Reduceri, prea multe reduceri

În ultima perioadă au apărut mult prea multe reduceri, unde întorci capul dai de reduceri care mai de care mai atractive. Îmi spuneam pe la finalul lunii trecute că o să fiu mai cumpătată luna asta, că nu mai am nevoie de absolut nimic, că am o grămadă de noutăți de încercat și totuși deja am destul de multe cumpărături la activ, deși suntem abia la jumătatea lunii. Dar unele reduceri sunt de neratat și am decis ca azi să vă scriu despre cele mai atractive dintre reducerile din perioada asta, atât din magazinele fizice, cât și din cele online.

Paleta Nude'tude luată la reducere din Marionnaud

  • la Sephora sunt o mulțime de produse la preț redus, de la marca lor proprie sau produse drugstore ca Max Factor sau Bourjois și până la produse de lux ca Este Lauder, Benefit, Lancome și multe altele. Pentru mai multe detalii, vă recomand articolul Cameliei de aici, unde o să vedeți mai multe poze (făcute „pe furiș”) la produsele reduse din magazinul în care a fost ea. Mie mi-a rămas în cap To Faced Chocolate bar care e acum la 207 lei. Atenție doar că unele reduceri diferă de la un magazin la altul.
  • în magazinul online Yves Rocher este acum o ofertă super atractivă - cumpărați produse de minim 200 lei și introducând un cod veți beneficia de o reducere de 100 lei, asta pe lângă cadourile oferite la comandă! Puteți vedea și beneficia de ofertă doar de aici și este valabilă până pe 17 iulie la ora 11:00. Mie mi se pare o ofertă de neratat, drept dovadă că aseară am plasat nu una, ci două comenzi!
  • în Marionnaud o să găsiți de asemenea niște produse la super prețuri, cea mai atractivă fiind în opinia mea paleta Nude'tude de la The Balm care costă acum doar 57 lei! Eu mi-am achiziționat-o acum două zile, mi s-a părut prea bun prețul ca s-o ratez!
  • pe Elefant.ro sunt reduceri foarte mari în categoria fashion, dar și la parfumuri sunt niște super reduceri - aici găsiți mai multe parfumuri la prețul de 99,90 lei (ape de toaletă, dar și ape de parfum). Oferta e valabilă până duminică, 19 iulie. 
  • produsele L'Occitane au niște super prețuri până la finalul acestei luni în magazinele lor sau la Sensiblu - mai multe detalii v-am scris deja aici, unde v-am arătat și ce mi-am achiziționat eu. 
  • pe Kurtmann.ro sunt lichidări de stoc, toate produsele fiind reduse azi cu 50%! N-am avut încă timp să studiez produsele, dar la o privire rapidă am văzut că sunt multe pagini cu produse, dacă aveți răbdare să le studiați sigur veți găsi articole pe placul vostru la prețuri foarte mici. Puțin mai târziu o să studiez și eu site-ul, sper să mai prind ceva (stocurile sunt limitate, se epuizează rapid).
  • în Kendra ojele Nicole by O.P.I. sunt reduse la 17 lei de ceva timp și cred că încă se găsesc la prețul ăsta.
  • la Zara apele de toaletă sunt la super prețuri - variantele de 50 ml la 20 lei, iar variantele mini la 10 lei. Apele lor de parfum imită toate niște parfumuri de lux, găsi pe grupul Beauty chat by Beauty Barometer o listă dată de Maria, asistenta Anei.
  • pe final trebuie să menționez că multe reduceri sunt zilele astea și la Emag! Acestea sunt valabile doar până mâine, 16 iulie (inclusiv). Eu sunt client fidel al lor, de acolo mi-am luat telefonul la anterioara tură de reduceri, de acolo și-a luat recent și prietenul meu telefonul, tot de acolo mi-am luat și laptopul anul trecut și multe altele (chiar și cosmetice mi-am luat de la ei, la un moment dat), așa că e de la sine înțeles că recomand magazinul. 

Mă opresc acum, că deja a ieșit o listă foarte lungă. Reduceri mai sunt multe, dar le-am selectat doar pe acelea care mi-au atras mie atenție, care mi se par cele mai bune. 

Ați profitat de vreuna din ofertele de mai sus? Vă atrage ceva în mod deosebit? 

32 de comentarii

  1. Un rezumat numai bun ca sa imi cheltui toate economiile :D dar imi place! 10x pupi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, bine zis! :)) Eu sunt indecisă dacă să intru la Sephora ca să studiez mai bine reducerile... sau mai bine să-l ocolesc.
      Te pup!

      Ștergere
  2. M-am uitat si eu pe Kurtmann dar cred ca raman cu uitatul deocamdata pentru ca mai am doar 10 lei pana pe 25.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu-s la regim ca mi trebuie bani de vacanta :)) dar paleta asta are un pret atat de bun!!! sper sa-i rezist.
    e super, sa o folosesti cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce fată conștiincioasă, nu ca mine! :)) Mi-ar prinde și mie bine un regim din ăsta.
      La fel am zis și eu, e prea... de neratat! :D
      Mulțumesc frumos! :*

      Ștergere
  4. Sunt atat de multe ca nici nu stiu de care sa profit mai repede:) Ma tenteaza foarte multe.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Paleta aia face fiecare leu din pretul intreg, asa ca sa o iei la un asemenea pret e deja bucurie maxima!:) Eu n-am umblat deloc prin magazine in ultima vreme, nici macar prin alea online. Exista si unele avantaje cand e copilul in vacanta si nu te lasa sa respiri. Macar nu fac cumparaturi impulsive!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa m-am gândit și eu, Deena! Mă bucură confirmarea ta legat de calitatea ei, știu că tu o ai de mai mult timp.
      Ce bine de tine! Sau de portofelul tău, mai bine zis. :))

      Ștergere
  6. Ce listă lungă! ;)) Hihi, am să spun pas din păcate. În ultima vreme mi-am mai comandat câte ceva de la Avon, dar mai încolo am să dau probabil o comandă pe elf sau 1001. Au prețuri foarte bune și produse care chiar mă tentează. Să folosești cu plăcere paleta! ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cam lungă lista, nu mă așteptam nici eu când m-am apucat de ea. :))
      De la Avon n-am mai cumpărat prea multe în ultima vreme, dar tot se găsește câteva mărunt la aproape fiecare campanie. :D Ojele de la ei mă atrag mereu!
      Pe 1001 cosmetice am dat recent o comandă, dar tot mă mai tentează câte ceva de la ei! Chiar au multe produse atractive și prețuri foarte bune, în majoritatea cazurilor.
      Mulțumesc frumos!

      Ștergere
  7. S-au nimerit toate cand strang cureaua pentru a merge in vacanta! :))) Oh well... sa vedem, daca apare ceva de neratat, o comit! Daca nu, stau cuminte :D Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Te înțeleg atââât de bine! Și eu încerc să strâng cureaua cu gândul la vacanță, dar uite că nu reușit la fel de bine să rezist tentațiilor. :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Cate tentatii! Prea multe dom'ne... prea multe! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa e in perioada asta...reduceri peste tot! Nebunie curata! Si eu mi-am luat paleta Nude Tude...oferta prea buna ca sa o ratez ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar peste tot. :)) Sunt perfect de acord, nu e de ratat! S-o folosești cu plăcere!

      Ștergere
  10. M-am gandit si eu sa-mi iau Nude'tude dupa care mi-am amintit ca am si Naked si Paleta 26 Neutral si Too Faced Chocolate...si m-am razgandit :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, daaar... niciuna din cele menționate nu ascund fete dezbrăcate în interior! :))) Te cam invidiez pentru Chocolate bar și Naked, dar pun eu mâna și pe ele! :D

      Ștergere
  11. In sephora all cool stuff were taken already:) I wanted Clarins lipstick and I felt they won't have it. When I came back..no more:/
    p.s. Chocolate Bar costs 207 lei all year around. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I know, that's why I said the offers vary. Some Sephora shops still have stock for the on-sale products while others don't.
      From what I know, 250 is the full price.

      Ștergere
  12. Daaaa vrei sa ne cheltuim banii draga Ella :)))),norocul meu ca sunt plecata departe de lumea civilizata :)))).Poate atunci cand ma intorc in Bucuresti se termina reducerile si scap :))))).Pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Nu, nu... asta e ultima mea intenție! Sunt sigură că nu se termină toată până atunci, nu scapi așa de ușor. :))
      Pupici

      Ștergere
  13. Am vrut si eu paletuta Nude'tude, m-am dus in magazin dupa ea si am plecat cu mana goala :))) Mi-am dat seama ca am prea multe, ca nu le folosesc, tot rozul e baza pentru bine si mai plec si la mare la sfarsitul lunii :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaai, cum să și ajungi acolo și să n-o mai iei? :)) Are și palețica asta două rozuri și alte câteva nuanțe numai bune pentru machiajele foarte naturale, așa că aveai scuza perfectă. :)) Cu vacanța te înțeleg totuși, din cauza asta evit Sephora cât pot, chiar mai devreme mă tenta să intru într-unul dar m-am abținut, că sigur nu puteam să ies cu mâna goală și ar fi cazul să mai fac și eu niște economii. :D

      Ștergere
  14. Stii cumva pana cand e valabila reducerea pentru Nude'tude?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil să fie până la finalul verii, dar nu e o informație oficială. Mâine o să le scriu celor de la Marionnaud, să văd dacă aflu, pentru că o să fac și un review cu swach la paletă și vreau să menționez acolo până când e redusă.

      Ștergere
  15. Paleta Nude'tude de la The Balm mi se pare o investitie buna indiferent daca e la reduceri sau nu. Eu nu sunt genul care colectioneaza cosmetice, am cate un produs de fiecare in general (inafara de rujuri si de faptul ca am un fond de ten cu acoperire mare si unul cu acoperire mica/medie).

    Ei bine, am paleta din noiembrie 2014 si nu am ajung la fundul niciunei culori. Desi mereu cred ca ajung la fundul Stubborn, Stand-offish, Sultry sau Seductive. Si zilnic folosesc macar o nuanta pe toata pleoapa (cand sunt lenesa). Iar mai nou folosesc Serious si Sleek pe post de eye-liner ca sa zic ca mai consum din ele. Dar ma prinde sigur noiembrie (expira in 12 luni de la deschidere) cu ea neconsumata.

    Personal imi ajung culorile pentru orice ocazie si nici separat nu as apela la alta gama de culori. Nu as recumpara-o in schimb pentru ca e prafoasa. Daca apelez la culorile inchise musai intai mahiez ochii, sterg zona de dedesubt si continui cu fata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel cred și eu!
      E bine de știut că e atât de spornică, mie chiar mi s-au părut micuțe fardurile și mă gândeam că se vor consuma destul de repede cele pe care le folosesc mai des, dar adevărul e că e necesară o cantitate foarte mică de produs. Personal, mi se pare totuși tras de păr termenul atât de scurt la niște farduri compacte, îmi vine greu să cred că poate expira mai devreme de 2 ani... dar asta e doar opinia mea.
      Mie nu mi se pare foarte prăfoasă, doar foarte puțin, iar culorile mai deschise chiar le aplic fără stres și după ce mi-am făcut machiajul tenului. Dar mai contează și de tipul de machiaj, pensulele folosite, stilul de lucru etc.

      Ștergere