o drăguță!
      E super fain gelul de duș, atât ca aromă, cât și ca textură.
      Mulțumesc, a fost de nota 10+ ! :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Vad ca ai o viata animata :) Saptamana mea a fost buna, dar aglomerata si acum ma chinui sa termin tot ce am in lucru saptamana asta ca sa plec linistita in concediu, la Constanta!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiu cum se numeste praji, dar arata tare bine <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E tort cu cremă de zahăr ars, foarte ușor de făcut zice mama, dar eu încă n-am încercat să fac.

      Ștergere
  6. Ce blanos curat :)
    Si eu am jucat onopoly, dar pe mine ma enerveaza ca dureaza atat de mult :)))
    Iar prajitura...nu se putea week in photos fara prajitura :P
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...și pufos. :))
      Așa e, durează cam mult, de fapt nici noi nu-l încheiasem jocul, dar au renunțat ceilalți știind că oricum nu mai au șanse, eram eu prea bogată. :))
      Te pup!

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că am reușit. Mie mi-o luminează în fiecare zi nebunaticii ăștia, cât am fost plecat chiar mi se făcuse dor de ei. :D

      Ștergere