Review: Loțiuni corp Elmiplant Skinnergy

Multe loțiuni de corp mi-au plăcut de-a lungul timpului, mai ieftine sau mai scumpe, însă puține m-au făcut să le recumpăr. Una dintre cele care au reușit performanța asta a fost una de la Elmiplant, mai precis loțiunea de corp cu unt de cacao și macadamia, de care nu știu dacă o să mă plictisesc vreodată - acum n-o mai am, însă am avut-o de vreo 2-3 ori și parcă aș lua-o din nou, chiar mi-e dor de aroma sa delicioasă, în ciuda faptului că am multe altele care-mi plac foarte mult.

Revenind la subiectul principal al postării, gama Skinnergy este cea mai recentă lansare a celor de la Elmiplant, este o gamă fructată ce conține trei variante de loțiuni de corp, dintre care eu am încercat momentan două, despre care am vrut neapărat să vă povestesc mai pe larg, fiindcă îmi plac foarte mult...


Loțiunile de corp au o cantitate de 250 ml și un preț micuț, puțin peste 10 lei. Le găsiți la tot pasul, le-am văzut în majoritatea supermarket-urilor.

Ambele variante încercate mi s-au părut la fel din punct de vedere al consistenței și a efectelor, singura diferență între ele fiind aroma - ambele au o aromă fructată, însă so pampered (cu lychee) are un miros puțin mai discret și nu foarte dulce, pe când so alive (cu fructe goji) mi se pare că miroase ca sucurile „de toate fructele” (alea pline de chimicale), cred că la Frutti Fresh mă duce cu gândul, chiar dacă n-am mai băut de câțiva ani buni sucul ăsta. Ambele arome îmi plac foarte mult, însă cea din urmă mi se pare mai delicioasă. 

Aromele persistă mult timp pe piele, parfumează inclusiv camera în care le aplic și hainele pe care le port după aplicare - aspecte pe care le apreciez mult la produsele pentru corp, pun mult accent pe partea asta a răsfățului olfactiv.

Consistența ambelor loțiuni e cremoasă, deloc grasă, se întinde plăcut și se absoarbe relativ rapid în piele. Pe moment lasă piele ușor lipicioasă, însă senzația dispare rapid, în maxim 2-3 minute, iar în urmă rămâne o piele foarte fină și plăcută la atingere, care în cazul pielii mele normale se menține astfel până la 24 de ore. Nu am practic ce să le reproșez, își fac treaba cu succes!


Ambalajele sunt de asemenea ademenitoare, foarte vesel colorate, dar și practice - orificiul prin care se dozează produsul e ok ca dimensiune, iar materialul din care e realizat ambalajul e suficient de maleabil.

Pe scurt: arome delicioase, consistență plăcută, efecte bune și de durată, preț foarte mic... ce am putea să le mai cerem? Eu le încadrez cu încredere în categoria „ieftin și bun” și în cea a produselor pe care le recomand cu mare drag!

Le-ați încercat? Vă tentează? Care variantă v-a plăcut mai mult sau vă atrage mai tare?

12 comentarii

  1. Vreau si eu cu frutti fresh va rog! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. So pampered o am si eu si chiar imi place, isi face treaba foarte bine, iar pretul este fara concurenta. Sunt de acord cu tine, merita cumparate din nou! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si parerea mea este aceeasi!
    Imi plac foarte mult si se incadreaza perfect in categoria ieftin si bun. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. nu-mi dau seama care ma tenteaza mai tare :).

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa vreau si eu sa testez o crema de corp din aceasta gama de la Elmiplant, insa vreau sa mai termin produsele incepute...si mostrele, care s-au adunat! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, că și eu am amânat momentul din același motiv, de prea multe creme de corp desfăcute.
      Pupici

      Ștergere