Review: Creion Jumbo NYX - Milk

De mult timp îmi doream să încerc Creionul Jumbo NYX în nuanța Milk, dar de fiecare dată când îmi doream să-l cumpăr nu mai era pe stoc! L-am vânat mult timp și în cele din urmă am dat peste el din întâmplare, dar n-am ratat momentul, l-am achiziționat rapid! Nu regret nicio clipă că l-am luat, a meritat vânătoarea! Așa arată inculpatul:


Are o cantitate de 5 g, valabilitate 6 luni de la deschidere și poate fi achiziționat la prețul actual de 27 lei de pe makeup-shop.ro sau din magazinul Kendra. 

Creionul Jumbo NYX este disponibil într-o mulțime de nuanțe și finish-uri, însă eu o să vă vorbesc doar despre nuanța Milk, cel mai dorit, util și greu de găsit. Mai dețin și nuanța Cottage Cheese, dar sunt destul de hotărâtă să-l dau pe acela, fiindcă nu prea îl folosesc - este foarte ok și el, e un alb sidefat frumos, cel mai ok mi s-a părut de folosit ca atare mai ales pentru iluminare, dar e foarte ok și sub farduri sidefate sau metalizate (doar că eu la acestea nu prea simt nevoia de o bază).

Nuanța Milk a creionului este un alb mat, puternic pigmentat și cremos. Datorită pigmentației puternice se consumă extrem de greu, la al meu abia a început să se vadă că e folosit după vreo 3-4 utilizări. Nu este nevoie să apăs pe el atunci când îl aplic, e suficient să folosesc mișcări ușoare, lejere. Cam așa arată aplicat pe piele:


Poate fi folosit și ca atare, pe post de creion, dar cel mai bun e ca bază pentru farduri, pentru a le intensifica! Nu are însă și rol de primer, nu ajută prea mult la rezistența fardurilor, tot se vor strânge în pliu după ceva vreme dacă aveți pleoapele uleioase, ca mine. De asemenea, recomand să estompați puțin creionul înainte să treceți la fard (puteți face asta cu degetul foarte rapid), pentru a evita ca efectul să fie exact invers, adică să se strângă fardul în pliu din cauza surplusului de la creion.

Este o bază extraordinar de bună pentru fardurile mate, în mod special pentru cele mai deschise la culoare, care nu au o pigmentație prea puternică. Chiar și sub cele destul de puternic pigmentate arată bine, le face să pară cu mult mai intense. Cred că poza de mai jos vorbește de la sine:


Eu am ales pentru swach niște nuanțe mai deschise și mai slăbuț pigmentate, dar chiar și un fard negru îl poate intensifica destul de mult, însă eu am vrut să vă arăt cât poate ajuta la fardurile care crează de obicei probleme. 

Creionul nu este retractabil, se ascute! Am văzut că unele fete au întâmpinat probleme la ascuțire, însă eu n-am avut probleme de acest tip, s-a ascuțit chiar foarte frumos - folosesc o ascuțitoare de la Essence (foarte bună!), care are atât ascuțitoare pentru creioanele mici, obișnuite, cât și pentru acestea mari. Dacă nu vă place cum se ascute vârful cremos (produsul în sine), puteți să-l băgați înainte la frigider, pentru câteva ore, înainte de-al ascuții!

Vă las mai jos și cu câteva exemple de machiaje în care poate fi folosit cu succes (deși variante sunt nelimitate, imaginație să aveți), toate fiind preluate de pe makeup-shop.ro!





Concluzia e că ador produsul ăsta, îl folosesc destul de des, îmi e foarte util mai ales când am poftă de machiaje colorate și vi-l recomand cu încredere! Singurul defect pe care i l-am găsit eu e că se găsește cam greu, dar merită urmărit, pe cuvânt! În rest, nimic de reproșat la adresa produsului în sine!

L-ați încercat? Cum vi se pare? Vă tentează?

16 comentarii

  1. L-am văzut în multe tutoriale pe net și chiar e util, mi-ar plăcea și mie unul! ^^
    Să îl folosești cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte popular și am înțeles de ce de la prima utilizare! :D
      Mulțumesc!

      Ștergere
  2. L-am avut si eu acum 2 ani si mi-a placut la nebunie. Chiar uitasem de el :). Era singura baza de machiaj pe care o foloseam atat de mult mi-a placut :)
    Cred ca o sa il recumpar :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție ți-a plăcut și că ți-ai reamintit cu ocazia asta de el!
      Pupici!

      Ștergere
  3. Gata! Trebuie sa il achizitionez si eu!
    E destul de greu de gasit dar...declar deschisa #operatiuneavantoarea! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merită din plin!
      Haha, foarte tare cu #operatiuneavanatoarea! :))
      Pupici

      Ștergere
  4. doar cuvinte de lauda am citit pentru produsul asta :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar e un produs util, eu mi l-am dorit foarte mult si chiar am avut norocul sa il castig acum foarte mult timp pe un blog de beauty, insa dupa ce a fost al meu, l-am folosit foarte putin. Nu stiu de ce nu ne-am prea inteles, chiar mi se pare util, ma repet, dar cumva nu l-am putut adopta in rutina mea. Cu toate acestea il recomand si eu, are nenumarate intrebuintari, chiar am urmarit un clipulet pe youtube in sensul acesta.
    sa-l folosesti cu placere!

    Simona
    vintagelooksimona.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și tu îl consideri util! Poate că nu este neapărat necesar în tipurile de machiaje pe care le realizezi și de aceea. Merită oricum avut în trusă chiar și doar pentru utilizat ocazional (că nu cred eu că expiră în doar 6 luni, cum scrie pe el).
      Mulțumesc!

      Ștergere
  6. Si mie imi place foarte mult, este un creion foarte util! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata superb fardurile peste el, ma tenteaza, am sa il caut in Sephora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se găsește în Sephora, doar în Kendra sau online pe MS. Mă bucur totuși dacă te-am convins că merită!

      Ștergere
  8. Sigur ca il am! :)))
    Este foarte util si sincer...merita!!!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere