Oferte Yves Rocher - Iulie 2015

Azi au apărut ofertele lunii iulie de la Yves Rocher, care ar trebui să fie valabile până la data de 16 august, inclusiv, însă dacă vă atrag mult ofertele vă recomand să profitați cât mai curând fiindcă uneori se mai schimbă cadourile pe parcursul lunii. Vă las să vedeți și voi ce cadouri puteți primi luna asta dacă plasați o comandă online, iar la final vă spun și ce aș alege eu, dar și ce recomandări mai am pentru voi!


Pentru o comandă de minim 39 lei puteți alege dintre o cremă de ochi, o apă hidratantă pentru corp, setul de bijuterii și o surpriză secretă! Eu cred că aș alege una din cremele pentru conturul ochilor, eu m-am înțeles foarte bine cu aproape toate încercate până acum. La comandă de minim 99 lei avem de ales dintre patru variante de ape de toaletă Un matin au jardin, toate cu arome florale - din cele care se oferă acum cadou n-am avut niciuna, dar din experiența cu altele vă pot spune că aromele chiar sunt naturale, iar persistența acestor ape de toaletă e medie, aș zice eu (cel puțin așa e pe pielea mea). Pe mine cel mai mult m-ar atrage varianta cu flori de cireș, deși nici celelalte nu-mi sunt indiferente.

Pe lângă cadourile oferite, mai puteți profita și de reducerea de 20 lei pentru o comandă de minim 120 lei, în caz că introduceți codul HAPPY20 - mie-mi plac mult genul ăsta de coduri, poate vă amintiți că luna trecută am profitat de o astfel de reducere (puțin mai generoasă, dar orice reducere în plus e bine venită, nu?).

Ca de obicei, există multe produse la preț redus, pe care le puteți vedea aici, iar o altă ofertă care mi se pare mie foarte mișto e cea de aici, cu o geantă de plajă cadou la trei geluri de duș achiziționate - am văzut geanta la fetele care și-au luat-o luna trecută și mi s-a părut super drăguță, aș cam vrea-o și eu, iar gelurile lor de duș am spus de multe ori că sunt favoritele mele! Produsele pentru protecție solară sunt de asemenea reduse, le găsiți aici!

Eu vă recomand noutățile de vară despre care am scris în postarea de aici (în special gama în ediție limitată) și multe alte recomandări de produse de la Yves Rocher mai găsiți în postările mele anterioare - click aici ca să le vedeți pe toate (review la diverse produse, postări cu comenzile mele, etc).

Cum vi se par cadourile? O să profitați de ofertele de luna asta?

8 comentarii

  1. Nu ma atrage oferta de luna asta pentru ca am profitat de cea de luna trecuta si mi-am cam luat de toate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa și eu, deja am casa plină de produse YR, mi-am luat tot ce-mi doream, am mai și primit destule, așa că luna asta închid ochii, deși mă cam atrage geanta de plajă și o apă de toaletă! :D

      Ștergere
  2. Este destul de tentanta si aceasta ofert dar... incerc sa ma abtin! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur voi profita,am cateva produse pe care mi le doresc :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte buna este aceasta oferta, mai ales pentru o persoana care iubeste parfumurile Un Matin Au Jarden!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, iar mie îmi plac, mai ales acum pentru vară, dar am atât de multe produse Yves Rocher încât o să mă abțin tura asta... sper! :))

      Ștergere