Produse consumate - Martie 2018

Da, da... iar am întârziat cu postarea asta, m-aș fi putut scuza cu mini vacanța de Paște, dar asta era plauzibilă acum câteva zile, între timp am tot amânat să fac pozele cu diverse pretexte și adevărul e că mintea mi-a stat la alte articole pe care aș vrea să le scriu și pe care nu știu cum să le structurez. Nu mai contează, produsele consumate și impresiile mele despre acestea rămân aceleași. Nu sunt foarte multe produse, nici chiar minunate toate, dar hai mai bine să vă spun ce impresie mi-a lăsat fiecare...


Am reușit să termin, atât cât s-a putut, până nu mi-a mai ajuns pensula la produs, alte două oje. Văd că fac un obicei din a consuma măcar una pe lună, m-ar bucura să-l mențin în continuare (nu vreți să știți câte am, nici eu nu vreau), dar de oja Avon Mineral Crush în nuanța Pearl chiar mi-a părut rău, mi-a plăcut mult efectul pe unghii și n-am nimic de reproșat nici calității. Poate doar faptul că se ștergea greu, dar asta e valabil pentru orice are sclipici mult. Acum gama are alt nume, dar nuanțele au rămas aceleași, din ce am văzut. Mai am și alte nuanțe și e foarte posibil să o recumpăr și pe asta cândva. 

Cealaltă e o ojă Golden Rose cu sclipici, antică în colecția mea, nici nu știu dacă mai există la vânzare variantele astea. A fost... un lac cu sclipici ok, nimic special de spus. Eu genul ăsta de sclipicioase le mai folosesc când vreau să prelungesc durata de viață a unei manichiuri.


Bag de seamă că un obicei am făcut din a termina constat și câte ceva de makeup, încă pândește „riscul” de a arunca neterminat câte un produs ocazional, dar mult mai rar decât în trecut. Am mai consumat și un ruj în sfârșit, mai exact rujul Yves Rocher în nuanța Rose poudre, o nuanță plăcută și ușor de purtat, un ruj cremos, plăcut și destul de rezistent pentru consistență. Mi-a plăcut. 

Eu aveam concealerul Maybelline Fit me din Germania, l-am luat anul trecut dintr-um DM din Berlin, pe când la noi nu se găsea decât online, dar recent a fost adusă gama asta și în magazinele noastre. Într-un fel m-am bucurat, deși nu știu dacă aș reachiziționa concealerul ăsta. Mi-a plăcut, dar mai puțin decât The Eraser eye tot de la Maybelline, în schimb mi-a plăcut foarte mult pe post de fond de ten. Sub ochi orice i-aș fi făcut tot arăta puțin încărcat și se strângea în liniile fine, foarte puțin doar, însă celălalt n-o face deloc. În schimb pe ten se așeza superb.


Nu-mi mai aminteam dacă încercasem apa micelară Avene, dar fiindcă atunci când mi-a picat ochii pe ea la casă, expusă fiind la reducere, mi-am amintit că uitasem să-mi iau demachiant în bagajul pentru Atena, am luat-o de nevoie, însă altă dată nu intenționez s-o mai cumpăr, e exagerat de parfumată. Singurul lucru care-mi place e ambalajul, spre deosebire de cea mini de la Bioderma la asta se poate da jos capacul, așa că am păstrat sticluța s-o refolosesc pentru călătorii.

Nici soluția de curățat pensule Ebelin n-am de gând s-o recumpăr, nu mi s-a părut prea eficientă și oricum tipul de produs în sine mi se pare inutil, dacă am nevoie urgent de o pensulă murdară, o pot șterge la fel de bine pe un șervețel umed și am rezolvat problema.

De niște luni bune scalpul mi-a făcut iar probleme, iar din toate șampoanele încercate, cu L'Oreal Expert Sensi Balance m-am înțeles cel mai bine. Eu l-am luat de pe Elefant la un preț bun și chiar am vrut să-l recumpăr la ultima comandă plasată, dar nu mai era pe stoc. Am altă variantă din gama asta, rămâne de văzut cum o să mă înțeleg cu el pe termen lung, cert e că produsele sunt foarte concentrate, mi-a ajuns de foarte multe utilizări varianta sensi balance.


Mi-a plăcut mult aroma micuțului gel de duș L'Occitane cu verbină, de fapt am și apa de toaletă din gamă și-mi place foarte mult. Nu știu dacă l-aș lua în full size, e destul de scump și nu are nimic special în afară de miros, dar variantele astea mini ale lor îmi plac și o să mai iau, sunt bune de strecurat în bagaj.

Gelul de duș Johnson's l-am cumpărat vara trecută din Chișinău și deși scrie că e cu rodie, mie mi s-a părut că miroase a dropsuri cu căpșuni, mi-a plăcut la nebunie aroma. Păcat doar că nu se menținea deloc pe piele, dar oricum pe pielea mea nu rezistă aroma niciunui gel de duș pentru prea mult timp, așa că n-a contat, important e că îmi bucura simțurile olfactive cât îl foloseam. L-aș mai lua dacă mi-ar mai pica în mână.

Am cumpărat de multe ori în trecut gelul de duș Balea cu vanilie și cocos, dar niciodată pentru mine... până spre finalul anului trecut. N-am nici cea mai mică idee de ce nu l-am luat mai de mult, mai ales că ador tot ce e cu cocos. Deși mi se pare că mirosul de vanilie se simte mai pregnant, totuși mi-a plăcut și e foarte posibil să-l mai cumpăr și cu alte ocazii.

Mi-a plăcut și loțiunea de corp Elmiplant Skinnergy so pampered, aroma fructat-dulceagă e delicioasă, textura lejeră și plăcută, chiar dacă nu suficient de eficientă pentru o piele uscată, așa cum se laudă. Pentru pielea mea a fost suficient însă și știu că am mai avut o altă aromă din gamă care mi-a plăcut. Nu știu dacă le-aș mai recumpăra, parcă a fost suficient atât cât le-am folosit pe cele două, tind să mă plictisesc foarte repede la capitolul ăsta, rar ajung să recumpăr o cremă de corp.

Ați încercat vreunul dintre produse? Voi ce ați mai consumat în ultima vreme?

10 comentarii

  1. Eu m-am speriat de apa micelara de la Avene, imi plac alte produse de la ei, dar apa micelara nu. Vezi ca si Nivea are acum micelara travel size, am vazut-o deja in magazine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că e cea mai puternic parfumată apă micelară pe care am încercat-o până acum. Sunt câteva produsele de la ei care-mi plac și mie, dar asta clar nu.
      Am văzut că au scos și ei, dar nu mă omor nici după micelara lor, chiar dacă e ok ca formulă, dar cam slăbuță ca eficiență în demachiere.

      Ștergere
  2. Imi place ce ai folosit, o parte le folosesc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. parca zic eu ca am oja de la avon, dar de cand nu mi-am mai facut unghiile... nu stiu de ce m-a luat o lene teribila cand vine vorba de manichiura! cred ca o sa iau exemplul tau si-o sa incep cu cate o oja pana o termin... ca altfel nu am nicio sansa sa mai scap din ele! nu am mai consumat mare lucru in ultima vreme... cel putin pe parte de make-up...pauza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am altă metodă, poate o explic mai pe larg într-un articol viitor cu produse consumate, dar pe scurt... am multe oje pe terminate și încerc să le folosesc cât mai des pe ele, măcar pe câte o unghie accent, dar mai folosesc și din altele mai noi/abia începute. M-aș plictisi cumplit să folosesc aceeași ojă de mai multe ori la rând.

      Ștergere
  4. Imi place nuanta Pearl a ojei. O am si eu, chiar in mai multe exemplare. :-)
    Macar de Sarbatori sa ne permitem si noi o vacanta si de la blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceeași nuanță în mai multe exemplare? Asta nu cred că am făcut vreodată. :D Am în schimb cam toate nuanțele din gama asta.
      Ehe, eu mi-am cam permis vacanțe peste vacanțe de la blog, trebuie să mă organizez mai bine, am atât de multe de scris.

      Ștergere
  5. Eu am recumparat de cateva ori solutia de curatat pensule de la Ebelin si imi place. Doar ca nu am mai folosit-o de ceva vreme...
    Mi se pare mai eficienta pentru pensulele mici, nu pentru cele de fata...acolo e nevoie de mai mult produs si tind sa cred ca nu curatat chiar cel mai eficient.
    ai avut ceva produse consumate..urmeaza si la mine...cred ca o sa iasa un clip tare lung! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, poate din cauza asta mi se pare inutilă, pensule mici am mereu suficiente curate, iar pe cele pentru față abia le curăță.
      Am văzut că ai adunat mult mai multe, dar și pe o perioadă mai lungă. :D

      Ștergere