Review: Blush Flormar

Am promis ieri, când v-am arătat produsele mele favorite de luna trecută, că o să revin cu o părere despre acesta. Am reușit să mă mobilizez și să fac acest articol mai repede decât aveam de gând, așa că azi vă vorbesc despre primul meu blush de la Flormar:


Preț: 22 lei
Cantitate: 6g
Valabilitate: 24 luni de la deschidere

Părerea mea:

Ambalajul este destul de rezistent și îmi place sistemul de deschidere/închidere - se deschid rapid și totodată stă bine închis, nu există riscul să se împrăștie prin geantă. Are o oglindă micuță în interior care este oarecum utilă. Spun oarecum pentru că mi se pare destul de mică, ar fi fost mai practică dacă era puțin mai mare. Conține și o pensulă pentru aplicarea blush-ului.. inutilă din punctul meu de vedere. Este prea dură, zgârie și îi cade îngrozitor de tare părul. Am folosit-o doar de 2 ori de probă și i-a căzut deja destul de mult păr. În plus, e prea micuță și e greu de mânuită. Pe mine nu mă deranjează totuși acest aspect, nu mă interesa pensula, dar am considerat important de menționat.


Blush-ul este foarte pigmentat, e suficientă o singură atingere ușoară cu pensula pentru a lua suficient produs pentru aplicare. Asta îl faci foarte spornic, abia dacă se observă că l-am folosit deși l-am utilizat destul de des în o lună jumate de când îl am. Este prăfos, dar nu exagerat, nu mă deranjează acest lucru la aplicare.

Nuanța pe care o am eu e nr 89 și deși pare un roz puțin mai puternic decât ce prefer eu în mod normal, pe ten este destul de discret, un roz pal, atâta timp cât este aplicat într-o cantitate rezonabilă. Are irizați fine de sclipici, foarte discrete, oferă un efect frumos fără să iasă în evidență sclipiciul. La stand am observat că au destul de multe nuanțe la acest produs, cred că oricine își poate găsi cel puțin o nuanță potrivită.

Rezistența pe ten este foarte bună, nu dispare și nici nu se estompează după o zi întreagă de purtare. Iar dacă pe tenul meu gras rezistă bine, pe alte tipuri de ten nici nu s-ar pune problema.


În concluzie, este un produs bun și merită luat în calcul. Mie îmi place foarte mult.

4 comentarii

  1. Sa il folosesti cu placere in continuare.
    Arata tare bine. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie mi s etermina blush-ul si nu stiu de care sa-mi iau:((!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt destul de multe opțiuni. :D Eu vreau să mai încerc acum unul de la GR. :)

      Ștergere