Reduceri încălțăminte | Black Friday Modlet

Că în România ofertele de Black FRIDAY țin cu zilele sau chiar săptămânile... cred că deja ne-am obișnuit de mult. Făcând abstracție de faptul că nu se păstrează tradiția așa cum e ea la origini, mie nu-mi rămâne decât să le tratez ca pe niște reduceri oarecare, iar dacă mi se par bune la ce m-ar interesa cumpăr. Nu aveam intenția să-mi mai iau iarna asta vreo pereche nouă de ghete sau cizme, dar așa de multe modele frumoase am văzut la Modlet, la prețuri super convenabile, încât am decis ca măcar să le împărtășesc cu voi și rămâne să mă mai gândesc dacă și cumpăr ceva sau nu. Timp am, pentru că reducerile au început de o săptămână și sunt valabile până pe 24 noiembrie - nu știu totuși cum stau cu stocurile.


De la Modlet mi-am luat de-a lungul anilor diverse încălțări, încă de pe vremea în care se numea altfel site-ul, iar experiențele mele cu ei au fost bune de fiecare dată - calitatea celor comandate m-a mulțumit, chiar am de la ei cizme luate acum 4-5 ani și încă sunt într-o stare impecabilă.

Am selectat mai multe ghete și cizme care mi-au făcut mie cu ochiul și încep cu cele din piele sintetică:

74,90 lei

86,90 lei

74,90 lei

69,90 lei

74,90 lei

122,90 lei

68,90 lei

Se găsesc însă la reduceri bunicele și unele încălțări din piele naturală, dintre care mie mi-au picat ochii pe următoarele:

269,90 lei

319,90 lei

Au reduceri și la sandale, pantofi sport sau teniși, iar la unele perechi prețurile sunt chiar absurd de mici, ca la aceștia:

29,90 lei

La ce mi-a rămas mie cel mai tare gândul? La ghetele puse în prima poză din articol. Sunt în ofertă și cizme sau botine mai elegante destul de multe, dar nu prea mă interesează pe mine la momentul actual, selecția de mai sus a fost făcută foarte subiectiv. Dacă vreți să vedeți mai multe modele, dar și alte tipuri de încălțări.

Prețurile sunt cele de la momentul actual, nu știu dacă se mai schimbă sau nu pe parcurs, dar eu le-am verificat și acum 2-3 zile și erau la fel. Momentan sunt destul de multe numere disponibile la tot ce am selectat.

Vouă care vă atrag cel mai mult atenția?

4 comentarii

  1. Ce mult îmi plac cele vișinii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, ghetele vișinii mi se par absolut geniale... încă încerc să mă conving că n-am nevoie de ele. :))

      Ștergere
  2. mi-am luat de la ei o pereche de ghete tare faine din piele, albastru metalizat. super bine lucrate, imblanite, m-am indragostit. acum caut si cizme mai lungi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sună bine acel albastru metalizat. Eu am început să prefer cizme/ghete mai scurte, îmi plac mai mult cum vin la pantaloni, parcă cele lungi merg mai bine la fuste/rochii... iar eu iarna port mai mult pantaloni.

      Ștergere