Review: Catrice Camouflage Cream

Produsele de la Catrice încep să fie tot mai numeroase în colecția mea, iar până acum am fost foarte mulțumită de aproape tot ce mi-am achiziționat de la acest brand, marea majoritate fiind prea bune pentru prețurile foarte mici pe care le au. Catrice Camouflage Cream este unul dintre acestea și el face subiectul acestei postări...


Are o cantitate de 3g, valabilitate 6 luni de la deschidere și un preț de doar 14,5 lei aici, de unde l-am achiziționat eu. Îl găsiți și la standurile cu produse Catrice, doar că e puțin mai scump decât online. 

Eu am nuanța 010 Ivory și mai e disponibil în doar încă o nuanță, una potrivită unui ten mai închis. Nici cea pe care o am eu nu o văd potrivită unei persoane cu tenul foarte alb - după cum puteți vedea din toate pozele, este o nuanță mai de grabă medie. Se mai adaptează la nuanța pielii dar nu perfect dacă diferența e mare.


Catrice Camouflage Cream este un corector solid care cel mai bine se aplică direct cu degetul, din punctul meu de vedere. Eu în general încerc să mă folosesc cât mai mult de pensule în machiaj, nu-mi face plăcere să-mi pun mâinile pe față, însă acest produs prefer să-l aplic cu degetul, cu mișcări ușoare de tapotare, așa se uniformizează cel mai frumos. Textura o puteți vedea în poza de mai jos:


Gradul de acoperire diferă în funcție de cantitatea aplicată, dar pentru a obține un aspect natural eu aplic o cantitate foarte mică de produs și în situația asta acoperirea e medie, însă ulterior revin cu un al doilea strat, chiar și cu mai multe dacă e necesar, pentru a obține o acoperire mai mare - prin metoda asta am reușit să acopăr perfect coșuri destul de urâțele, iar asta fără să încarc zona și mai mult să atrag atenția asupra problemei. 

O demonstrație a gradului de acoperire puteți vedea în imaginea de mai jos, unde am folosit exact metoda de care spuneam mai sus.

Click pe poză pentru mărire!

Pentru mine a devenit corectorul preferat pentru acoperirea problemelor de pe ten, cum ar fi coșurile sau urmele rămase de la acestea. Pentru a rezista până la finalul zilei este necesar să fie fixat cu puțină pudră și n-o să se mai miște din loc!

L-am încercat și pe zona de sub ochi și sunt mulțumită de el și pentru asta, doar că trebuie ca pielea să fie neapărat foarte bine hidratată, altfel nu se va așeza prea frumos, acesta nefiind hidratant, ca un concealer fluid. În plus, pentru cearcăne nu recomand mai mult de două straturi cât mai subțiri și bine întinse (e oricum mai mult decât suficient, după cum se observă din poza de mai sus), altfel se va arăta destul de încărcat și se va strânge în liniile fine. Evident, trebuie neapărat fixat cu pudră. 

Este, așadar, un corector bun de folosit atât pentru acoperirea imperfecțiunilor de pe ten, cât și pentru acoperirea cearcănelor, dar mai mult l-aș recomanda pentru ten. Eu tot corectoarele fluide le prefer pe zona de sub ochi, acesta de la Catrice fiind puțin mai „greu” - este însă doar o preferință personală și aș apela totuși la el pentru un machiaj de seară, spre exemplu. 

Mai menționez și faptul că e foarte spornic, în ciuda cantității destul de mici am un feeling că-mi va ajunge o veșnicie, nici nu cred că o să-l consum până trec cele 6 luni de la deschidere. 

În concluzie, mie îmi place foarte mult și aproape că nu-mi vine să cred că am dat mai puțin de 15 lei pe el (de aici)! E un produs foarte bun și îl recomand în special oricui caută un corector cu o acoperire mare,  pe care o puteți obține rapid cu acesta, aplicând mai multe straturi subțiri!

L-ați încercat? Dacă da, cum vi s-a părut? Dacă nu, vă tentează?

30 de comentarii

  1. Super, de ceva timp voiam sa vad cum arata :D :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Super si mie imi place,eu am nuanta 20,pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție-ți place! Dar chiar mă mir că ți se potrivește nuanța 20, mie-mi pare foarte închisă.
      Pupici

      Ștergere
  3. De curand l-am achizitionat si eu... sub ochi pentru mine nu se potriveste deloc, inca il testez insa.
    Fain reiew, ai punctat tot ce trebuie!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu ți se potrivește sub ochi! :(
      Mulțumesc frumos! Te pup!

      Ștergere
  4. Super! Eu folosesc Camouflage de la Artdeco, dar ma tenteaza acesta, mai ales pentru pretul prietenos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-am încercat pe cel de la Artdeco pentru a putea face o comparație, dar la cât de ieftin e ăsta de la Catrice... nu ai mare lucru de pierdut dacă-l încerci! :D

      Ștergere
  5. Arata bine, desi ar trebui sa-l incerc mai intai pt ca eu sunt detul de alba. Oricum din seria Ella made me do it mi-am luat spumantul cu pepene si cel cu mango, dar si oja Pearl Magic Effects de la Avon. Love them!!! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ai ocazia să-l testezi în magazin, când l-am văzut prima oară și eu am crezut că e prea închis pentru mine, dar se adaptează foarte bine.
      Nici nu-ți închipui cât de mult mă bucur când aflu că a achiziționat cineva un produs la recomandarea mea și că-i place! Acum mă bucur de două ori mai mult, dacă-s două produse! :)) Să le folosești cu drag!
      Pupici

      Ștergere
  6. Am alte tentatii de la Catrice pana la acest produs

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata excelent!
    O sa il am in vedere dupa ce voi mai termina din stocuri. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-am convins să-l iei în calcul! :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Am fost in fata unui stand Catrice bine dotat si l-am ratat, nu stiam de existenta lui, until next time.. :) Arata foarte bine produsul si e tentant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, te înțeleg perfect! L-am ratat și eu de multe ori, înainte să aflu de el de la alte fete. :))

      Ștergere
  9. Eu folosesc crema corectoare atat in zona cearcanelor cat si pe imperfectiunile tenului. O aplic cu buretelul umed si se vede natural. :D Tre' sa-mi mai cumpar una pt ca actuala este pe terminate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite că nu am încercat să-l aplic și cu burețelul umed, eu mereu uit de existența burețeilor, încă n-am găsit vreunul care să mă convingă. :D Chiar o să-l încerc și așa, pe viitor, mersi de sfat!

      Ștergere
  10. De cand voiam un review la produsul asta<3 Vreau sa mi-l cumpar si eu neaparat <3 arata foarte bine, arata ca un produs mult mai scump de cat este :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că a picat la fix! :D La fel mi se pare și mie, că arată și își face treaba ca un produs mult mai scump decât e de fapt!
      Sper să-ți placă și ție dacă-l vei achiziționa!

      Ștergere
  11. Da, l-as incerca si eu! Desi ca si tine, sub ochi prefer un corector lichid...pare mai usor de aplicat si nu se misca.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, la fel cred și eu cu corectoarele lichide! Dar pentru ten e minunat ăsta cremă!
      Pupici

      Ștergere
  12. Arată bine ca şi acoperire, însă eu sunt foarte foarte albă, deci probabil nu o să se potrivească deloc ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poți faci o probă la un stand Catrice, ca să vezi dacă se adaptează suficient sau nu.

      Ștergere
  13. cred ca l-as vrea si eu, dar doar pentru perioada verii, pentru ca in restul anului ar fi cam inchis pentru tenul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu neapărat, dacă nu ai ten „de Albă ca zăpada” e posibil totuși să ți se potrivească, sunt și eu destul de albă și-mi e foarte ok. Cel mai bine e să-l testezi la un stand de-al lor.

      Ștergere
  14. Nu l-am incercat dar ma tenteaza :) Vreau de ceva timp sa testez produse Catrice, si o voi face cat mai curand.Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă te-am tentat! :D Nu mai amâna momentul, au foarte multe produse faine!
      Pupici

      Ștergere
  15. Ce ma bucur ca ai scris articolul cu top 10 si asa am ajuns sa citesc si postarea asta. Multumim de review. Chiar ma intereseaza produsul. Oare in ce magazin il gasesc? Douglas? Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă ți-a fost de folos! Eu produsele lor le-am văzut doar în magazinul Debenhams și pe la standuri deschise prin diferite centre comerciale. De aceeași și prefer varianta online. Oricum, nu știu dacă au ajuns prin toate orașele, nu cred.

      Ștergere