Review: Unt de corp cu căpșuni

Zilele trecută am achiziționat revista Joy împreună cu untul de corp cu căpșuni la prețul de 13 lei. Eram mult prea curioasă în privința untului de corp, iar aroma de căpșuni m-a tentat foarte mult și trebuie să recunosc că și ambalajul foarte simpatic. Nu am reușit totuși să aflu care este de fapt marca produsului, prețul lui real și nici unde se găsește. Dacă știți, vă rog să-mi spuneți și mie. :) 

Mi-am făcut rapid o părere completă despre el, așa că azi împărtășesc cu voi părerea mea despre acest produs:


Îmi plac la nebunie produsele de îngrijire pentru corp cu aromă de căpșuni, iar primul gând a fost că s-ar completa perfect cu scrub-ul de la Avon. Din păcate, de aromă am fost puțin dezamăgită. Inițial mi-a plăcut, din recipient părea destul de natural, m-a dus imediat cu gândul la o gumă de mestecat cu aromă de căpșuni, însă la contactul cu pielea mirosul devine artificial, nu tocmai cel mai plăcut. Din fericire (în cazul ăsta) nu persistă prea mult pe piele.

Recipientul tip borcan nu mă încântă deloc la cremele pentru corp, dar ținând cont că aici este vorba totuși despre un unt de corp, cu o consistență pe măsură, era cam imposibil un alt tip de ambalaj. Nu e totuși un mare inconvenient, mai mult un moft. Ambalajul este totuși simpatic.. colorat, vesel și dintr-un plastic rezistent dar ușor.

Textura este ca de unt (după cum era și logic), foarte groasă. Se topește imediat la contactul cu pielea, intrând rapid în piele, fără să lase peliculă la suprafață.


 Nu este foarte spornic, simt nevoia de o cantitate destul de mare pentru o aplicare. După o singură aplicare pe întreg corpul se vedea serios cât de mult consumasem din el.

Nici la capitolul hidratare nu m-a impresionat deloc. Hidratează, dar nimic deosebit. Ținând cont că eu am pielea normală, de la un unt de corp mă aștept să mi-o facă super-mega-ultra catifelată. Și nu e cazul! Am întâlnit loțiuni de corp mult mai intens hidratante decât acest unt de corp.

În concluzie, este un produs bunicel, dar nu impresionant, era loc de mai bine.


L-ați încercat? Cum vi s-a părut?
Chiar sunt curioasă să aflu o părere și despre alte variante (cu alte arome).


6 comentarii

  1. Eu l-am incercat pe cel cu mango. Sunt foarte incantata de el, dupa folosire pielea ramane catifelata, iar mirosul este divin. Nu aveam mari asteptari de la el, tinand cont ca nici eu nu mi-am dat seama de la ce firma este, dar sunt chiar multumita. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar m-a tentat și pe mine cel cu mango, acum îmi pare rău că nu l-am luat pe acela. :)) Poate am avut eu așteptări prea mari la capitolul hidratare.. dar chiar nu m-a impresionat, însă își face totuși treaba și acesta.
      Mă bucur că ești mulțumită de el, poate o să-l încerc și eu pe cel cu mango cândva.. dacă descopăr unde se găsesc. :))
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Nu l-am incercat, dar l-as lua doar pentru miros! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe. :D Miroase binișor, dar nu e chiar cel mai natural miros, nu se compară cu cel de la scrubul Avon.
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Unturile sunt preferatele mele dar sincera sa fiu, nu-mi pare rau ca nu l-am achzitionat ...
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți spun sincer că loțiunea cu unt de cacao și macadamia de la Elmiplant lasă pielea mult mai fină decât acest unt de corp. Deci nu prea are de ce să-ți pară rău. :))
      Pupici :*

      Ștergere