Experiențele mele de Black Friday

Trecând peste faptul că Black Friday ar trebui să se desfășoare într-o altă vineri, conform tradiției americane, trecând și peste toate ofertele fictive ale unor magazine... eu am reușit în fiecare an să fac afaceri destul de bune și m-am gândit să adun într-o postare site-urile de pe care obișnuiesc să comand în perioada asta, experiențele pe care le-am avut cu ele și o să vă spun și ce mi-am luat chiar azi. Nu mă încântă doar un procent de reducere aruncat acolo, cunosc prețurile practicate de obicei, așa că știu unde e o reducere cu adevărat mare și unde e doar una bună, dar obișnuită.

Ca idee - n-am comandat niciodată electronice sau electrocasnice în perioada asta, întotdeauna am găsit oferte mai bune la astfel de produse în alte perioade, de exemplu printre ofertele de Crăciun. Așa că ce am să vă prezint sunt doar magazine cu haine, cosmetice și cărți. Unele oferte sunt valabile doar azi, altele tot weekend-ul, vedeți voi pe site, nu le mai trec și eu datele.


Kurtman

Tocmai ce am plasat o comandă la ei, în care am avut o rochie elegantă pentru mama, iar pentru mine o pereche de blugi și un costum de baie care mi s-a părut prea frumos ca să-l ratez, de mult timp căutam ceva în genul acela. Reducerile de acum mai țin și pe weekend, dar doar azi au transport gratuit la comenzi de minim 90 lei. Anul trecut am luat pulovere de la ei, am văzut și acum unele faine și la prețuri mici, am mai văzut și multe tricouri sau alte bluzițe subțiri, pantaloni scurți și multe altele. Nu m-au interesat însă pe mine. 

Eu zic că merită să le luați la puricat site-ul dacă vă doriți ceva lucruri noi de îmbrăcat, însă va trebui să aveți răbdare să treceți prin zecile de pagini ca să aveți șanse să găsiți ceva pe placul vostru.



E site-ul meu prefer cu haine în mod normal, doar că anul ăsta nu mai vreau să mă uit, nu mai am nevoie de absolut nimic. Mi-am luat de-a lungul anilor din toate categoriile de la ei la prețuri bune, de Black Friday sau cu alte ocazii - blugi, bluze, pulovere, rochii, chiar încălțăminte. Ce apreciez suplimentar la ei e că returul e gratuit și se mișcă destul de repede, am făcut de vreo 2-3 ori fără probleme, așa că n-am griji în caz că nu-mi vine ceva comandat. Întreaga ofertă aici.


Au cele mai tari oferte pentru lenjerie intimă, mi-am tot luat în fiecare an sutiene care mai de care mai frumoase la niște prețuri similare celor din piață, iar calitatea e extraordinar de bună. Anul ăsta am comandat pentru mai multă lume, mie mi-am luat însă un singur sutien basic doar pentru că am deja mult prea multe, dar ofertele sunt iar bune - cam de la 15 lei pornesc cele la sutiene.


Au fost primii la care am dat comandă noaptea trecută, cu doar vreo 55 lei comandând 6 cărți, ceea ce mi se pare o ofertă wow. Doar vreo 4 dintre titluri mă interesau de mult, am mers la ghici cu celelalte, dar eu oricum mai fac asta cu cărțile ocazional. Prețurile pornesc de la 2,5 lei, am luat și eu două la prețul ăsta incredibil de mic. Anul trecut am făcut o afacere la fel de bună și probabil că și-n alți ani, n-am mai verificat. Au aici cărțile cu reduceri foarte bune.


Elefant

Am găsit și la ei prețuri bune atât la cărți, cât și la cosmetice, dar în mod ironic mai mult la acelea pe care eu deja le am, din ce aveam pe wishlist n-am avut baftă să fie reduse în mod deosebit, dar merită aruncat un ochi și la ei dacă aveți în plan ceva achiziții de cărți sau cosmetice. Ce mi-a atras mie atenția sunt paletele Sleek, nu mă așteptam să le văd vreodată atât de ieftine. Pentru mine cred că va fi primul în an în care nu comand de la ei de Black Friday, dar oricum le rămân client fidel per total. Cred că buba e că ei au mereu reduceri mari, au devenit obișnuite aceste prețuri mici.


Dacă sunteți mai flexibile în privința nuanțelor rujurilor, fardurilor, ojelor etc pe care vi le doriți... sunt șanse mai mari să faceți niște afaceri destul de bune. Am comandat și de la ei de vreo două ori de Black Friday, acum am deja multe produse Melkior, e mai greu să găsesc ceva să mă tenteze, iar pe zona de makeup oricum nu mai vreau nimic pe finalul ăsta de an. Vă las mai jos cu niște articole despre produsele de la ei care mie-mi plac foarte mult:


Toate produsele din oferta Melkior le găsiți aici, iar prețurile la rujuri chiar sunt super mici (12 lei e un chilipir), dar chiar vă recomand să vă uitați pe postarea mea cu rujuri, pentru că nuanțele de pe site nu reflectă suficient de bine realitatea.

Cam astea sunt toate site-urile pe care le recomand în mod special, de la care eu am cumpărat frecvent, de Black Friday sau cu alte ocazii. Mai sunt și alte site-uri de pe care comandam cândva, dar cum nu-mi mai trezesc interesul de mai mult timp... am decis că n-are rost să le menționez.

Voi ați comandat ceva zilele astea?

8 comentarii

  1. Eu mi-am luat un uscator zilele trecute, de cum am aflat ca la Flanco este deja BF hop top in magazin, iar ieri mi am comandat produse de par de pe Natural Hysteria 😍, o pensula si un ser cu AH de pe make up shop, inca regret ca nu am pus in cos si un bb cream 😭 si mi am mai comandat si doua cutiute cu ceara depilatoare de zahar de pe rangali, cam atat si ca regret mai am si o tigaie de pe emag dar oun eu mana pe ea cumva. 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai făcut ceva cumpărături, să le folosești pe toate cu plăcere! La mine cred că e primul în an în care nu i-au nimic cosmetic, dar chiar nu m-a interesat ce e în ofertă. Am comandat și eu dese ori de pe Makeup shop în trecut, acum nici nu mai știu ce au în plus față de alții... :))

      Ștergere
    2. Multumesc frumos, de uscator sunt fooarte multumita, are putere de mi "zboara" fata 😂, anul acesta a fost mai parca mai saracut din varii motive... in alti ani sub 180 lei nu puneam comanda pe make up shop si acum era comanda tot pe acolo numai ca peelingurile ce le voiam nu au fost disponibile 😔

      Ștergere
    3. Tare, mă bucur că ai avut succes! Oh, da, îmi amintesc și eu comenzile alea mari date pe Makeup Shop... pensule și produse de makeul la greu. :)) Acum nu prea mai am nevoie de nimic pe zona asta, îmi fac mai rar mofturi.

      Ștergere
  2. Vreau si eu cartea cu cainele candva in viitor, 4 carti am luat si eu pe Libris (2 la ghici total) si niste ceaiuri. In rest am stat linistita, am alte prioritati acum. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveam o bănuială că te va tenta cartea aia, oare de ce? :)) Hai că sunt curioasă să văd ce cărți ți-ai comandat, deja am pe listă vreo 3-4 pe care le vreau de la tine cândva.
      Așa m-am gândit și eu... am alte priorități, n-avea rost să cumpăr chestii de care n-aveam nici nevoie, nici nu mi le doream în mod special. Aștept totuși cu nerăbdare comenzile date, cu puțin și bun.

      Ștergere
  3. nimic, nimic! am stata linistita. adevarul e ca am avut noi bf la munca...deja eram satula. si nici timp de rasfoit site-uri nu aveam...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred că erai deja sătulă de idee de la muncă, dar măcar pentru cărți merita să arunci un ochi. :D

      Ștergere