Cumpărături din Jumbo

Azi am fost cu Ira în faimosul magazin Jumbo, ne-am plimbat mult prin întregul magazin și bineînțeles că am pus și câte ceva în coș, e imposibil să ieși de acolo cu mâna goală! Eu m-am axat cel mai mult pe tot felul de lucruri pentru depozitat cosmeticele, mereu caut să le așez cât mai frumos și să economisesc cât mai mult spațiu. M-am gândit să vă arăt și vouă ce mi-am achiziționat, poate vă dau vreo idee!


Paharele din metal, cu imprimeuri frumoase, mi-au atras atenția de la câțiva metri și mi-am achiziționat două, unul cu Paris și altul cu Londra, mi s-au părut super haioase! Mai erau unele și cu Tom&Jerry, mi-au plăcut mult și acelea. Un astfel de pahar costă doar 3 lei!


Eu le-am luat pentru a depozita pensulele în ele, dar foarte bine cred că merg și pentru rimeluri, creioane de ochi și alte produse de tipul ăsta.  


Cutiuța din metal pentru produsele de makeup mi s-a părut prea cute ca s-o las acolo! Are un design foarte frumos și este și destul de încăpătoare. Prețul uneia este de 8 lei. Inițial îmi mai luasem și un mini-dulăpior pentru cosmetice, ca cel pe care vi l-am arătat aici, dar cu mult mai mic și roz (acolo se găsesc la multe dimensiuni astfel de dulăpioare și pe foarte multe culori).


Încă nu sunt sigură ce o să pun în ea, am pus doar special pentru poză câte ceva. Mă gândesc că ar merge puse paletele de farduri sau dacă nu, blush-uri, bronzere, iluminatoare și alte produse de tipul ăsta. 


Coșulețul din plastic mi s-a părut super simpatic și perfect pentru fardurile mono/duo/pigmenți. Deja am pus câteva dintre acestea în el și mai am unele de așezat frumos. Îmi doream de mult timp un astfel de coșuleț pentru fardurile mono și la Jumbo l-am găsit cu doar 2,50 lei!


Ustensile și accesorii pentru păr erau enorm de multe și nu știu din ce motiv m-a atras setul cu bentița și elasticul cu imprimeu animal print - eu nu sunt de fel fan ala cestui imprimeu, dar astea mi-au plăcut, poate datorită materialului foarte fin și moale. A costat 6 lei.


Doar atât am cumpărat eu mai interesant, deși mi-au mai rămas gândul la câteva lucruri, printre care o pernuță pentru gât, o cană cu clopoțel și un costum de baie - oricum, sigur mai revin acolo!

Cu gândul la voi, am făcut și câteva poze prin magazin, poate vă sunt utile. În primul rând o să găsiți multe, foarte multe cutiuțe frumoase, numai bune pentru depozitat cosmetice sau pentru bijuterii, eu am fotografiat doar câteva dintre ele:




La cutiile pentru oje de mai jos ne-am amuzat puțin, Ira îmi spunea că mie probabil mi-ar trebui vreo trei, eu am corectat-o spunându-i că sigur mi-ar trebui minim 10. :)) Dar pentru un om normal probabil ar fi foarte utile și drăguțe.


Și că tot veni vorba de oje, în magazin o să mai găsiți și foarte multe ustensile și accesorii pentru unghii:



Foarte interesante mi s-au părut și recipientele mini pentru depozitat cosmetice, mi se par foarte utile pentru vacanțe, mai ales când mergem cu avionul. Cele mai drăguțe seturi mi s-au părut cele din poza de mai jos:


O să mai găsiți și multe haine și accesorii de tot felul, răbdare să ai să le studiezi! Mie pălăriile mi-au plăcut, am făcut și niște poze cu una dintre ele (nu, nu vi le arăt! :)) )...


Un raion întreg era și cu lumânări parfumate, de la foarte mici la imense, de la 2 lei și până la .... 13-15, nu știu sigur.


Foarte haioase mi s-au părut și acadelele astea:



Nu cred că mai are sens să spun că erau enorm de multe jucării în magazin, eu până nu de mult doar asta credeam că se găsește acolo. Acum vă invit să treceți și pe la Ira - click aici - ca să vedeți ce și-a achiziționat și ea.

Cum vi se par achizițiile mele? Vă plac? Ați fost până acum în Jumbo?
Voi ce folosiți pentru depozitarea cosmeticelor?

39 de comentarii

  1. Vaiiiiiiiiiiiiiii... Ce preturi bune au!!!!!!!!! Si eu am tot amanat vizita pana acum, cu toate ca e la doar 5 minute de mine magazinul. Si eu credeam ca am facut afacere buna azi cand mi-am cumparat tot un suport pentru pensule si un cosulet pentru depozitat geluri de dus, de la un magazin cu preturi super bune din Mega Mall. Am dat pe suportul pentru pensule 10 lei, ce-i drept e din lemn, are inimoare decupate si inauntru avea si un alt suport din sticla masiva, am luat doua suporturi la pret de unul. De fapt era un suport pentru lumanare, mai mare :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar au super prețuri, sigur o să mai ajung pe la ei! :D Vaaai, cum să nu treci pe acolo când e la 5 minute de tine? Noi am traversat aproape tot Bucureștiul ca să ajungem la el. :))
      Chiar ai făcut o afacere bună! Ce mai contează pentru ce zic ei că e de fapt? :)) Și paharele mele din metal sunt de fapt pentru pixuri/creioane.

      Ștergere
  2. Pff, nici la magazinul ăsta nu am acces. :( Sunt foarte simpatice lucrurile cumpărate de tine, să le folosești cu drag! Eu am o cutie din material mare, mare în care am 2 portfarduri cu cosmetice ( nu dau pe dinafară, unul e aproape gol ), 2 găletușe din plastic care au flori pe ele pentru perii de păr și accesorii și am mai decorat un borcănaș micuț cu hârtie veche care are note muzicale pe ea și o panglică crem ca să îmi pun toate creioanele și eyelinerele. ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău? :( Din ce oraș ești? Știu că există în mai multe orașe.
      Mulțumesc frumos! Foarte drăguță ideea ta cu borcanul decorat! E parcă mai frumos și special atunci când îl faci cu mâna ta. :D Păcat că eu nu prea am răbdare... și nici imaginație.

      Ștergere
  3. Sa le folosesti cu drag!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. OMG! Ella, ce-mi faci tu mie?! Sunt asa superbe toate achizitiile. Am o slabiciune pentru cutiutele metalice, frumos decorate. Am cateva din Ikea si Bam boo, dar in Jumbo nu am ajuns niciodata. Trebuie sa ii fac o vizita cat de curand.
    Sa te bucuri de ele! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mmm... te tentez? :D Chiar te înțeleg, și mie-mi fură mereu ochii genul ăsta de cutiuțe. De multe ori sunt tentată de câte un set de cosmetice doar pentru că vin produsele într-o cutiuță frumoasă. :))
      Să ne arăți ce ți-ai luat dacă ajungi acolo, sigur n-ai cum să pleci cu mâna goală! :D
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  5. Sa le folosesti cu drag !
    Eu iubesc cutiutele . Desi am foarte multe , cu greu ma abtin sa nu cumpar altele :D
    Cutiutele cu oje sunt foarte frumoase ! Mi-ar trebui vreo 4 - 5 :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Chiar sunt superbe cutiile cu oje, dar nu sunt pentru mine, mi-ar fi trebuit mult prea multe. :)) 4-5 mai merge. :))
      Pupici

      Ștergere
  6. Pffff....m-ai dat gata cu postarea asta !!! De cand ma stiu am colectionat si adorat cutiile simpatice (si porfardurile), insa cutiile din Jumbo mi-au luat ochii si nu pot sa cred cat de ieftine sunt !!!
    Alegerile tale sunt minunate !!!
    Unul din motive pentru care urasc sa locuiesc intr-un oras mic e faptul ca nu gasesc astfel de lucruri minunate si din pacate nu am nici Jumbo in oras :(

    Sa te bucuri de achizitii !!! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe. :)) Eu am început să fiu atrasă de ele ceva mai târziu, dar în magazinul ăsta chiar sunt enorm de multe și chiar mult prea ieftine! Sigur o să mai cumpăr și cu altă ocazie, nu mi-ar strica unele pentru bijuterii. :D
      Mă bucur mult că-ți plac alegerile mele!
      Îmi pare rău. :( Nu ai nici prin împrejurimi? Oricum ar fi, poate o să ai cândva ocazia să într-unul!

      Mulțumesc! Te pup!

      Ștergere
  7. Cat de tare!!!! Cred ca as cheltui ceva banuti daca as merge acolo! :)))
    Eu am o cutie de metal in care imi tin toate cosmetice: farduri, pudre, blushuri si alte chestii de genul.
    Misto pozele si util articolul! Am mai auzit de Jumbo, dar n-am mers niciodata...unde este?
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am reușit să mă stăpânesc cât de cât, m-am limitat la lucruri pe care chiar să le și folosesc. :D
      Îți încap toate într-o singură cutie? Eu nu știu pe unde să le mai pun, am și dulăpior, suport pentru rujuri, mai multe pahare... și tot n-aveam loc de toate. Acum sper să fie ok cu ce mi-am mai luat din Jumbo, mâine sper să-mi fac timp să le așez.
      Mulțumesc, mă bucur că-l consideri astfel! Sunt două, unul la stația de metrou Anghel Saligny și altul în Titan, lângă Auchan. Noi am mers la primul, de la metrou mai e destul de puțin de mers pe jos.
      Pupici

      Ștergere
  8. Nu fi rea, arata-ne poza cu palaria!!! Come on! Cum sa ne instigi si sa ne lasi asa...?! :P
    Faine tare de tot paharele metalice si cutia aceea (eu mai am de pe la cookies asa ceva)... Cum ii spuneam si Irei, eu am nevoie sa merg insotita intr-un astfel de magazin, altfel as fi tare ratacita (n-am privire de ansamblu :P, vad precum caii)!
    Miha Ella, sa te bucuri de noile achizitii, sa le folosesti cu drag! :)

    Pupicei multi!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha! Nu, nu... că nu-mi place cum am ieșit. Mereu ies aiurea când sunt luată pe nepregătite. :))
      Așa-i că sunt superbe? Așa-i cu nu puteam să le las acolo? :)) Eu zic că nu ai cum să nu le observi, sunt prea multe și colorate, atrag imediat atenția. Nici eu n-am un spirit de observație prea bun, de fel.
      Mulțumesc frumos! Pupicei!

      Ștergere
  9. Draga mea, te-am nominalizat la Premiile Liebster! Sper sa accepti invitatia! :)
    http://loredanamanciu.blogspot.ro/2015/07/premiile-liebster.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult pentru nominalizare! Cred că până la urmă n-am de ales, am deja mai multe nominalizări la tag-ul ăsta și poate o să-l mai fac o dată (l-am mai făcut și-n trecut).

      Ștergere
  10. Vaiiii Ella,am fost o singura data in Jumbo,si printre rafturi am umplut cosul :)))),cand am ajuns la casa bonul meu era de vreo 200 Ron :))))),bineinteles ca nu am renuntat la nimic :))))).Pup sa le folosesti cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ești mai rău ca mine, clar! :)) Bine, eu intrasem oricum cu ideea că-mi iau doar o cutiuță (dacă găsesc ceva drăguț) și cam atât. Totuși, eu n-am cheltuit deloc mult. :D
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  11. N-auzisem, pana acum, de magazinul Jumbo, dar preturile sunt bune si produsele super, din ce am vazut la tine si la Ira. Chiar as vrea si eu sa-i vizitez. Am mare nevoie de niste cutii de depozitare. Stii cumva adresa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că l-ai descoperit de la noi și că te-am convins să le faci o vizită, e chiar fain magazinul! Cutii ai pe alese, sunt enorm de multe modele și mărimi.
      Sunt două în București, unul e la adresa Bd. Metalurgiei, 78, Sector 4 (cel mai ușor cu metroul, stația Anghel Saligny, iar altul e la adresa Bulevardul Theodor Pallady 51G, Sector 3, pe lângă Auchan-ul din Titan.

      Ștergere
  12. Doamne, nu imi vine sa cred cat sunt de frumoase si ieftine! Mi-ati facut o pofta de shopping tu si Ira si Cameliaaaaa! Asa cevaaaa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceeași reacție am avut-o și eu când am ajuns acolo! Te cred pe cuvânt! Am văzut că și Camelia a publicat un video cu ceva cumpărături e la Jumbo, dar n-am apucat să mă uit. :D O să arunc un ochi!

      Ștergere
  13. Sun super fan Jumbo! Am o gramada de accesorii pentru casa de acolo..si in plus, ma destinde sa ma duc acolo. E un magazin tare vesel! kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că și eu o să devin fan! :)) Te înțeleg perfect... și pe mine m-a relaxat să mă plimb printre raioane și ne-am amuzat teribil de unele lucruri găsite acolo.
      Pupici

      Ștergere
  14. Imi plac cumparaturile take si m-am bbucurat si de restul pozelor cu produse din magazin. imi droesc si eu sa ajug in Jumbo. Cu siguranta am ce sa iau imi cumpar

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult dacă ți-a plăcut postarea! Merită să dai o fugă până-n magazin, nu cred că o să regreți... decât dacă golești portofelul. :))

      Ștergere
  15. Ce de minunatii au ! Cred ca m-as pierde acolo <3
    Pacat ca nu au site, sa ne luam si onlne pt cele care nu au acces :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte posibil chiar și la propriu la cât e de mare magazinul. :))
      Da, nu cred că eu, din păcate. :(

      Ștergere
  16. Imi plac cutiile la nebunie, dar in Brasov nu avem asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păcat! :( Poate ajungi vreodată prin București și le faci o vizită! :D

      Ștergere
  17. Draga mea, sa te bucuri de ele! Mie mi-e chiar teama sa intru in Jumbo, cred ca as pierde orice strop de ratiune si as cumpara toate cutiutele, cosuletele, paharele etc disponibile :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Nici nu-ți imaginezi cât de mult m-am străduit să nu pun în coș tot ce mi-a atras atenția, să fiu cât de cât rațională! Chiar e nevoie de mult efort pentru asta, te înțeleg! :))
      Te pup!

      Ștergere
  18. buna,sti cumva daca in jumbo au stampile de unghii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună! Nu-mi amintesc să fi văzut, dar nici n-am studiat niciodată prea bine raionul cu chestii pentru unghii - ținând cont de cât de multe chestii erau, e totuși foarte posibil să aibă.

      Ștergere