Week in photos #130

Mai sunt și săptămâni nu tocmai minunate și cam așa mi s-a părut săptămâna trecută, iar primul gând a fost să nici nu scriu despre ea, însă ideea acestor postări e tocmai să vă îndemn să priviți și voi în urmă, la o zi, săptămână sau o lună întreagă și să găsiți acele lucruri care v-au adus bucurie, indiferent cât de mărunte sau de mărețe, așa că asta fiind intenția, am decis să scriu totuși despre săptămâna trecută, chiar dacă n-am foarte multe poze să vă arăt, iar pentru a transmite unele lucruri chiar am apelat la poze mai vechi.


Nu trece nicio săptămână în care să nu admir floricele colorate, ceea ce vă îndemn și pe voi să faceți! Chiar dacă am umblat mai mult cu treabă și prea puțin doar ca să mă plimb, tot n-am putut să ignor frumuseți precum cele din imagine.


Mi-am început săptămâna cu o lectură foarte interesantă, care m-a purtat pe tărâmuri îndepărtate și am încheiat-o cu o altă carte. Nu prea v-am mai arătat cărți prin postările astea, dar în continuare dedic cât de mult timp posibil pentru lectură.


Ia uitați ce pufulete ciufulit și drăgălaș! N-am apucat până acum să le fac poze ghemotocilor cu care s-au pricopsit ai mei, că nici nu prea stau la poze, sunt foarte jucăuși. Sunt cinci în total, au fost fătați în curte la ei, acum stau prin grădină și sunt tare simpatici (și cam plini de purici), încă sunt mititei dar odată ce o să crească le-ar trebui un adăpost, mai ales că Rocky (câinele, pentru cine nu îl cunoaște :)) ) e gelos, înnebunește când mă vede că mă joc cu ei.


Sunteți de acord că nu trebuie să treacă #NicioSăptămânăFărăÎnghețată ? Am devorat cantități măricele, de fapt cred că n-a trecut nici măcar o zi fără înghețată și totuși nu mi-a stat mintea la a face poze, așa că vă arăt o poză mai veche, de acum vreo doi ani, pe care am luat-o din postarea despre Insula Corfu.


Pe final de săptămână a avut loc evenimentul Creart, am apucat să arunc un ochi la ce se întâmpla prin Cișmigiu vineri și nu puteam decât să mă întreb cum rezistă oamenii ăia să danseze cu așa foc pe canicula aia. Fiindcă, deși n-am vrut să încep cu asta, e de la sine înțeles că nici pentru mine n-a fost tocmai plăcut umblatul printre betoanele încinse, oricât mi-ar plăcea mie vara. Însă acum că tot plouă de peste 24 ore deja duc dorul asfaltului încins. Cum o dai și tot nu e bine...


Ca să închei, totuși, într-un ton mai vesel, am zis că ar fi nimerită o poză cu o bucată de plajă, scoici grămadă și marea! Mi-e dor și de răcoarea mării și de cea a muntelui, de nici nu știu încotro aș apuca-o mai repede, dar cum anul ăsta am făcut oricum aproape numai excursii spontane, o să rămână de văzut ce urmează mai întâi... Adevărul e că anul ăsta îmi propusesem să merg mai mult spre trasee montane, cascade, lacuri și peșteri, ceea ce nu prea am făcut, de fapt nu în România. Dar am toată vara înainte pentru a recupera!

Să aveți o săptămână cât mai bună, iar de nu va fi minunată, căutați măcar acele lucruri mărunte de care să vă bucurați!

Cum a fost săptămâna trecută pentru voi? Cum faceți față caniculei?

8 comentarii

  1. Mie imi place teribil ploaia asta, desi clar ne.a cam stricat iesirea zilnica. Dar sincer, nu ma prea omor dupa vara, abia astept iarna. Totusi, peste 2 saptamani mergem la mare, asta e prima bucurie din perioada asta. Saptamana usoara sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-ar plăcea dacă ar fi vara cam ca în ultimele zile, cu soare și căldură, dar nu caniculă. Eu deocamdată am decis că sunt prea nerăbdătoare să mai bat niște poteci, așa că o s-o apuc mai întâi spre munte, spre mare când o să am chef de o escapadă mai relaxantă. :D

      Ștergere
  2. La fiica mea nu trece nici o zi fara inghetata! Tare dragalasa este pufosenia mica, sper sa mai faci fotografii cu ei chiar daca sunt mai saltareti :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam la fel și la mine. Chiar azi le-am mai făcut câteva poze, i-am prins la ora de siestă. :))

      Ștergere
  3. mai bine nu scoteai de la naftalina poza cu inghetata aia ca m-a apucat rau pofta :)))))))))))). macar de-mi dadeai un pisoi sa ma joc cu el, poate imi mai trecea :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ups! :)) Îți dau și un ghemotoc să-l smotocești, dacă ajungi prin București. :D

      Ștergere
  4. Sunt de acord! #niciosaptamanafarainghetata
    Nu stiu cand zboara timpul dar mi-e tare ciuda cand vad ca nu mai am foarte mult timp liber pentru a-l dedica lecturilor. Rusinica mie! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că suntem de aceeași părere. :))
      Te înțeleg, am mai avut și eu perioade în care n-am reușit să citesc mai deloc, dar am încercat să recuperez apoi. :D
      Pupici

      Ștergere