Recomandări de pe Emag | Reduceri

Pe Emag sunt în permanență reduceri și oferte unele mai bune ca altele și nu doar la electronice și electrocasnice, parfumurile și cosmeticele având de asemenea multe la prețuri foarte atractive. Eu am deja vreo 2-3 ani de când ocazional mai includ în comenzi și chestii de beauty, pe lângă un telefon, laptop, card de memorie sau alte produse de tipul ăsta, ba chiar am dat și comenzi special pentru cosmetice. Azi am intrat să mă uit la ofertele de la perii rotative și am sfârșit prin a petrece mai bine de 2 ore pe site și vă las să vedeți cam ce am găsit mai interesant...  


Întâi de toate, dacă vă decideți să plasați o comandă la Emag, nu ocoliți secțiunea de aici, cu produse de îngrijire pentru păr, au foarte multe produse profesionale la prețuri bune, de la branduri mai accesibile ca Wella sau L'Oreal Professionnel și până la branduri ceva mai scumpe ca Joico, Kerastase sau Chi. Răbdare să aveți ca să studiați toate ofertele! Mie mi-a atras acum atenția tratamentul leave-in Chi de aici, care are acum o reducere foarte bună, dar pe wishlist mai am multe altele - șamponul ăsta l-am ochit de mult și văd că are acum și reducere bună, am tot citit impresii bune cu privire la el.

Ca să rămân în zona produselor pentru păr, la perii rotative au reduceri bune mai mereu și în special pentru asta mă bate acum gândul să dau o comandă la ei, de fapt pentru asta am intrat de fapt pe site, după cum spuneam la început. Pe toate le puteți vedea aici, dintre care eu am pus ochii pe asta de la Rowenta (preț redus cu 45%) și asta de la Babyliss (preț redus cu 40%). Parcă m-ar atrage mai mult cea de la Babyliss, dar nu sunt hotărâtă.


Când intru la secțiunea cu parfumuri, începe să-mi bată inima mai tare. Nici nu vreau să încep să vă spun câte aș lua din cele care sunt la super reduceri acum, dar îl numesc doar pe Givenchy Ange ou Demon le Secret, pe care știu că l-aș iubi și vara, când prea puține parfumuri le suport. Vă las să vedeți singure aici ce alte parfumuri mai au reduceri bune. Eu parfumuri n-am mai luat de la ei, dar plănuiesc să iau și sper să n-am surprize neplăcute, deocamdată mi-au spus mai multe persoane care au cumpărat parfumuri de pe Emag că au fost originale.


Setul Sally Hansen de aici are un preț mult prea bun, doar vreo trei dintre produse costă luate separat cât tot setul, care e format din șase produse - e minunat setul ăsta dacă vreți să încercați produsele Sally, eu le recomand, îmi plac mult produsele lor! Pe Emag au oricum în general prețuri foarte bune la oje și alte produse pentru unghii, puteți vedea aici ce mai au la ofertă acum (mai e și un set OPI foarte avantajos, dar și multe oje OPI la 20-23 lei).


Rujurile Maybelline Creamy Matte sunt la preț bun aici, eu de la ei am luat două dintre nuanțele pe care le am, fiindcă au cel mai bun preț (asta dacă nu sunt și în alte magazine la reducere, tot cam ăla fiind prețul redus). Știți că le recomand, sunt cele mai cremoase și hidratante rujuri mate.

Blush-urile Creme Puff de la Max Factor le am din nou pe wishlist, de când tot mai multe fete le consideră un dupe bun pentru cele de la Hourglass. Totuși, prețul întreg mi se pare puțin prea mare pentru un blush drugstore, dar acum că e la jumătate de preț aici... l-aș include cu siguranță în comandă, dacă m-aș decide la mai multe. Tot de la MF mi se pare foarte bună reducerea la rimelul ăsta, tot la jumătate de preț.

Dacă vă doriți fondul de ten L'Oreal Accord Parfait, ar putea fi un moment bun să-l luați, la nuanțele de aici și aici fiind oferit cadou un set de pensule L'Oreal, asta pe lângă prețul deja redus (din păcate doar la nuanțele alea, puțin mai închise, deci nu e pentru oricine). Restul fondurilor de ten la ofertă le puteți vedea aici - în ordinea celor mai bune reduceri, primele fiind de la Guerline, reduse la mai mult de jumătate de preț.

În prezent mai au multe oferte și special pentru Valentine's Day, le puteți vedea toate aici! N-am studiat prea mult pe acolo, dar interesant am văzut parfumuri (inclusiv pentru EL), iar eu am mai ochit și niște lenjerii frumoase.

Gata, mă opresc, deși sigur mai sunt multe alte oferte foarte convenabile.

Care dintre oferte vă fac cu ochiul?  

14 comentarii

  1. Nici eu n-am avut probleme cu Emag :D I-am luat iubitului meu un tricou Lacoste si e original, deci probabil ca si parfumurile sunt la fel :D

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și tu ai avut doar experiențe bune cu ei! Și eu zic că sunt originale toate produsele, dar nu pot recomanda la sigur ce n-am luat de la ei. :D

      Ștergere
  2. O multime de chestiuni misto au cei de la Emag, sa nu vrei si tot gasesti :D Foarte tari recomandarile tale...parca ma provoci sa imi mai iau niste Sally Hansen :D kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa E! :D Hehe, mă bucur că te-am tentat cu ceva, eu am plasat până la urmă o comandă, pentru perie.
      Pupici!

      Ștergere
  3. Setul de la Sally Hansen mi se pare genial!
    Hmm... sa vina ziua de salariu, zic! :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da.. la fel zic și eu.
      Dacă nu vine prea repede, s-ar putea să dispară din oferte. :)) Eu până m-am hotărât să dau o comandă a dispărut blush-ul Creme Puff. :(
      Pupici.

      Ștergere
  4. Foarte atractive ofertele. M-ar interesa samponul l'oreal.
    Eu am cumparat de pe emag un parfum Versace si este original. Atentie sa fie vandut de emag. Cat despre ceilalti parteneri nu ma pot pronunta, dar nu am citit comentarii pozitive.
    Diana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt! :D
      Mă bucur că ai avut o experiență bună cu parfumul! Așa e, chiar am vrut să precizez dar am uitat... de la parteneri n-am luat niciodată.

      Ștergere
  5. Pai vorbim de eMAG, e un magazin serios, iti dai seama ca nu se preteaza la astfel de chestii, adica sa vanda produse contrafacute! Eu imi cumpar parfumuri de la ei de multa vreme si sunt foarte multumita. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa tind și eu să cred, dar în ziua de azi nu mai poți băga mâna în foc pentru nimeni, prefer să nu recomand ceva cu care n-am nicio experiență. :D Însă mă bucură mult că experiența ta e una bună cu parfumurile de la ei!

      Ștergere
  6. Si mie a inceput sa-mi placa blushul acela de la Max Factor. Cat despre fondul de ten de la L'oreal are un pret bun,eu l-am luat cu 49 de pe 1001.
    Ohhh bani sa fie, ca oferte gasim! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arată super și în cutiuță, dar și pus în practică, din câte am văzut. Mare păcat că nu mai e, a fost scos din ofertă până am dat eu comanda. :(
      Nu e totuși diferență mare față de 1001 cosmetice, doar pentru un fond de ten oricum nu se merită o comandă la Emag din cauza transportului, dar dacă ai oricum în plan mai multe de luat... atunci da. :D
      Pupici!

      Ștergere
  7. tratamentul de la CHI este extrem de bun l-am avut si eu si chiar vreau sa il cumpar din nou merita toti banii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine de știut, mă faci să regret că până la urmă nu l-am pus în coș, cu gândul că am prea multe produse similare. Dar nu e timpul pierdut! :D

      Ștergere