Week in photos #101

A mai trecută o săptămână, iar toamna încă nu-și face simțită prezența, însă nu pot spune că mă supăr, ba o parte din mine chiar se bucură. Dacă aș fi reușit să am și suficientă energie încât să pot profita de temperaturile plăcute mai mult, ar fi fost totul perfect, însă zilele astea mi-am pierdut pe undeva energia și încă mă străduiesc să o recuperez - simt eu că sunt aproape să și reușesc. Însă n-am stat degeaba chiar deloc, m-am bucurat de lucruri mărunte pe întreg parcursul săptămânii, ba chiar realizez acum că am tot făcut chestii pe care nu le mai făcusem de mult.


Luni am ajuns în noul mall, Park Lake, eram curioasă să-l văd pentru că din poze îmi părea că arată foarte bine, dar în primele zile de după deschidere n-am avut curaj, era prea aglomerat pentru gustul meu. Bine am făcut, luni l-am găsit cât de cât mai liber, am putut să admir fiecare colțișor și mi-a plăcut foarte mult, mi se pare cel mai drăguț amenajat dintre toate mall-urile din București.


Prin mall am fost cu Camelia, am făcut și câteva mici cumpărături, iar apoi am mai stat la povești în IOR. Uitasem cât de frumos e în parcul ăsta, a trecut o eternitate de când n-am mai fost în el. De acum am motiv dublu să revin prin zonă - parcul și mall-ul.


Prea mult shopping nu am făcut, dar am adunat de-a lungul săptămânii câteva chestii noi. Când am fost în Park Lake am luat doar două măști pentru buze de la Sephora (vă anunț cum mi se par după ce le încerc, uneia îi fac chiar în seara asta o probă) și un ceai de la Cărturești, iar de la Camelia am o nouă nuanță de ruj de la Melkior, un carnețel cu bufnițe super simpatic și un colier care-mi place foarte mult. 

Într-o altă zi am dat o raită și prin DM, voiam să cumpăr niște cadouri doar, însă m-am agățat și de două produse pentru mine, pe care tot ziceam de mult că o să le iau - balsamul de păr Garnier Goodbye damage și gelul exfoliant Balea cu portocală și mentă (nu vă pot spune decât că amândouă miros fenomenal).


Relaxarea mea de zi cu zi - Instagram și o carte bună (separat, nu în același timp). Strania călătorie a domnului Daldry mi-a plăcut la nebunie, am sperat până la ultimele pagini să se încheie cum mi-aș fi dorit și am răsuflat ușurată că așa a fost. E o frumoasă și unică poveste de dragoste... atât mai spun.


La fel de mult mi-a plăcut și a doua carte devorată săptămâna trecută - Un alt fel de fericire - chiar dacă mi s-a părut cea mai previzibilă carte a lui Marc Levy, dintre cele pe care le-am citit până acum. Sau poate că am citit prea multe într-un timp foarte scurt și am început să intuiesc mai ușor unde vrea să ajungă. Oricum, cartea e foarte bună! Am început acum Copiii libertății, singura lui carte în care povestea nu e fictivă, pornește de la o poveste reală și deja sunt captivată total.


Cum energie nu prea am avut, weekend-ul a fost dedicat relaxării și timpului petrecut în familie, iar pentru că verișorului mai mic i-am făcut cadou un puzzle cam greu, a trebuit să dăm o mână de ajutor - nu că aș avea motive să mă plâng, mi se pare foarte plăcută și relaxantă activitatea. A trecut ceva vreme de când n-am mai făcut vreun puzzle, dar aș putea să mă laud că nu mi-am pierdut intuiția.


Reviste n-am mai citit de mult și-mi era dor, așa că am profitat că tot primisem ultima ediție Marie Claire acum două săptămâni și am citit tot ce-mi părea mai interesant din ea. Vestea bună e că luna viitoare apare un nou beauty kit, iar eu abia aștept să-i aflu conținutul! Nici cafea nu mai beau zilnic de câteva luni bune, de fapt foarte rar am mai băut și atunci doar de poftă, însă bomboanele cu cafea mi se par fenomenale, nici nu mai știu câte am devorat duminică.

Tot din seria „n-am mai făcut de mult asta” e și urmăritul vlogurilor de beauty, nu mai intrasem nici măcar pe un singur canal la care sunt abonată de câteva luni bune și îmi era dor, așa că am petrecut câteva ore duminică urmărind tot ce mi se părea mai interesant - cel mai mult am recuperat din filmulețe lui Tati, cred că e favorita mea, poate pentru că prezintă de la cele mai ieftine până la cele mai scumpe produse.

Cum a fost săptămâna trecută pentru voi? Ce planuri interesante aveți pentru asta?

12 comentarii

  1. Yay! Copiii libertatii! Preferata mea! Sunt sigura ca o sa-ti placa!
    Mi-ai facut pofta de un puzzle side bomboane cu aroma de cafea. Yummmy! :)
    Pupici si o saptamana excelenta cu multa energie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... mi-a plăcut foarte mult!
      Mă bucur dacă ți-am făcut pofte, mai ales că nu sunt rele. :))
      Pupici!

      Ștergere
  2. Am avut o saptamana buna, dar cu multe treburi de rezolvat. Din fericire totul s-a terminat cu bine si acum alergam dupa rechizite pentru gradii. Saptamana asta va fi cu si despre gradinita. :) Vreau si eu sa-mi cumpar revista Viva cu rimel si sa ma mai delectez un pic cu barfe mondene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine dacă a fost o săptămână bună! Succes la grădiniță celui mic. :)

      Ștergere
  3. asa as vrea sa vin la bucuresti si sa dau turul mall-urilor :)).

    din poza aia cu shopping tot as fura, TOT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui să stai câteva zile bune numai pentru asta, la câte sunt... :))
      Nu cred că ai avea șanse, îmi plac și mie prea mult toate!

      Ștergere
  4. E departe mall-ul de mine si din cauza asta nu am ajuns. Intr-un fel mai bine, ca bugetul e cam limitat zilele astea. :))
    Pupici si o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici de mine nu e foarte aproape, dar nici exagerat de departe și aș zice că merită drumul, e mai diferit față de celelalte. Nici eu n-am vrut să-mi golesc portofelul și se vede că mi-a ieșit. :)) Eram curioas doar să-l admir, de data asta...
      Pupici!

      Ștergere
  5. Am si eu exfoliantul de la Balea si e ok! Imi place aroma lui si faptul ca nu are particule prea mari. Nu-mi plac nici cele cu particule prea fine, dar nici prea mari.
    Cred ca o sa ne cumparam si noi un puzzle nou. Ma gandesc sa le lipsesc pe ceva si sa le pastrez asa...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place! Mie tot cel cu măr și scorțișoară al lor mi se pare cel delicios și fain, dar îmi place și ăsta.
      Aveam și noi cândva ideea asta, să le lipim și să le transformăm în tablouri, dar... am renunțat.
      Te pup!

      Ștergere