Perechi perfecte #3

În ultimele luni am mai descoperit alte câteva perechi perfecte pe care vreau să vi le prezint și vouă, majoritatea fiind și de data asta combinații între un produs de makeup și o pensulă, pentru că în rest nu prea sunt constantă. Însă atunci când descopăr o pensulă favorită/perfectă pentru aplicarea unui anumit produs de makeup, ajung să le folosesc foarte des împreună, dacă nu chiar de fiecare dată. Și nu, cuplurile astea perfecte nu o să sărbătorească mâine, de Valentine's Day, fiindcă îndrăgostita din povestea asta sunt eu, desigur că de ele... fiind doar produse/pensule care îmi plac mult.


Catrice Liquid Camouflage concealer îmi place cum arată aplicat doar cu Real Techniques Contour brush, prin mișcări lejere de tapotare. Fiind un concealer cu o acoperire mare, e mai pretențios și mai dificil de făcut să arate cât mai natural, dar cu pensula asta îmi place mult cum arată, însă pentru a fi combinația perfectă mai trebuie să găsesc și o pudră mai bună petru fixarea lui, sunt încă în căutare. Pensula îmi place la nebunie și o folosesc la multe alte produse, inclusiv în alte scopuri, însă concealerul îl aplic doar cu pensula asta. Sunt totuși convinsă că ar face o pereche bună cu concealer-ul și un burețel (tip) beauty blender folosit umed, dar eu nu sunt mare fană bureței, așa că-i rămân fidelă pensulei.


Sleek Ink pot eyeliner și pensula Melkior de eyeliner fac o pereche genială, perfectă, minunată... pe care de mult timp o căutam. Eyeliner-ul e foarte puternic pigmentat, are o textură cremoasă care se întinde frumos pe piele, finish mat și rezistență bună, iar pensula e mi-nu-na-tă, cu o dimensiune perfectă (cel puțin pentru mine) și foarte ușor de mânuit. Cu alte cuvinte, sunt foarte bune și separat, dar pentru mine sunt în prezent favorite împreună, ca pereche.


Essence lipliner #12 Wish me a rose îmi place și singur, îmi place și combinat cu alte rujuri, însă de când am descoperit combinația cu rujul Flormar Deluxe shine gloss D 32 le tot folosesc împreună, îmi place prea mult rezultatul. Creionul îl aplic pe toată suprafața buzelor, pentru rezistență și pentru culoarea frumoasă și perfect opacă, iar cu rujul revin peste el în strat subțire, pentru hidratare și luciu, nefiind perfect opac, e cam ca un gloss, doar că nelipicios și mai rezistent. 

Despre creioanele de buze Essence v-am scris aici care merită și care nu - eu sunt foarte tristă la gândul că o să termin într-o zi nuanța asta și n-o să-l mai găsesc în formula veche atât de faină, dar dacă dau de ele pe undeva o să-mi iau backup.


De fondul de ten L'Oreal Infallible 24h Matte n-am fost foarte încântată de la început, nu se așeza foarte frumos pe unele zone de pe față, dar după ce l-am aplicat prima oară (de curând) cu Real Techniques Expert face brush (despre care am doar cuvinte de laudă, iubesc pensula asta) a început să-mi placă mult, arată chiar bine dacă îl aplic prin mișcări delicate de tapotare și pentru un rezultat și mai bun îl aplic pe porțiuni, fiindcă se usucă destul de repede pe ten. Acum că am găsit o metodă să-l fac să arate bine pe tenul meu, încep să înțeleg de ce e atât de lăudat de fetele din afară - acoperă bine, are o rezistență foarte bună, nu se simte la purtare, nu oxidează. Singurul minus e că evidențiază porii și părul/puful de pe față mai rău ca altele, dar se pot găsi metode de a rezolva asta.

Dacă aveți ten gras sau mixt vi-l recomand, până și formula e super ok (n-are alcool, n-are parfum), dar dacă aveți tenul uscat sau matur chiar nu vă trebuie, nu e pentru voi. Din păcate cred că încă n-a apărut în magazinele fizice de la noi, dar îl găsiți online aici (are și preț redus acum), de unde l-am luat și eu pe al meu (tot de acolo am luat și produsele Catrice).


Catrice Camouflage Cream (review aici) și Real Techniques Detailer brush devine brusc cea mai iubită pereche atunci când am pe față vreun coș sau semn de la unul, o zgârietură sau orice mică problemă ce vreau s-o camuflez mai bine. Corectorul are o acoperire foarte mare, iar cu pensula asta am un control foarte bun, pun ușor produs doar pe zona cu problema și de obicei tot cu ea pot estompa produsul astfel încât să nu se vadă. Da, iubesc perechia asta aparent atât de banală și doar împreună le folosesc de fiecare dată.

Asta e tot, realizez abia acum că am început și încheiat cu perechi similare, tot cu corectoare, tot Catrice, tot pensule RT, ba chiar sunt și din același set cele două pensule. :)) Dacă vreți să citiți mai multe despre pensulele Real Techniques, am scris aici despre toate pe care le dețin.

Voi ce perechi favorite ați descoperit în ultima perioadă? Ce produs/e avem în comun? Ce vă face cu ochiul?

18 comentarii

  1. Daca-ti sun ca pana acum nu am folosit pensula pentru aplicarea concealer-ului ma crezi? Mi-e teama de aspectul acela de "tencuit" dar promit ca o sa-ncerc si eu. Azi! Gata! Am zis! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred, că mult timp am aplicat și eu doar cu degetul, asta până am descoperit niște pensule bune, care nu dau acel aspect de care spui.
      Pupici

      Ștergere
  2. camouflage-ul la cutiuta e minunat!! :)
    creionul de la Essence, de asemenea...eu il folosesc cu nuante de visiniu in general.
    ma tenteaza acum liquid camouflage.... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem niște favorite în comun! :D
      Merită și Liquid camouflage, dacă ce cauți la un concealer e acoperire mare!

      Ștergere
  3. Am si eu ultimul cuplu dintre preferatele tale si mi-ai dat o idee de cum sa aplic un anumit anticearcan, o sa incerc cu pensula Contour.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că ți-am dat o idee, cam ăsta e scopul postării! :D Sper să fie nimerită combinația, pensula e chiar super bună în scopul ăsta, la multe concealere!

      Ștergere
  4. ca tot este saptamana cuplurilor, nu? :)
    imi plac alegerile!

    RăspundețiȘtergere
  5. despre creionul de la Essevce am citit ca este bun, dar standul a disparut din Douglas si nu am apucat s aimi cumpar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate mai găsești și alt stand, dar să fii atentă la ambalaj, să nu fie din astea noi, că nu sunt așa strălucite.

      Ștergere
  6. ma uit lung la perechea aia pentru buze :).

    RăspundețiȘtergere
  7. Super perechile tale perfecte! Si super ideea! :)
    Vreau sa mai fac o comanda pe IHerb pentru cateva pensule de la RT...si daca mi-as permite, mi le-as lua pe toate! Si cateva dubluri! :))
    Atat de bune mi se par! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place ideea, dar nu îmi aparține, doar am preluat-o.
      Sunt foarte bune într-adevăr și merită din plin investiția, dar eu nu le-aș vrea totuși pe toate, au și unele mai puțin reușite. :D
      Pupici!

      Ștergere
  8. Am si eu corectorul de la Catrice, dar este prea inchis pentru tenul meu. Il las mai pe la vara, sper sa ne intelegem mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  9. La mine ca sa se aseze bine pe ten trebuie neaparat sa am tenul exfoliat, in zona nasului apar problemele, insa am cam lasat pensulele deoparte si machiajul elaborat si ma multumesc cu un concealer aplicat sub ochi. Produsul asta il aplic doar cu degetul. Dintre toate pensulele doar cea pentru buze m-a cucerit, e o mare diferenta aplicand cu ea. E de la Sigma.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu asta e problema în cazul meu, cu fondul ăsta de ten, am atâtea altele care se așează frumos cu orice pensulă, pur și simplu are el o consistență mai groasă și nu-mi plăcea cum arăta pe anumite zone, aplicat prin mișcări de întindere. Eu de când folosesc exfolianți chimici nu mai am probleme nici în zona nasul, înainte era și la mine o problemă acolo.
      Eu sunt la polul opus cu pensulele de buze, prefer aplicarea „clasică”. :))
      Pupici

      Ștergere