Review: Concealer 24 ore Deborah

Până acum nu am întâlnit niciun anti-cearcăn solid care să-mi placă. Le prefer de departe pe cele lichide din mai multe motive. Mi-am zis totuși să-i dau o șansă și acestui anti-cearcăn, pentru că vroiam să încerc produsele de la Deborah și în afară de ruj nu știam către ce să mă îndrept. Mi-am zis că dacă nu mă mulțumește ca anti-cearcăn îl pot folosi pe post de corector atunci când am nevoie, din când în când, pe câte un coș (că tot nu mai aveam niciun alt corector, tocmai pentru că nu am prea des nevoie). So.. azi vorbim despre concealer-ul 24 ore Deborah:


Preț: 26 lei (de pe emag)

Ca anti-cearcăn nu m-a încântat deloc! Acoperirea este bunicică, estompează destul de mult cearcănele, dar nu arată prea natural, de aproape se observă existența lui pe zona cu pricina. Nu-mi place deloc că se strânge în liniile fine! Și ori de câte ori ai remedia problema... se strânge la loc. Și se strânge repede și destul de rău. Cred că am spus suficient prin asta, nici nu mai contează alte detalii, nimănui nu-i place să evidențieze liniile fine de sub ochi. 

Cam așa se strânge în liniile fine la scurt timp după aplicare:


Pe post de corector în schimb, îmi place! Are o acoperire destul de bună și nu se observă existența lui pe ten (surprinzător, nu mă așteptam după ce am văzut cum stă treaba cu cearcănele). De rezistență nu se pune problema, stă cuminte la locul lui cât e ziua de lungă. Mie îmi este foarte util pentru momentele în care mai apare câte un monstruleț nedorit, chiar acoperă foarte bine coșurile.

Before:
After:



În concluzie, îl recomand dacă vă interesează să-l folosiți pe post de corector, dar nu-l pot recomanda ca anti-cearcăn. 

Ați încercat vreun produs Deborah? Dacă da, ce și cum vi s-a părut?


2 comentarii

  1. E foarte tentant. :)
    Am o pudra d la Deborah si-mi place foarte mult. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, mă bucur că îți place pudra, poate o să-ncerc și eu una de la ei cândva. Mulțumesc de răspuns.
      Pupici :*

      Ștergere