Review: Lapte de corp cu cacao și zmeură Yves Rocher

V-am arătat acum o săptămână pe pagina de facebook a blogului că mi-am luat revista Beau Monde cu cadou laptele de corp cu cacao și zmeură de la Yves Rocher. Pentru că mi-a plăcut și mi-am făcut deja o părere completă despre acesta, m-am gândit să mă grăbesc cu acest review, poate vă tentează și profitați de oferta de la revistă. Revista costă doar 12 lei, iar acest lapte de corp nu se mai găsește (din câte știu) în magazinele Yves Rocher, fiind produs din gama de sărbători. Să trecem la subiect, și anume:


Recipientul produsului are un design drăguț, iar datorită orificiului potrivit ca dimensiune, produsul se dozează cu ușurință.

Are un miros delicios de ciocolată cu zmeură, însă la contactul cu pielea mi se pare că miroase mai mult a cafea cu un ușor iz de miros de zmeură. Nu mă deranjează deloc, din contră, îmi place foarte mult mirosul de cafea! Pe piele rămâne un miros discret, foarte plăcut. N-aș putea spune că persistă extraordinar de mult, cel puțin nu pe pielea mea, însă persistă câteva ore, iar aplicarea este un adevărat răsfăț datorită aromei.

Textura produsului este fluidă și se absoarbe destul de repede în piele. Este suficientă o cantitate foarte mică de produs pentru o utilizare, ceea ce îl face foarte spornic, o să-mi ajungă destul de mult din cantitatea de 300 ml. Nu lasă peliculă uleioasă/grasă pe piele – un mare plus pentru asta.

Hidratează foarte bine, după utilizare pielea rămâne fină ca de bebeluș și se menține așa minim 24 ore (cel puțin pe o piele normală ca a mea). Inclusiv pe pielea mai pretențioasă de pe coate și genunchi își face treaba foarte bine, oferă hidratarea necesară.


În concluzie, îl recomand și recomand să profitați de oferta de la revistă. Chiar merită, cel puțin pentru banii ăștia. N-aș putea spune că a devenit preferatul meu, tot loțiunea cu unt de cacao și macadamia de la Elmiplant rămâne the best, dar mie îmi place foarte mult, aș pune acest lapte de corp imediat după loțiunea Elmiplant.


6 comentarii

  1. nu am incercat produsul asta, mersi pentru review! pupp

    RăspundețiȘtergere
  2. nu l am incercat, in schimb crema de maini din gama lui nu hidrateaza deloc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate mai gasesc si eu revista. :) Stiu ca unele reviste au si balsam de buze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți urez succes! Am văzut că sunt destul de multe chioșcuri care au revista împreună cu acest lapte de corp.
      Da, la revista Femeia (10 lei) e și cu balsamul de buze din aceeași gamă... și am văzut-o la multe chioșcuri împreună cu balsamul de buze, dar pe mine nu prea m-a tentat, am luat-o împreună cu fardul. Și încă mă mai uit după ea și împreună cu rimelul, dar nu cred că am nicio șansă s-o găsesc. :D
      Pupici :*

      Ștergere