Douglas Home SPA - Polynesian dream

Îmi place ca rutina de îngrijire corporală s-o transform în ritual de răsfăț, iar în sensul ăsta îmi vin în ajutor produsele cu texturi cât mai plăcute, pe care să le aplic cu plăcere pe piele, dar care să fie și frumos aromate, care să-mi încânte simțurile olfactive. Printre produsele de îngrijire corporală cel mai recent încercate, care m-au cucerit imediat, sunt două din gama Douglas Home SPA - Polynesian dream, pe care le-am primit la ultima edieție a evenimentul Beauty Swap.

Fiind deja curioasă de gama asta a lor, le-am încercat la scurt timp după ce le-am primit și de atunci le tot folosesc pentru că m-au cucerit din prima clipă, așa că trebuia să vă spun despre ele, cu atât mai mult cu cât nu sunt prea populare...


În gama Douglas Home SPA mai există, din ce am văzut eu, patru variante de arome - Spirit of Asia (bamboo milk & ginger), Beauty of Hawaii (hibiscus & monoi oil), Harmony of Ayurveda (almond oil & sesame oil) și Moments of sento (camelia oil & dragonfruit). Dintre toate, cel mai mult mă mai atrage Beauty of Hawaii, dar nu cred că aș exclude total de pe lista de dorințe pe niciuna - încă n-am îndrăznit să le miros într-un magazin, dar după experiența cu cele pe care le am, îmi imaginez ceva special la fiecare.

Mirosul gamei Polynesian dream (kukui oil & noni fruit), cea din care am cele două produse, e de vis - e un miros delicat, un amestesc de arome pe care nu-l pot descrie în cuvinte, tot ce pot spune e că-mi miroase a SPA, simt ceva din uleiul de kukui, a fructului noni, dar parcă și ceva migdală. Trebuie oricum mirosite într-un magazin și veți înțelege cel mai bine ce spun.


Spuma de duș are o textură fină, catifelată, e o spumă ușoară dar cumva concentrată, două pompițe îmi sunt suficiente pentru întregul corp. Nu usucă pielea, iar mirosul încântător pe care-l are rămâne pe piele ceva vreme. Singurul minus e că se consumă mult mai repede decât alte texturi (gel, cremă sau ulei de duș), însă asta e valabil pentru orice spumă de duș. Îmi place foarte mult, o folosesc cu o oarecare zgârcenie, doar atunci când vreau un răsfăț mai special.

Poate și mai mult îmi place însă crema de corp din gamă, îi ador textura ușoară, deloc grasă și totuși concentrată și ea, care se topește imediat în contact cu pielea, hidratează și hrănește foarte bine și nu lasă peliculă la suprafață. În schimb, lasă pielea frumos parfumată pentru mult timp, îmi parfumează hainele, e o nebunie. Nu e însă un miros prea intens, e doar atât cât trebuie. E perfectă, îmi place foarte mult și am folosit-o des de când am încercat-o prima oară, fac cum fac și tot revin la ea.


Îmi plac foare mult ambele produse, numele de Home SPA mi se pare cât se poate de potrivit pentru gama asta și vreau neapărat să mai încerc și din celelalte arome existente. Nu sunt niște produse foarte ieftine, dar nici exagerat de scumpe, iar eu cred că-și merită banii sau măcar luate în calcul dacă aveți ceva reducere sau voucher la Douglas!

Ați încercat ceva din gama Douglas Home SPA? Dar alte produse marca proprie Douglas? Ce recomandări aveți?

16 comentarii

  1. Ma bucur ca ti-au placut, este prima impresie pe care o citesc despre ele, nu am apucat inca sa le folosesc, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea s-a scris despre ele și totuși ar merita mai multă atenție, de aceea am și vrut să scriu. Trebuie să le încerci!
      Te pup!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Da, dar într-un mod delicat, nu e un miros gurmand. :D

      Ștergere
  3. toate gamele suna bine, dar parca asta e cea mai tentanta! vreau sa ajung la douglas :((((.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu vreau neapărat să ajung, să le miros pe toate.

      Ștergere
  4. Nu am reusit sa le folosesc dar acum abia astept sa le vina randul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu cum reușeți voi fetelor să țineți produsele neîncepute cu lunile, eu îmi bag imediat nasul în toate, mai ales la astea de corp. :))

      Ștergere
  5. Nu am incercat, insa trebuie sa recunosc ca ambalajele sunt minunate! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine ca mi-ai amintit de ele, recunosc cu rusine ca le-am pus in dulap si am uitat de ele. Azi aveam in plan o baie cu spuma, dar parca as vrea sa incerc produsele astea acum si nu vreau sa combin aromele :))) Sa vedem ce-o iesi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-am amintit de ele și sper să-ți placă și ție, aștept impresii. :D

      Ștergere
  7. Par foarte faine! Poate luna viitoare, de ziua mea, ma rasfat cu vreo 2 produse din aceasta gama :D
    Sa te bucuri de ele!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă te decizi să te cadorisești cu ceva din gama asta, abia aștept să aflu cum ți se par, dar eu zic că o să-ți placă. :D
      Mulțumesc! Te pup!

      Ștergere
  8. mare iubire am si eu cu Douglas asta :))

    RăspundețiȘtergere