Alegerile zilei - Produse de makeup

Își mai amintește oare cineva de postările cu toate produsele folosite de mine într-o anumită zi, pe care le făceam ocazional? A trecut foarte mult timp de la ultimul articol de tipul ăla publicat și nici nu știu dacă o să mai fac vreodată (parcă se adună cam prea multe produse), dar în schimb m-am gândit să prezint ocazional doar produsele de makeup pe care le-am folosit într-o zi, cu câteva scurte impresii. E oricum categoria unde variez cel mai mult produsele și unde poate să apară mereu câte ceva nou sau chiar să le readuc în atenție pe unele despre care n-am mai vorbit de mult timp, dar pe care încă le folosesc cu plăcere.


Azi n-am folosit foarte multe produse, chiar dacă nici puține nu pot spune că sunt, dar cam așa a arătat rutina mea de machiaj de zi cu zi pe tot parcursul verii și cum încă e cald, mai păstrez pentru o vreme aceeași rutină, în care farduri sau eyeliner rare ori își găsesc locul. Probabil că asta se va schimba odată ce toamna își va intra cu adevărat în drepturi, dar până atunci... să vă poveste despre produsele folosite azi.

După ce mi-am făcut rutina de îngrijire de dimineață și am aplicat crema cu SPF 50+, am început machiajul cu fondul de ten L'Oreal Infallible 24h Matte, unul dintre favoritele mele pentru vară. Este un fond de ten cu finish mat, rezistența pe ten e bună și oferă o acoperire destul de mare. E mai pretențios la aplicare, dar prin mișcări ușoare de tapotare mi se pare că se așează chiar frumos, arată destul de natural, doar faptul că evidențiază mai mult ca altele puful/părul de pe față i-aș mai reproșa. Totuși, îmi place mult și mă tentează să iau și primerul din gamă. Are și o formulă curată, fără iritanți. De aici l-am achiziționat la un preț bun.


De când am concealerul Maybelline Instant Anti-Age rare ori am mai folosit altele, îmi place la nebunie! Deși e foarte lejer, nu încarcă și nu se simte, totuși acoperă bine și nu se strânge în liniile fine, dacă e fixat bine. Se și vede cât de mult l-am folosit, în câteva luni am consumat cam 1/3 din el.

Pentru a fixa concealerul, de data asta am folosit pudra pulbere Catrice Primer & Fine, care nu pot spune că-mi place în mod deosebit - trebuie să fiu atentă la cantitatea aplicată, dacă iau prea mult încarcă zona. E matifiantă, dar pentru ten nu-mi place fiindcă evidențiază rău porii. Eu oricum prefer pe ten pudrele compacte, iar azi am folosite pudra Bourjois Silk Edition - e matifiantă, nu încarcă și oferă puțină rezistență în plus.

Am finalizat machiajul tenului cu blush-ul Pupa Like a doll, la care trebuie să fiu atentă la cât produs iau pe pensulă, fiind foarte pigmentat. Însă îmi place, textura e plăcută și se așează destul de frumos pe ten pentru un blush mat.


Pentru sprâncene am folosit NYX eyebrow gel, la care am revenit după o perioadă de pauză, dar care-mi place la fel de mult ca la început - e foarte puternic pigmentat și rezistă perfect în orice condiții, inclusiv la apă. Am două nuanțe diferite, cu care jonglez sau pe care le combin, depinde de rezultatul pe care vreau să-l obțin.

Pentru ochi m-am limitat la a folosi un fard dintr-o paletă Wet n Wild ca iluminator, iar apoi am folosit rimelul Douglas Devil eyes, către care întind cel mai des mâna de vreo două săptămâni, de când l-am desfăcut - îmi place foarte mult efectul pe care-l oferă, lui trebuie neapărat să-i dedic și un review, să vă arăt cam ce poate.

Accentul l-am pus pe buze, am folosit rujul Melkior în nuanța Coquette, pe care l-am primit săptămâna trecută de la Camelia. Lăsând la o parte faptul că iubesc rujurile clasice de la Melkior pentru formula plăcută, rezistența bună și finish-ul semi-mat, la ăsta îmi place la nebunie nuanța, e cu mult mai frumoasă pe buze decât pare din poză! La final am aplicat spray-ul de fixare Melkior, pe care-l folosesc aproape zinic de când îl am. Rujurile le găsiți aici și spray-ul aici, iar dacă vreți să plasați o comandă puteți folosi codul melkior10ella pentru 10% reducere.

Asta e tot ce am folosit azi pentru un machiaj rapid, care a fost gata în mai puțin de 20 minute, fără să mă grăbesc. Aștept să-mi spuneți dacă vă place ideea articolului, eu mă gândesc să fac ocazional câte un articol de tipul ăsta, așa am ocazia să scriu despre mai multe dintre produsele de makeup pe care le dețin.

Voi ce produse de makeup ați folosit azi? Avem ceva produse în comun?

18 comentarii

  1. Eu ti-am zis ca o sa-ti placa la nebunie rujul. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am convins și eu de cum l-am văzut în realitate, dar pe buze arată și mai tare decât din tub!

      Ștergere
  2. Si eu sunt o adevarata fana a nuantei Coquette. Mi se pare perfecta pentru orice sezon, pentru orice tip de machiaj.
    Imi doresc de ceva vreme un trio WNW si sper sa reusesc sa il bifez pana la urma. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, e superbă nuanța și chiar e potrivită pentru orice sezon și la multe machiaje.
      Merită fardurile WnW, sunt foarte bune pentru prețul pe care-l au.
      Pupici

      Ștergere
  3. Imi place foarte mult sa citesc astfel de postari, fiindca ma inspira si imi dau seama ce imi lipseste din trusa de makeup. Eu azi nu cred ca ma machiez, decat daca o sa am ceva drumuri de facut pe seara. Oricum aleg un machiaj natural cu BB Creamul de la Nivea, un ruj creion de la Yves Rocher in nuanta Soft Rose, cancelour Astor si rimel Freedom din Pepco.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da ..pudra bourjois am avut-o si eu ..tocmai am terminat-o si am fost foarte multumita de ea :) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție ți-a plăcut! Are și a mea o gaură zdravănă în ea, nici nu mi-am dat seama că am folosit-o așa de mult. :D

      Ștergere
  5. Deci nu sunt singura care avea impresia asta despre pudra Catrice. Mie nici la ochi nu mi se pare ca seteaza foarte bine zona, tot mi se strange concealer-ul. Am si eu pe wishlist paletuta de la WetnWild si faimosul concealer Maybelline. Si tare sunt curioasa de rimelul acela :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, chiar nu e prea reușită, din păcate. Mi s-a părut și mie că nici măcar nu fixează suficient de bine, deși la concealere mai lejere merge.
      Merită și paletele WnW, iar concealerul Maybelline chiar e must try! O să revin cu un review mai detaliat pentru remil, unde o să prezint și cum arată pe gene. :D
      Te pup!

      Ștergere
  6. Da, imi place ideea! Si eu m-am gandit sa postez ocazional un astfel de articol, insa nu stiu de ce nu am inceput deja sa fac asta!
    Imi plac tare mult pozele tale!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur și hai și tu cu postarea! :)
      Mulțumesc mult!
      Pupici

      Ștergere
  7. Mi-a placut postarea, dar nu ar fi stricat si o poza cu machiajul in sine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur. Nu am văzut rostul, e doar un machiaj banal și intenția a fost să fac un scurt review produselor. :)

      Ștergere
  8. asta era ideea pe care ai vrut s-o pui in aplicare! :)

    imi place rujul ala la maxim :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... de asta ziceam. :D Mă bucur că-ți place rujul.

      Ștergere
  9. absolut superbe. multumim pentru recomandari.

    RăspundețiȘtergere