Produse consumate - Iunie

S-au adunat și luna trecută câteva produse consumate, mai greu a fost cu mobilizarea pentru poze, dar am reușit să le fac în mare grabă până la urmă, că am întârziat destul, așa că azi vă împărtășesc impresiile mele finale despre acestea. La câte produse am consumat de prin baie, ați putea crede că am fost izolată acolo luna trecută, dar chiar am încercat să consum cât mai multe dintre cele în care nu mai aveam mult produs. Anul ăsta am tot eliberat prin baie, s-au mai împuținat cantitățiele de produse, ceea ce mă bucură, că ajunsesem la un moment dat să nu mai am loc să mă desfășor și dese ori trânteam câte ceva de pe undeva. Bun, dar să le luăm pe rând...


Am reușit și de data asta să mai termin câteva produse de makeup, ba chiar s-a întâmplat „miracolul” de a consuma un... ruj! Cred că n-am mai făcut asta de vreo doi ani, ceea ce nu-i de mirare ținând cont cât de multe rujuri noi am adunat în perioada asta. E categoria la care am început să mă abțin cel mai mult, mai ales că cele aproape 70 pe care le am acoperă cam toată gama de nuanțe și texturi care mă interesează...

Cel pe care l-am consumat e un ruj de la Essence într-o nuanță nude, nu intru în prea multe detalii pentru că formula asta nu mai există în prezent, din câte știu și oricum n-a fost fenomenal. Era mai mult un fel de lip balm, oferea o hidratare bunicică, un luciu intens și o nuanță subtilă, rezistența nefiind punctul lui forte. A fost ok mai ales când aveam buzele foarte uscate, dar n-o să-i duc dorul.


Altă poveste e cu concealerul Maybelline Instant Anti-Age, pe care l-am recumpărat înainte de-al termina pe acesta, pentru a avea o rezervă, atât de mult îmi place! De fapt e cel mai bun concealer de zi cu zi încercat vreodată, se întinde imediat, acoperă destul de bine, luminează zona de sub ochi și oferă un aspect foarte natural. Nu se strânge în liniile fine, iar spre final am descoperit că e foarte bun și pe post de fond de ten. Burețelul prin care se aplică n-o fi cea mai igienică metodă posibilă, dar face o treabă foarte bună. Dacă-l vreți, cel mai ieftin eu aici l-am găsit, la o diferență destul de mare față de magazinele fizice.

Pudra Bourjois Silk Edition mi-a plăcut și ea mult, matifia bine, oferea un mic ajutor și la rezistență, iar pe ten abia dacă se vedea. Singurul motiv pentru care nu cred că o s-o recumpăr, cel puțin nu mă grăbesc, e că pentru tenul meu gras am nevoie de ceva și mai matifiant, mai ales pe timp de vară și deja am o favorită foarte veche pentru asta (Creme Puff de la Max Factor - dacă o scot vreodată de pe piață nu știu ce mă fac). 

Foarte rău mi-a părut că am consumat balsamul de buze Bioderma Atoderm, de fapt am tras de el cât de mult s-a putut, fiindcă e foaaarte bun, unul dintre cele mai bune încercate de mine. Îmi plăcea și pentru că nu lăsa strat unsuros pe buze, doar un mic luciu subtil. Vreau să-l iau iar.


Șamponul Natural World cu ulei de argan a fost îngrozitor! Nu-mi place să dau verdicte de genul ăsta, produsele reacționând diferit de la o persoană la alta, dar șamponul ăsta a reușit să umple de mătreață două persoane, așa că... L-am consumat la spălat pensule, măcar pentru asta a fost bun. Am auzit laude doar cu privire la balsamul de păr din gamă, dar eu n-am niciun chef să-l încerc după experiența asta.

Într-un moment de disperare, pentru a rezolva problema cauzată de anteriorul, am luat șamponul Head & Shoulders, varianta clasică, pentru a constata că nu mai are efectele formidabile pe care le avea asupra scalpului meu cândva, așa că nu știu dacă o să-l mai iau vreodată, mai ales că atâția sulfați din compoziție nu sunt tocmai minunați. O mică mână de ajutor mi-a dat, totuși, dar surpriza a venit de la un alt șampon ieftin, mai exact... 

Șamponul Nivea HairMilk a fost... wow. M-a ajutat și-n „lupta” cu mătreața, mi-a plăcut și cum îmi lăsa părul, mi-a plăcut și mirosul gamei, mi s-a părut minunat, mai ales pentru prețul foarte mic pe care-l are. Chiar mă gândesc să-l iau iar, deși la început îmi imaginam că n-o să mi se potrivească deloc. Am avut și ajutor la consumarea lui și e de aceeași părere! 

Un alt produs de la Nivea care-mi place mult, acesta fiind al doilea tub pe care-l consum, e balsamul de păr Repair & Targeted Care, care lasă părul mult mai fin și ușor de descurcat decât balsamul din aceeași gamă cu șamponul menționat anterior. Am mai scris despre el și cred că nu va fi nici ăsta ultimul tub care-mi trece prin baie. Nu mi-aș fi imaginat acum vreun an că o să găsesc la Nivea niște produse pentru păr care să-mi placă, mai ales atât de mult ca astea două.


Gelul de duș Ziaja cu lapte de capră a fost ok, mi-a plăcut textura cremoasă, plăcută, dar mirosul gamei nu mă încântă în mod deosebit, seamănă cu cel al gamei clasice de la Dove, iar pentru mine o aromă cât mai plăcută, interesantă, e un detaliu important pentru a vrea din nou un gel de duș. 

Altă poveste e cu gelul de duș Yves Rocher cu merișoare, care mi-a plăcut mult mai mult datorită aromei fructate, perfectă pentru zilele călduroase, în ciuda faptul că el a făcut parte din gama de Crăciun. Chiar dacă în rest e un gel de duș banal, cu o consistență obișnuită, l-aș mai vrea iar dacă s-ar mai găsi, dar nu cred că se mai găsești, a fost o ediție limitată.

În ciuda aromei la fel de plăcute, la gelul de duș Di Palmo Black Cherry nu m-a încântat ambalajul, deși în general e un mare plus pompița la un produs, totuși la gelurile de duș mie mi se pare incomod, dar e posibil să fie doar părerea mea, o ține și de cum am eu aranjate produsele prin baie. Oricum, de aroma gamei mă mai pot bucura din loțiunea de corp pereche. 

Dizolvantul de unghii Ebelin (marcă proprie DM) e favoritul meu, tocmai ce am mai luat o sticlă, îl mai variez doar cu Cien, cel cu pompiță de la Lidl, în rest nu am mai fost interesată să experimentez la capitolul ăsta, mă mulțumesc astea două. 

Am lăsat la final un produs care mi-a plăcut la nebunie - untul de corp Farmona Let's Celebrate sunrise! Nu e cel mai hidratant produs posibil, ba chiar are o consistență destul de lejeră pentru un unt de corp, dar aroma... oh, aroma e o nebunie! Am mai scris despre el și alte produse de la brandul ăsta aici și o să mă uit prin magazine după untul ăsta, deși ar fi absurd să-l recumpăr acum, la ce duzină de creme/loțiuni/unturi de corp am (și la cât de leneșă am devenit cu aplicarea). 

Hiu, asta a fost tot, nici foarte multe, nici prea puține... Observ că s-au adunat luna trecută aproape numai produse ieftine și foarte ieftine și totuși foarte bune, în multe cazuri.

Ați încercat ceva din lista mea? Ce părere v-a(u) lăsat? Ce v-ar tenta?

13 comentarii

  1. Uite, eu il suspectez pe Nivea Hairmilk ca mi-a cauzat un fel de cojite, ceva de genul asta, inca mai trag cu alt sampon din cauza asta, plus iritatii si mancarimi din cauza transpiratiei de sezon pe scalp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare foarte rău că e posibil ca el să-ți fi cauzat o astfel de problemă. :( Mie chiar îmi place neașteptat de mult, dar asta e, niciun produs nu reacționează la fel la toată lumea. Niște ușoare mâncărimi am și eu probleme din cauza transpirației, n-am ce face.

      Ștergere
  2. Si mie imi place dizolvantul de la Ebelin. Face o treaba excelenta! Nu am incercat restul produselor despre care ai scris, insa pe viitor am pe lista Age Rewind Concealer. Acum ca a aparut si la noi, vreau sa-l incerc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, chiar e foarte eficient. Nu e degeaba atât de lăudat concealerul, pe bloguri și youtube, e de încercat!

      Ștergere
  3. am si acum samponul de la nivea in baie, nedesfacut. sper ca dupa ce termin wash&go-ul, sa il pun si pe el la treaba. tu ai avut sampon cu argan, eu cu keratina braziliana, dar am fix aceeasi parere... am dat banii degeaba. dizolvantul de la ebelin, in varianta cu acetone, e in permanenta la mine in casa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curioasă ție cum ți se va părea. Da, îmi amintesc că spuneai de o altă variantă că ai avut aceeași experiență neplăcută cu el, un motiv în plus să le ocolesc.

      Ștergere
  4. Produselede la Yves Rocher mi se par cele mai bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le consider chiar cele mai bune, dar pentru categoria de preț în care se încadrează, la capitolul produse pentru corp sunt și printre preferatele mele.

      Ștergere
  5. Am citit numai lucruri bune despre concealerul Maybelline Instant, neaparat trebuie sa o incerc si eu. Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărul e că nici eu nu-mi amintesc să fi citit/auzit vreo critică aspră cu privire la concealer, dar nu mă mir, e minunat. Sper să-ți placă și ție la fel de mult cât îmi place mie.
      O săptămână frumoasă și ție!

      Ștergere
  6. Si eu sunt mare fana a concealerului de la Maybelline si ma bucur tare mult ca l-au adus (dupa lupte seculare) si la noi.
    M-ai facut curioasa in legatura cu untul de corp, macar sa il miros asa. :)
    Te pup, Ella!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă bucur mult că a ajuns și la noi, în sfârșit!
      Are un miros minunat, efectele sunt mai slăbuțe, dar mie-mi plăcea că măcar nu lăsa peliculă deloc.
      Pupici

      Ștergere
  7. Mai e gelul de dus cu merisoare. Am comandat acum vreo luna- doua. Acum vad ca a mai ramas doar cel de 200 ml: https://www.yves-rocher.ro/gel_dus_parfumat_merisoare_migdale_200.

    RăspundețiȘtergere