Review: Creioane de ochi SuperShock

De mult vreau să vă vorbesc despre minunățiile astea de creioane de ochi. Din punctul meu de vedere, sunt de departe cele mai bune produse de make-up de la Avon. Din păcate însă, în prezent nu se mai găsesc în cataloage și nu pot să pricep de ce! Sper totuși că vor fi reintroduse pe piață, e păcat de ele, sunt geniale. E drept că există niște creioane de ochi identice la alte firme, dar la prețuri mult mai mari (spre exemplu de la L’oreal cu un preț triplu).

Acestea sunt cele cinci creioane de ochi SuperShock pe care eu le dețin și despre care vă voi vorbi în continuarea acestui articol:


Preț: 15 lei; Valabilitate: 24 luni de la deschidere

Toate cele cinci creioane de mai sus sunt extrem de cremoase și de pigmentate. Trei din ele sunt mate și două sidefate (detalii mai jos) – cele două din urmă sunt cele mai cremoase și pigmentate. În plus, sunt multe mai fine, alunecă rapid pe piele. Însă și cele mate sunt puternic pigmentate și foarte cremoase, doar o idee mai puțin decât celelalte două.  

Swach în lumina naturală:

Negrul este mai intens decât pare în poză.

Culorile savage, raw plum și blak sunt mate, iar silver și aqua pop sunt sidefate și au un luciu foarte frumos, însă particulele de sclipici sunt foarte fine, destul de puțin vizibile.

Dacă nu vă descurcați cu tușurile de ochi, un astfel de creion gel este salvarea! E mult mai ușor de trasat linii precise decât cu o pensulă. În plus, sunt practice pentru momentele în care suntem pe fugă și totuși vrem să scoatem ochii în evidență cu un contur. Nu o să rezulte chiar același efect ca în cazul tușului, dar este destul de aproape.

Niște demonstrații:

Pleoapa superioară savage, pleoapa inferioară black.

Pleoapa superioară silver, pleoapa inferioară black.

Ignorați restul detaliilor din cele două poze de mai sus, sunt bucăți din poze personale.

După cum se poate vedea, eu le folosesc atât pe pleoapa inferioară cât și pe pleoapa superioară. Toate sunt foarte rezistente și nu se transferă de pe pleoapa mobilă nici dacă nu folosesc un primer înainte – de fapt niciodată nu folosesc, pentru că nu e nevoie, aplic înainte doar puțin fond de ten și pudră. Și nu am probleme... nu se întind, nu se transferă! În plus, culorile nu se estompează deloc nici după o zi întreagă de purtare! (ambele poze de mai sus sunt făcute după ore bune de purtare, prima chiar înainte de demachiere) Și în ciuda rezistenței foarte bune, se demachiază imediat cu orice tip de demachiant.

Nu sunt retractabile, se ascut... un plus din partea mea – am mai menționat și cu alte ocazii, nu sunt deloc o fană a creioanelor retractabile, le prefer pe cele care se ascut, însă asta ține doar de preferințele fiecăreia. Ce pot spune legat de acest aspect e că se ascut rapid și frumos cu o ascuțitoare bună (eu o folosesc pe cea de la Essence).

Singurul mic dezavantaj e faptul că se consumă ceva mai repede față de alte creioane de ochi, după 2-3 utilizări trebuie ascuțite – dar e ceva normal pentru un creion gel, nu cred că face excepție vreunul.


În concluzie, vă recomand cu cea mai mare încredere aceste creioane de ochi, își merită toți banii! Așa că dacă le găsiți vreodată, nu le ratați! În cazul în care mai apar și alte nuanțe, eu sigur le voi achiziționa.


4 comentarii

  1. Pe cele in nuanta Aqua pop si black le am si eu si sunt super incantata de ele <3 singura chestie frustranta este ca se cam ascut aiurea....sau nu stiu eu sa le ascut. Sa le folosesti cu placere. Pupici <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție îți plac. Problema cu ascuțitul eu cred că e de la ascuțitoare... încearcă și cu alta. Ale mele se ascut foarte frumos cu cea de la Essence, n-am avut niciodată probleme cu ele. În schimb am încercat să le ascut cu alta și îmi rămânea vârful rotund, ca și cum ar fi fost gata tocit. :))
      Mulțumesc frumos! Și tu!
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Ce ochisori frumosi ai!
    Eu am Aqua Pop si-l iubesc! Pe cuvant!:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Te cred, și eu le iubesc. :D Iar aqua pop are o culoare superbă.
      Pupici :*

      Ștergere