Câteva gânduri și un mic wishlist pentru 2015

Ce faceți, fete frumoase? Sper că ați petrecut frumos seara trecută și că ați intrat în noul an cu zâmbetul pe buze! Vă urez încă o dată la mulți ani și vă doresc ce îmi doresc și mie: acest an să fie plin de momente memorabile, de realizări și de oameni frumoși. Pentru anul ăsta îmi doresc multe și o să fac tot ce pot să-mi îndeplinesc toate aceste dorințe. Despre planurile pentru blog am vorbit deja aici, sunt lucruri mărunte dar pe care chiar îmi doresc să le fac! Dintre restul obiectivelor/dorințelor personale cel mai mult îmi doresc să călătoresc mai mult, să văd cât mai multe locuri frumoase din țărișoara noastră și poate și din alte țări. Dar nu vreau să mă apuc acum să vă povestesc despre toate planurile mele, poate o să vă mai vorbesc despre ele pe parcursul anului, acum mai bine trecem la al meu beauty wishlist pentru anul 2015:


Vreau să-mi achiziționez mai multe pensule Real Tehniques și câteva Eco Tools, acum că m-am convins că merită din plin investiția! Încă nu știu exact pe care le vreau și nici de pe care site o să le cumpăr (probabil iherb de data asta, dar nu sunt sigură), mai trebuie studiată „problema”. V-am povestit deja despre cele câteva pensule pe care le dețin de la RT și ET aici și aici.


De un astfel de suport pentru rujuri am neapărat nevoie, colecția s-a mărit destul de mult pe parcursul anului trecut și e tot mai greu să le țin frumos organizate, așa cum îmi place mie. După ce termin de scris postarea aceasta o să-l caut pe ebay și poate îl și bifez de pe listă deja! Pe lângă un astfel de suport, trebuie să mă mai gândesc și la organizarea celorlalte produse de makeup, că nu sunt complet mulțumită de cum le am acum aranjate.

Sursă foto

Vreau neapărat niște oje pentru ștampilat și câteva plăcuțe mai bune, aș vrea să experimentez mai mult cu ștampilatul și să încerc tehnica stampling decals, dar nu am cele necesare pentru a face asta.


Tot pentru partea de nail art îmi doresc foarte mult un set de vopsele acrilce! Mi-l doresc de vreo două luni și deși nu e deloc scump, am tot amânat din cauza lipsei de timp. Asta după ce am zăpăcit-o pe Mădălina cu un milion de întrebări, fiind foarte hotărâtă că vreau să-mi cumpăr. Dar gata, săptămâna viitoare le bifez de pe listă!


Mai îmi doresc un eye liner gel (sau mai multe?). Nu știu exact care, dar acesta de la Maybelline e o opțiune, una destul de bună din câte am citit.

Iar asta-i tot! Nu-i așa că e foarte scurt wishlist-ul meu? Asta nu înseamnă că n-o să-mi mai cumpăr nimic altceva, dar doar acestea sunt lucrurile pe care mi le doresc neapărat și am (o oarecare) nevoie de ele! Restul sunt doar mofturi sau curiozități de experimentat! Un lucru e cert însă: vreau să mă bucur mai mult de produsele pe care deja le am (indiferent că vorbim de produse de makeup, de îngrijire sau oje), fiindcă pentru asta au fost cumpărate, nu să stea de bibelou!

Voi ce planuri și dorințe aveți pentru acest an? V-ați făcut și un wishlist cu cosmetice? Dacă da, sunt curioasă ce produse sunt pe acesta!

18 comentarii

  1. La multi ani! Sa-ti aduca 2015 tot ce-ti doresti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani! Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție!

      Ștergere
  2. La multi ani! Eu pe 30 decembrie am dat o comanda de produse Elf si sunt foarte curioasa cum sunt. Mi-am luat in principal pensule pentru ca nu am, farduri 3 in 1, ca le-am aruncat pe cele vechi, un primer sa vad cum e si un rimel incolor pentru gene si sprancene.
    Mai am pe lista: o paleta de farduri micuta, draguta si ieftina, asa ca daca ai vreo sugestie o astept cu drag si un rimel bun, cred ca va fi ori de la Avon, ori de la Rimmel sau Maybelline. Tu ce ai alege? Cam astea imi lipsesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani! Să te bucuri de produsele achiziționate!
      Cele mai ieftine palete de farduri care mi-au plăcut destul de mult sunt cele de la Elf sau dacă ești dispusă să dai puțin mai mult pe una ți le recomand din suflet pe cele de la Sleek, e imposibil să nu-ți placă și vreo 45 lei pentru o paletă de 12 farduri nu e chiar mult.
      La rimeluri dintre cele trei firme numite cele mai bune mi se par cele de la Maybelline! Sexy Pulp de la Yves Rocher mai îmi place acum foarte mult, dar acela este puțin mai scump. Însă dacă nu ești foarte pretențioasă la capitolul ăsta și cele de la Avon sunt foarte ok pentru prețul lor (SuperShock e super fain și la oferte e cam 15 lei). De la Rimmel London încă n-am descoperit vreunul să-mi placă într-un mod deosebit.
      Sper să-ți fie de folos informațiile!
      Pupici

      Ștergere
  3. Buna Ella! :)
    Sa stii ca wishlist-ul meu e pe vine. :))) De ce spun asta? Pentru ca sunt multe chestiute pe care le vreau, insa nu m-am hotarat pe care sa le trec mai intai pe lista si mi-e teama ca va fi o lista luuunga... Dar, ca de obicei, cand iese un produs nou il vreau, asa ca mai astept sa vad ce noutati vor mai aparea in noul an si depinde de buzunar daca le iau pe loc sau ma mai gandesc...
    La multi ani!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, draga mea!
      Haha. :)) Așa aș vrea și eu multe chestii doar pentru că sunt curioasă cum m-aș înțelege cu ele, doar pentru că îmi plac cum arată sau că sunt noi, dar încerc să mă abțin, să studiez mai mult timp dacă chiar îmi doresc acele produse, nu vreau să mai fac (prea des) cumpărături din impuls.
      Îți doresc să bifezi rapid toate produsele de pe listă după ce te vei decide asupra ei. :D
      La mulți ani!

      Ștergere
  4. La mulţi ani! Să îţi aducă anul 2015 tot ce îţi doreşti!
    Avem câteva produse comune pe wishlist: pensulele de la RT şi vopselele acrilice, dar nu ştiu când o să le ţin în mână, pentru că prioritate au acum alte produse :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani, draga mea! Mulțumesc frumos, și șie să îți aducă noul an tot ce-ți dorești!
      Mă bucur că avem produse comune pe wishlist, îți doresc să le bifezi cât mai curând!
      Te pup!

      Ștergere
  5. La multi ani cu sanatate, zambete si bucurii!
    Iti doresc sa bifezi tot ce ai pe lista si nu numai! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani! Mulțumesc, mulțumesc la fel!
      Așa să fie și la mine și la tine! :D
      Pupici

      Ștergere
  6. La mulți ani!
    Eu abia ce am descoperit cosmeticele, zău! :)) Îmi doresc ca anul ăsta să învăț mai multe lucruri elementare despre make-up. Îmi doresc și niște pensule de Elf, o paletă nude de la Catrice sau niște farduri de la Elf și... un eyeliner bun pentru că cel pe care îl am acum nu e cine știe ce și nu am reușit niciodată să-l folosesc.Oh, sunt foarte curioasă și de acele eyeshadow pencil de la NYX sau Rimmel London.

    Un an frumos îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani!
      Hehe, începutul e greu, odată ce le prinzi „gustul” e atât de ușor să devi pasionată de ele. :D
      Îți doresc să-ți îndeplinești toate dorințele! Sunt destul de bune pensulele de la Elf, la fel și fardurile lor de ochi!
      Mulțumesc la fel, draga mea!

      Ștergere
  7. Buna, sper ca ai inceput anul bine. :* :* Deja sti wishlistul meu mic-mare, cred ca ti-am spus aproape tot ce-mi doresc. :)) Acum vreo 2 saptamani mi-am comandat de pe ebay un set de pensule. Abia astept sa ajunga. <3 Ojele pentru stampilat pe unde se gasesc? Le-am vazut la cateva fete de pe youtube si as vrea sa le incerc si eu. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună! Chiar am început anul foarte bine și sper să continue tot așa! :D
      Sunt foarte curioasă ce pensule ți-ai luat, te aștept pe facebook cu o poză! Urmează să dau și eu ceva comenzi!
      Dacă vrei originale de la Konad aici le găsești: http://www.micmag.ro/ , dar mai găsești și pe la diverse magazine locale cu chestii de nail art, din cele no name care am înțeles că n-ar fi chiar rele! :D
      Te pup!

      Ștergere
  8. Imi doresc neaparat pensulele Real techniques, paleta de la Sleek pentru conturare si parfumuri! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți doresc să-ți îndeplinești toate dorințele. :D
      Și eu aș mai vrea o paletă pentru conturare de la Sleek, dar face parte din lucrurile mai mărunte pe care nu le-am mai trecut.
      Pupici

      Ștergere
  9. La multi ani si-ti doresc sa bifezi tot wishlistul :).

    RăspundețiȘtergere