Week in photos #76

Prima săptămână de primăvară n-a fost deloc rea pentru mine, sper că nici pentru voi, asta desigur... făcând abstracție de ploile de toamnă în toată regula, care mi-au și dat planuri peste cap, dar trecem peste. Pe scurt, a fost o săptămână destul de plină, n-a fost totul roz, dar a fost cu destule lucruri bune, iar pozele adunate sper să vă inspire asta de fiecare dată, scopul postărilor de acest tip fiind în mintea mea să ne reamintim împreună de lucrurile bune care ni s-au întâmplat în săptămâna ce urmează să se încheie.


Am început de luni cu puțin shopping, am hoinărit mult prin mall și chiar dacă nu cu mare succes, fiindcă ce căutam nu am găsit, nu-i problemă, nu era urgent și oricum m-am consolat cu diverse alte lucruri mărunte - un tricou din C&A, niște exfolianți pentru corp de la Bunica Agafia, o ojă superbă pe care deja v-am arătat-o aici și încă o nuanță de la rujurile Maybelline Creamy Matte.


Anul ăsta martie e cu bufnițe! Îmi sunt tare dragi mărțișoarele astea, bufnițele au mai multe semnificații pentru mine, așa că n-au cum să nu-mi placă toate nebuniile cu ele.


Nu doar la mână am început să port bufnițe, săptămâna asta mi-am îmbrăcat și telefonul într-o husă tare simpatică cu bufnițe, care e și practică, în interior având buzunare (bune pentru cărți de vizită, carduri etc). Am fost bucuroasă și în același timp surprinsă că a ajuns în doar 4 zile din Marea Britanie, a fost o achiziție de duminica trecută, de pe ebay.


De la Gerovital am primit un colet foarte inspirat, cu produse numai bune pentru primăvară. Despre cât de mult îmi place aroma gamei Happiness cu caise v-am tot spus, iar ieri am făcut și o probă loțiunii de corp și-mi place chiar mult, e interesantă și prin faptul că are un sclipici discret în compoziție.


De la Tupperware am primit un „instrument” interesant, cred că e semn să mai prăjituresc și eu din când în când, că n-am mai făcut-o de cam mult timp.


După ce m-am tot gândit vreo două zile, m-am decis că „îmi trebuie” kit-ul Marie Claire, pentru gustul meu e mai convenabil decât cel de data trecută (da, atunci a avut mai multe full size, dar degeaba dacă nu mă încântau prea mult), singurul produs de care nu sunt entuziasmată fiind rimelul Avon, pe care deja îl am și de care nu sunt deloc impresionată (o să vă povestesc cândva). Însă de restul sunt foarte încântată și consider că a meritat.


Sâmbăta era cândva zi de relaxare pentru mine, se pare că de la începutul ăsta de an nu prea mai e (ceea ce nu e totuși ceva rău). De data asta am ieșit la un pahar de vorbă cu oameni pe care nu-i mai văzusem de mult și am savurat o pizza chiar bună, la un restaurant la care a devenit tradiție să mergem mereu în format asemănător (și stând să mă gândesc, realizez că n-am comandat de acolo niciodată altceva de mâncare în afară de pizza).


Tot ieri am ajuns într-un magazin Melkior, am intrat special ca să studiez noile rujuri mate și cred că îl vreau pe Tender (în dreapta, ultimul), îmi place mult. Deși în poză parcă par chiar mate, în realitate mie mi s-au părut același lucru cu rujurile lor clasice (chiar purtam pe buze un ruj de-al lor ieri și pentru că-l aveam în geantă, l-am swatch-uit lângă ele ca să compar, iar eu chiar nu am văzut diferențe, par la fel, semi-mate).


Azi am ieșit din nou, ne-am bucurat că a fost vreme bună de stat pe terasă și a mers numai bine chiar și o înghețată. Îmi era dor de vreme din asta și abia aștept s-o țină numai așa spre și mai bine!

Acum pe seară tocmai ce am mai dat o micuță comandă impulsivă, după ce am vizionat câteva filmulețe pe youtube, am decis apoi că e cazul să închid, că cine știe ce pofte cosmetice mă mai apucă. Și abia ce mă lăudam că mi-am propus să nu-mi mai iau makeup luna asta, până la vacanța în Roma. Mi-a ieșit foarte bine...


Ieri vă vorbeam aici despre Bioderma Aquafluide și mă simt cumva datoare să vă spun că n-are nicio legătură postarea cu campania lor actuală, în care nu am fost interesată să mă bag. Articolul l-am scris doar pentru că așa am vrut, e un produs care-mi place și trebuia să vă povesc și vouă de ce (nu că e vreo problemă cu campania aia sau ce spun fetele implicate, dar m-am învățat că lumea privește uneori cu neîncredere postările astea „în masă” și prefer să nu fie considerată și a mea parte din asta, atunci când de fapt nu e).

Săptămâna asta am văzut și multe filme, dar mă abțin să comentez prea mult, vă zic doar scurt că filmul The Revenant eu n-am putut să-l urmăresc până la final, altceva în afară de plictiseală și dezgust nu mi-a stârnit, așa că m-am lăsat păgubașă. Nu e genul meu, e drept, dar cu toată obiectivitatea din lume eu tot n-am priceput pentru ce a luat atâtea premii Oscar, nu mi s-a părut absolut nimic special (și mă refer la ideea în sine, la poveste).

Gata, închei aici, dar nu înainte să vă urez o nouă săptămână minunată și cu vreme cât mai frumoasă!

Săptămâna voastră cum a fost? Cum ați profitat de vrema frumoasă din weekend? Ce shopping ați mai făcut?

20 de comentarii

  1. Bine ca te laudai aseara ca nu mai cumperi nimic si radeai de mine ... sa ai o saptamana asa cum iti doresti! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am nimic de zis în apărarea mea, decât că a fost o comandă foarte mică. :))
      La fel și tu!

      Ștergere
  2. Heeeii! De unde e rujul de la Maybelline si cat a costat? :D As vrea si eu sa le incerc.. Imi place mult Tender si astept o promotie 1+1 la cei de la Melkior.. foarte dragute toate lucrurile pe care le-ai luat <3 Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum l-am luat din DM, erau reduse toate d ela Maybelline la 18 sau 19 lei, nu mai știu sigur. Cred că încă mai e oferta.
      La o ofertă 1+1 mă gândesc și eu. :))
      Te pup!

      Ștergere
  3. Awwww bufniteleeeee, ce dragute sunt, si inghetataaa :))), te pup, sa ai o saptamana frumoasa <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știam eu că la bufnițe o să-ți rămână ochii! Și la înghețată, normal. :))
      Săptămână frumoasă și ție!

      Ștergere
  4. vai, bufnite! le iubesc, le ador, in curand le voi venera :)).

    si eu m-am gandit sa-mi iau kit-ul, dar nu am tremurat dupa niciun produs si-am zis ca mai bine pastrez banii.

    la c&a gasesc mereu lucruri dragute si destul de ieftine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, stai să vezi câte alte chestii cu bufnițe mi-am mai comandat. :))
      Eu l-am vrut în special pentru scrub, ojă și parfumelul mini, care mi se pare o mică bijuterie. Șamponul uscat mini e iar util, iar uleiul de duș îl am și-l ador, așa că nu strica încă unul. Până și mostrele m-au atras, că nu se găsesc la tot pasul. :)
      Au multe chestii drăguțe și reduceri bune, dar eu nu știu de ce îi ocoleam până acum vreun an.

      Ștergere
  5. Am cedat la kitul Marie Claire :( :))

    O saptana minunata sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine! Noi să fim sănătoase! :))
      Mulțumesc, la fel și tu!

      Ștergere
  6. Si eu am dat o comanda pe Sammydress special pentru rucsacul in forma de bufnita. O fi ceva in aer. :)
    In rest am mai cumparat o trusa de make-up si o pereche de cercei aurii. A fost o saptamana aglomerata in care mi-am facut multe planuri. Iar de saptamana asta mi-am propus sa fac un experiement in care timp de 30 de zile sa gandesc numai pozitiv, sa vad ce iese. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E de mult nebunie cu bufnițele și adevărul e că sunt și simpatice.
      Interesant experimentul tău, sper să-ți reușească!

      Ștergere
  7. Buna :)
    Vroiam sa iti zic ca avem aceeasi husa de telefon . Eu o am de mai mult timp si mi-e tare draga .
    Sunt foarte curioasa de crema de la Bioderma, poate o iau si eu .
    Sa ai o saptamana frumoasa si La multi ani pentru 8 martie (putin mai repede)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună!
      Ce drăguț! Dacă o ai de mult înseamnă că a rezistat bine, ceea ce mă bucură, sper să țină și la mine cât mai mult.
      E o cremă cu adevărat bună, mai ales pentru vară.
      Mulțumesc! Săptămână frumoasă și la mulți ani și ție!

      Ștergere
  8. O saptamana tare colorata ai avut! Imi plac mult bufnitele, mi se par tare delicate! Nuanta rujului de la Melkier e difeita din cate am vazut eu in poze, dar este exact cum imi imaginam eu ca o sa fie! Ma tenta si pe mine beauty kit-ul de la Marie Claire, dar faptul ca avea produse Avon m-a facut sa zic pas.Daca tot dau un ban, macar sa am parte de produse mai putin aceesibile. Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost, iar din poze se vede cel mai bine. :D
      Da, sunt puțin diferite nuanțele față de poza oficială, dar mai depinde și de lumină și de piele. Oricum, nici poza mea nu reflectă chiar perfect realitatea.
      Sunt destule produse mai puțin accesibile în kit (scrubul, uleiul de duș, parfumelul care mini nici nu cred că e de cumpărat), eu socotind valoarea celorlalte, fără produsele Avon, am concluzionat că tot se merită. :)
      Săptămână frumoasă și ție!

      Ștergere
  9. Trebuie sa imi fac curaj sa dau si eu o comanda pe ebay. Am vazut o gramada de chestii dragute pe acolo, dar sa ma pun in tema si sa caut cateva sfaturi inainte sa plasez o comanda. Husa este super draguta. Initial, am crezut ca este un portofel. :D
    De la Gerovital Happiness, am setul cu cele 3 produse pentru ten gras (cu afine): gel curatare, crema matifianta si ser. Le iubesc! ♥ Nu am incercat lotiunea de corp, dar nici nu prea folosesc.
    Fix nuanta Tender, o ochisem si eu cand am vazut poza cu swatch-urile rujurilor. :D
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Găsești toate nebuniile pe Ebay și chiar n-ai de ce să-ți faci griji, au o politică foarte strictă și dacă există vreo problemă (nu ajunge coletul, e ceva defect) și nu reușești să rezolvi cu vânzătorul, rezolvi cu caz deschis la ei și imediat îți dau banii înapoi.
      Hehe, mulți cred că e portofel, chiar seamănă cu unul.
      Pentru ten n-am încercat multe din gama asta (doar masca peeling, un demachiant și crema CC), dar toate astea mi-au plăcut.
      Cred că Tender e cel mai special dintre astea trei! :D
      Pupici!

      Ștergere
  10. Martisor cu bufnita am purtat si eu saptamana trecuta! Sa te bucuri de noutati! Am studiat si eu intr-un DM rujurile Maybelline dar pana la urma nu am cumparat nimic, simtindu-ma "vinovata" de comanda kit-ului MC.
    Te pup, o saptamana usoara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt plină de bunfnițe în ultima vreme. :)) Mulțumesc!
      Am ajuns într-un punct în care nu mă mai simt vinovată de nimic, dar cam e cazul să mă opresc și eu din cumpărat rujuri, am deja prea multe abia începute.
      Săptămână frumoasă și ție! Te pup!

      Ștergere