Produse consumate - Iunie 2019

Văzând cât de puține produse am putut să termin într-o perioadă de două luni - pe mai nici n-am avut despre ce să scriu pe blog - mă gândesc că ar trebui să cântăresc mai bine ce are rost să mai cumpăr și ce nu în următoarea perioadă. Chiar aveam în plan încă niște mici cumpărături, dar cred că le mai amân pe unele dintre ele, n-am chef să mai arunc prea curând cosmetice, aș prefera să le văd terminate.

Ce mă țin să vă spun de mai mult timp e că dacă vreți să duceți la reciclat recipientele de plastic ale cosmeticelor într-un loc unde chiar se reciclează, recomand centrele de la Carrefour - nu garantez că reciclează chiar toate tipurile de plastic, dar în principiu ar trebui s-o facă. Tot ei au centru de colectare de doze sau hârtie. Nu vă bazați pe tomberoanele teoretic împărțite pe categorii, fiindcă de acolo rare ori chiar ajunge ceva la reciclat.


Revenind la ce am mai consumat în ultima vreme, o să încep cu masca de față Garnier Aqua Bomb care apare mai sus - am uitat s-o pun și la poza următoare - și care mie nu prea mi-a plăcut. Nici nu m-am uitat ce conține, dar nu-mi place că are mult parfum și nici n-am simțit că ar fi făcut ceva prea special, ba chiar mi s-a așezat foarte urât pe ten produsul pus după ea...

Pe partea de makeup tot ce am terminat e Essence Make me brow, un rimel colorat de sprâncene bun și ieftin, cel puțin pentru ce-mi doresc eu de la un astfel de produs. Eu folosesc înainte alte produse pentru a umple sprâncenele, cu el vin la final pentru a fixa și evidenția firele de păr, astfel încât să obțin un rezultat mai natural. O să-l recumpăr cu prima ocazie, deja e al doilea terminat.


Am mai golit încă o apă micelară Garnier, la ea chiar am pierdut șirul sticlelor consumate și o să mai urmeze și altele, încă mai am cel puțin una prin casă. Tot pentru ten am folosit și gelul Bioderma Atoderm, are o formulă foarte blândă și lipsită chiar și de parfum, așa că nu mi-ar fi plăcut pe corp, a fost însă perfect pentru față. Singurul lucru care mi-a plăcut mai puțin e ambalajul, prefer o pompiță.

Mi-a plăcut și crema Bioderma Mat Control, textura e minunată pentru un ten gras sau mixt, lejeră și cu un aspect mat și totodată catifelat la final. Are și acid salicilic, dar din păcate și parfum, tot ce i-aș putea reproșa. Probabil că într-o eventuală lipsă de buget pentru un alt produs hidratant de seară (ceva dintre preferate) aș reveni la ea.

Mai jos vedeți o mulțime de produse basic, printre care și șamponul Bioderma Node G - ca să închei cu acest brand - pe care nu mai știu de câte ori l-am avut în ultimul an, tot ce pot spune e că am altul în loc. Mă gândeam să-mi fac curaj să mai încerc și altceva, dar numai ideea de a-mi reveni mâncărimile la nivelul scalpului mă îngrozește, așa că nu știu când o să mai încerc ceva nou.


Am terminat și două produse Balea, noutatea e spuma de duș Pure Energy - chiar e un produs ceva mai nou introdus - la care mi-a plăcut aroma fresh, ușor mentolată, merge numai bine pe căldură, dar nu mi-a plăcut că ustură la zone sensibile, mai să sar din cadă când am pus-o pe o zgârietură. Crema de duș e preferata mea de la ei, cu mirosul ăla minunată de prăjitură Albă ca Zăpada. De câte ori l-am avut și pe ăsta? De cel puțin trei ori și o să-l mai iau.

E prima oară când iau gelul de duș Cien Soothing și nu-mi vine să cred că miroase fix ca un alt gel cumpărat din Chișinău acum câțiva ani, care-mi plăcuse la nebunie. Teoretic e cu flori, practic mi se pare că miroase a ceva bombonicios. Îl mai iau și pe el în viitor, mai e și absurd de ieftin. Tot de la ei s-a nimerit să termin și antiperspirantul Cien Invisible, care a fost chiar eficient la temperaturi joase, dar de acum nu mai merge. 

Tot tastând am constat că o bună parte dintre produse le-am mai avut, așa că sper să nu vă fi plictisit prea tare, în caz că le-ați mai văzut de 3-5-10-99 ori la mine pe blog, când probabil că le-am adus cam aceleași laude. Continui să încerc și produse noi, dar nu-mi lipsesc nici opțiunile „la sigur”.

Voi ce ați mai terminat în ultima perioadă? Se duc produsele pe bandă rulantă sau tot așa greu?

6 comentarii

  1. Mie chiar imi place spuma aia de la Balea, o folosesc si eu acum, dar n-am observat sa ma deranjeze si am niste semne pe mine de la dermatita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde cum reacționează la fiecare, nici nu m-am uitat pe ingrediente, dar probabil că de la mentol am avut senzația de usturime. Mie oricum îmi place mai mult varianta cu cocos și ca miros, cea apărută odată cu asta.

      Ștergere
  2. se duc mai greu, in afara de produsele de ingrijre... de machiat nu m-am mai machiat de cel putin o saptamana... deci greu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu câte ceva de makeup tot folosesc, chiar și atunci când n-am chef de machiaj prea mult... măcar pudră, ceva pe sprâncene, un rimel și ceva pentru buze. Pe astea oricum nici nu le simt la purtare.

      Ștergere
  3. ma duc in dm si gasesc, in sfarsit, crema de dus Balea, dar n-am luat-o fiindca am 13 geluri de dus :)))) poate trebuia sa am 14, sa fie cu noroc! oricum, tot n-o am :)))).

    RăspundețiȘtergere