Week in photos #106

După ce începusem să fiu tot mai deprimată din cauza temperaturilor scăzute și a ploilor, după ce mi-am pierdut pofta de aproape orice din aceleași motive (dar nu numai), în sfârșit am început să mă bucur de anotimpul ăsta, de frumusețea lui. Cam asta am făcut weekend-ul ce tocmai a trecut, după o săptămână destul de neinteresantă - m-am bucurat de cele mai mărunte lucruri, de natură, de culori și arome, de... viață.


Pădurea norvegiană a fost cartea săptămânii și primul titlu de-a lui Haruki Murakami pe care l-am citit, un autor destul de controversat. Are un stil foarte diferit față de orice altceva am mai citit, e chiar cam ciudățel, dar fix asta cred că mi-a plăcut cel mai mult și sigur o să-i mai citesc și alte cărți. E destul de tristă întreaga poveste, dar pentru mine a avut un impact pozitiv, iar singurul lucru care nu mi-a plăcut în mod deosebit e că a redat scenele cu sex într-un mod mult prea explicit, dar asta nu m-a împiedicat să savurez restul conținutului.


Noutatea săptămânii a venit de la Bioderma - gelul de curățare Sensibio, un produs eficient, delicat și care nu conține parfum. După primele probe îmi place chiar mai mult decât Bioderma Sebium, iar acela e unul dintre cleanserele mele favorite, pe care l-am recumpărat de câteva ori, ceea ce spune multe. Aș recomanda produsul ăsta indiferent de tipul de ten, chiar dacă este conceput pentru cei cu tenul sensibil.


Weekend-ul a venit cu vreme mai plăcută, numai bună pentru plimbări lungi prin parcuri și prin oraș. Am umblat destul de mult, m-am bucurat de culorile superbe de toamnă și am scos la plimbare și aparatul foto, pentru a imortaliza bucățele din București. Vă mai las și în continuare cu câteva dintre fotografiile făcute, care sper să vină ca o dovadă că are și orașul ăsta farmecul lui, la fel cum și toamna are farmecul ei...






Nu vreau să devin plictisitoare cu pozele și poveștile de prin București, dar încă încerc să-mi descopăr orașul - atât locurile pe care nu le cunosc, dar și să fiu mai atentă la detalii, prin zone pe unde trec foarte des (cum sunt cele surprinse în fotografiile de azi). De aceea ați tot văzut astfel de fotografii pe la mine și poate de acum în colo veți vedea și mai des, fiindcă e ironic cum într-un oraș nou în care merg sunt mereu atentă la toate detaliile, fotografiez tot ce mi se pare frumos sau original, dar prin orașul în care trăiesc trec uneori fără să văd în stanga sau dreapta. Ăsta e și un îndemn, să încercați să faceți la fel, să vă descoperiți cu adevărat propriul oraș.

Cum a fost săptămâna trecută pentru voi? Așa-i că peisajul de toamnă arată superb?

16 comentarii

  1. Ce frumoasa e poza cu "Atentie cad frunzele"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte tare mesajul, e plin de pancarde din astea în Parcul Izvor.

      Ștergere
  2. Am si eu Padurea norvegiana de foarte mult timp pe raftul bibliotecii dar inca nu am reusit sa ma mobilizez si sa o citesc. Las' ca vine ea, iarna si o sa am mai mult timp pentru lecturi. :)
    Ah, si eu fac acelasi lucru. Incerc sa descopar toate frumusetile Sibiului. <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curioasă ce părere îți va lăsa și ție, după ce o vei citi!
      Știu că și tu tot hoinărești mult prin Sibiu și foarte bine faci, mai ales că e un oraș superb.
      Pupici

      Ștergere
  3. Si mie imi plac mult de tot culorile toamnei si am de gand sa-ti urmez sfatul si sa-mi descopar propriul oras(Brasov) cu ochi de turist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-am convins să-ți privești orașul cu ochi de turist, mai ales că în Brașov ai ce admira, din plin! Chiar mi-e dor de orașul ăsta. :D

      Ștergere
  4. Superb peisajul de toamna, pozele sunt foarte reusite!
    Mie imi da o stare de bine toamna, de calm, de liniste, am timp mai mult pentru mine.
    O saptamana buna sa avem! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult pentru apreciere!
      Eu am sentimente amestecate cu privire la toamnă, dar încerc să mă concentrez mai mult pe partea frumoasă a acestui anotimp. :D Mă bucur că ție îți place!
      Aș să fie, iar noiembrie să vină cu lucruri și mai frumoase!

      Ștergere
  5. Minunate pozele cu toate acele detalii cromatice, atat de perfecte. ♥
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu din pacate nu prea am reusit sa ma bucur de acet anotimp...sa ne plimbam prin parcuri, sa ne jucam cu frunzele colorate, sa facem poze, sa surprindem natura...Dar inca nu e tarziu!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, încă nu e timpul pierdut! Am văzut că recumperat puțin weekend-ul ce tocmai a trecut. :D
      Te pup!

      Ștergere
  7. O postare cu aer de toamna. Superbe imagini!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, am realizat și eu asta abia când am finalizat postarea. Mulțumesc!

      Ștergere
  8. Ce tare e pancarta aia! Superbe fotografiile de toamna si cat de adevarat este ce ai scris la final!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, e super fain mesajul, e plin de ele prin Izvor. Mulțumesc și nici nu mă așteptam să nu ai aceeași părere cu privire la ce am spus la final! :D

      Ștergere