Oferte Yves Rocher - Martie 2016

De la început de martie tot verific site-ul celor de la Yves Rocher, să văd dacă au schimbat oferta și când deja mă gândeam că nici n-o să mai bage cadouri și oferte speciale pentru martie, am primit pe mail detalii despre noua lor ofertă, care mi se pare foarte atractivă, așa că trebuia să vă zic de ea și să vă fac niște recomandări, în caz că vă decideți să profitați.

http://bit.ly/1UO2rCI

În primul rând, oferta așa cum o prezint mai jos e disponibilă aici, dacă accesați site-ul normal o să vedeți alte praguri (mai mari) pentru cadouri și lipsa uneia dintre ofertele speciale. 

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 79 lei (un prag mult mai mic decât în lunile precedente), iar cadourile de mai jos vor fi valabile până la data de 4 aprilie! Câteva dintre produsele oferite cadou eu deja le am sau le-am încercat, așa că pot să vă fac niște recomandări clare.

http://bit.ly/1UO2rCI

Pentru o comandă de minim 59 lei sunt oferite la alegere unul din 3 rimeluri sau o mască pentru ten și păr pe bază de argilă, o cremă de față Sesitive Vegetal sau o surpriză secretă în valoare de 85 lei. Eu aș alege fără să stau prea mult pe gânduri unul dintre cele 3 rimeluri! În mod special îl recomand pe Sexy Pulp (eu sunt la al doilea acum, atât de mult mi-a plăcut - am scris aici despre el), îl am și pe cel în ambalj roz (încă nu l-am încercat, dar mi-a plăcut cum arăta la alte fete). Eu aș alege totuși rimelul Volume Elixir doar pentru că e singurul pe care nu l-am încercat. 

Pentru o comandă de minim 99 lei puteți alege dintre parfumul Quelques Notes d'Amour și So Elixir Purple, ambele în varianta de 30 ml. Le știu pe amândouă, însă cel din urmă mie nu mi s-a potrivit, pe când pe Quelques Notes d'Amour îl ador, e un parfum elegant, fin, seducător, un parfum mai mult de seară, cu o aromă încântătoare (trandafir, extract de tămâie, pachouli, bergamondă și note lemnoase), puternic și totuși delicat, e poate parfumul cel mai deosebit pe care-l am de la Yves Rocher. Nu mai zic de cât de superbă mi se pare sticluța. 

http://bit.ly/1UO2rCI

O altă ofertă specială e cea de mai sus, nu știu ce să zic de gențile alea că nu le știu, dar dacă aveți nevoie de așa ceva e de luat în calcul, acoperă oricum o bună parte din valoarea setului numai gelurile de duș.

Pe site am mai găsit niște noutăți de makeup interesante, le puteți vedea aici, de unde mie mi-a atras rău atenție fondul de ten Cushion, dar și noile rujuri creion, care din păcate nu sunt în prezent disponibile. O altă noutate e apa de toaletă cu verbină de aici, pe care am mirosit-o în magazin și-mi pare că seamănă bine cu apa de toaletă cu verbină de la L'Occitane, pe care o ador și care mi se pare o aromă proaspătă, răcoritoare, perfectă pentru vară - o să-l mai miros o dată zilele astea și dacă nu m-am înșelat, trebuie să am apa asta de toaletă de la Yves Rocher, e o alternativă mai accesibilă la cealaltă. 

Multe produse la preț redus găsiți aici, unde sunt în special parfumuri, dar și câteva produse de makeup (recomand rujul Absolut și creioanele de ochi). De oferta de aici, cu trei produse pentru păr și o sacoșă de cumpărături oferită, toate la doar 35 lei, aș profita special pentru acea sacoșă care cred că ar fi faină pe post de geantă de plajă (și aș profita să iau din nou șamponul cremă). Ceva produse la preț redus mai sunt și aici, unde n-am studiat prea bine, dar aș lua în calcul seturile cu geluri de duș, sunt avantajoase.

Nu știu dacă o să dau o comandă doar pentru că am deja o grămadă dintre produsele lor și abia ce am mai dat comandă la ei acum vreo 2-3 săptămâni, dar nu exclud total, parcă nu mi-ar sta rău cu o rezervă la parfumul Quelques Notes d'Amour, încă un rimel de încercat, apa aia de toaletă cu verbină, un nou fond de ten șiiii... ați prins ideea, m-aș descurca rapid cu ce să umplu coșul. 

Cum vi se pare oferta de luna asta? Veți profita? Ce cadouri și oferte vă atrag mai tare?

12 comentarii

  1. Sunt foarte tentante ofertele de luna asta. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. E o oferta foarte buna, dar eu am deja majoritatea produselor asa ca o sa spun pas luna asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu cum e, doar că eu nu sunt atât de convinsă să nu dau o comandă, mă tot gândesc la fondul ăla de ten și apa de toaletă cu verbină.

      Ștergere
  3. Wow, ce schimbare la blog de cand nu am vizitat-o! Imi place enorm acest layout. Felicitari, arata mult mai bine astfel blogul! Cat despre oferta YR...thumbs up!

    RăspundețiȘtergere
  4. Setul acela cu geluri de dus nu mai e valabil. Am incercat acum sa-l bag in cos...
    In rest...oferte bune! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. O multime de oferte tentante...
    Hmm, parfumurile mi se par extrem de "yummy". ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu stau in dubii daca sa dau sau nu o comanda, ma gandesc ca totusi am destule, dar parca as incerca rimelul Volume Elixir.

    RăspundețiȘtergere