Share the love #4

A trecut cam mult timp de când am făcut ultimul articol de acest tip, iar asta și pentru că am uitat uneori să-mi notez articolele foarte bune descoperite și nu prea am avut material - o să încerc să fiu mai atentă data viitoare! Dar, cum în ultima perioadă am dat peste foarte multe articole pe care vreau neapărat să vi le recomand, am decis ca azi să vi le prezint, așa că haideți să vedem...

Sursă foto

Corina a scris aici un articol foarte bun despre protecția solară din produsele handmade pe care trebuie neapărat să-l citiți, dacă n-ați făcut-o deja! Nu vă lăsați păcălite, nu vă jucați cu sănătatea pielii voastre... doar la atât mă rezum să spun eu, restul detaliilor le găsiți în articolul menționat. Tot de la Corina de pe blog vă recomand un alt articol despre protecția solară, de data asta despre protecția pentru păr - aici e postare, eu am aflat lucruri foarte interesante de acolo!

Ca să rămânem la subiectul bronz, în caz că folosiți autobronzante, trebuie să aruncați un ochi peste acest „ghid de bună purtare” realizat de Adina! Eu nu am mai folosit de mult și știind cât de complicat e tot procesul, recunosc că parcă nu prea mă mai atrage, dar dacă vreodată o să-mi doresc o piele bronzată din doi timpi și trei mișcări, cu siguranță o să revin la articolul ei, fiindcă are sfaturi prețioase!

Tot la bronz rămânem, că tot e vară, iar articolul Danei de aici merită citit, are sfaturi utile cu privire la pudrele bronzante, pe care constat dese ori că sunt total greșit folosite de unele fete. Tot în același articol o să găsiți și mai multe bronzere recomandate de Dana.

Închei cu bronzul și de data asta vă recomand postarea Cameliei de aici, cu sfaturi scurte și la obiect despre cum să nu ne lăsăm păcălite de publicitatea excesivă! Constat din comentariile lăsate de fete la postare că toate stăm prost la punctul 4, dar știți cum e... nu totul se rezumă la nevoi, mai trebuie să ne și răsfățăm.

Chiar azi Ana ne-a vorbit aici despre chirurgia estetică și are acolo și un interviu interesant. Eu zic că merită citit, mai ales dacă aveți în plan o astfel de intervenție, oricât de mică ar fi ea. Eu atât am de zis pe subiect: aveți grijă pe mâna cui vă lăsați și întrebați-vă de multe ori înainte dacă chiar vreți să faceți asta sau e doar un moft de moment. Nu sunt împotriva acestor intervenții, rămân la ideea că fiecare face absolut orice vrea cu propriul corp, iar uneori înțeleg perfect motivele, dar consider că sunt și situații în care se ia o astfel de decizie pe niște motive total greșite (pentru partener, spre exemplu). Chiar sunt curioasă ce părere aveți și voi pe subiectul ăsta!

Pentru prima oară fac excepție de la regulă și vă arăt și un articol de pe blogul meu, pe care vreau să vi-l readuc în atenție - despre acesta este vorba și recomand să aruncați un ochi chiar și peste comentarii, unele fete au venit cu niște completări foarte bune!

Cam atât pentru azi, că vine weekend-ul și cred că v-am dat suficient „material” de citit, mai ales dacă nu le știați.

Știați vreun dintre articole? Ați descoperit ceva interesant printre recomandările mele? Aveți ceva de adăugat pentru vreunul dintre subiecte?

10 comentarii

  1. Ma bucur ca ai inceput cu articolele Corinei. Are intotdeauna niste sfaturi pe care ar trebui sa le citeasca toata lumea.
    Daca tot m-am trezit mai devreme cred ca ar trebui sa citesc si articolele peste care am "sarit" saptamana aceasta. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, sunt perfect de acord cu tine! Are, cu siguranță, cel mai bun blog din țară pe zona de îngrijire a tenul și analiză a ingredientelor, în general.
      Hehe, te înțeleg perfect, la fel fac și eu... profit de weekend să mă pun la zi cu articolele ratate! :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Da,am citit aceste articole si mi se par foarte interesante genul asta de postari :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți se pare interesant, ești invitata mea să preiei ideea! :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Da, azi ma bag pe autobronzare!!! :D In ultimele doua veri am folosit spray autobronzant Photoderm de la Bioderma si am ceva experienta cu el. Nu inseamna ca nu pot gresi! dar daca stau cu frica asta, pot rata sansa unui bronz reusit! :)))
    Stiam articolul Adinei si pe cel al lui Ani!
    Merg acum in vizita la celelalte fete!
    La tine de ce n-am lasat feedback la acea postare caci o stiu bine!??? :P

    Pupiscus!!!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te felicit pentru curaj! :)) Eu mă prefer albă și cu mai puține bătăi de cap... deocamdată!
      Mă bucur că ai descoperit și câteva articole noi în lista mea!
      Hehe, probabil ai rămas doar cu intenția, mai pățesc și eu! :D
      Pupicei!

      Ștergere
  4. Eu citesc de obicei articolele tale si pe ale Cameliei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult să aflu că-mi citești articolele! Te-am remarcat și la Camelia, în secțiunea de comentarii! :D

      Ștergere
  5. foarte interesanta ideea unui astfel de articol!

    RăspundețiȘtergere