Pan that palette 2016 - update 2

Nici nu mi-am dat seama că au trecut cele trei luni de la update-ul anterior pentru acest proiect, de aceea scriu abia acum postarea asta, cu o întârziere de vreo două săptămâni. Oricum, în ultimele săptămâni am folosit farduri foarte rar și aproape deloc din paleta Sleek Oh so special, cea din proiect, așa că oricum nu s-au schimbat prea multe de când ar fi fost „termenul” de update stabilit chiar de mine.

Primul update l-am făcut aici, dar de data asta m-am gândit să fac ceva diferit și mai interesant, zic eu - să vă prezint, pe lângă paleta pe care vreau să o consum, fardurile pe care le-am folosit cel mai mult în ultimele trei luni; în felul ăsta profit să mai fac și un mic review unor farduri, pe lângă a prezenta cât am mai consumat eu dintr-o paletă.


La primul update am avut un progres mărișor față de startul de la începutul anului, paleta arăta așa:


În ultimele trei luni progresul a fost mai mic pentru că am folosit-o mult mai puțin, dar se văd totuși niște diferențe la câteva farduri. Paleta arată acum așa:


După cum se vede, n-am mai ajuns la tăbliță la vreun alt fard, de consumat complet vreo pastilă nici nu se pune problema, dar am în schimb un progres frumușel la Boxed, Wrapped up și puțin la Gateau. Aș mai adăuga eu că, deși în poză nu se prea vede, în realitate se vede destul de clar o diferență în cazul lui Noir, pe care l-am folosit destul de des. Am mai folosit de câteva ori și din celelalte farduri, dar foarte rar și puțin.

Nu am de gând să renunț la provocarea asta, o s-o duc până la capăd indiferent de rezultat, fiindcă nu-mi place să mă dau bătută prea ușor. N-am însă de gând să mă forțez să folosesc paleta asta când n-am chef de ea sau când n-am chef să mă fardez, doar de dragul de a o folosi, dar o să încerc în continuare să mă joc pe cât de des posibil cu fardurile din ea. E important totuși să precizez că paleta-mi place în continuare, de calitate sunt mulțumită încă, pentru preț e chiar prea bună!

Benefit Peek-a-bright eyes...


M-am surprins revenind iar și iar la paleta asta, chiar dacă are doar trei farduri, dar și-au găsit dese ori locul în machiajele mele de zi cu zi, uneori împreună, alte ori în combinații cu farduri din alte palete. Cel mai mult am folosit primul fard din stânga pe post de iluminator sub sprânceană, dar le-am folosit destul de des și pe celelalte, doar produsul ăla cremos nu mi se pare atât de interesat, deși merge ca iluminator și el.

Nu am scris niciodată prea detaliat despre paleta asta de farduri, cred că am menționat-o doar o dată în treacăt (parcă printr-o postare cu favoritele unei luni), așa că profit de ocazie să spun că fardurile sunt de o calitate bună, sunt fine și se blenduiesc frumos și ușor, pigmentația e destul bună în cazul fardurilor deschise, iar  fardul maro e chiar foarte puternic pigmentat. Sunt ușor prăfoase, dar nu la modul foarte deranjant.


N-am fost în primă fază chiar atât de încântată de paleta asta de la Benefit, dar acum îmi e tare dragă și mi se pare super faină și de luat în bagaj, dar și de folosit acasă, pentru machiaje naturale, de zi cu zi.
 
The Balm Nude 'tude


Despre paleta asta am mai scris, i-am făcut și un review anul trecut, iar toate laudele pe care i le-am adus atunci rămân valabile, îmi place super mult paleta asta în continuare, majoritatea fardurilor au o textură foarte plăcută și o pigmentație foarte bună. Însă acum vreau să readuc în atenție trei farduri pe care le-am folosit obsesiv în ultimele luni - Selfish, Sophisticated și Seductive. Dintre toate, pe primul l-am folosit cel mai mult, fără să pot explica din ce motiv mă obsedează - de obicei fac cu el un smokey rapid și purtabil de zi.


Evident, am mai folosit și alte farduri, dar către astea am întins cel mai des mâna și chiar simțeam nevoia să le aduc în atenție, iar ocazia acestui update mi s-a părut una potrivită.

Cum vi se pare progresul făcut? Dar fardurile mele preferate din ultimele luni? Voi ce palete ați folosit cel mai mult în ultima perioadă?

16 comentarii

  1. Looks great. I hope you will hit the pan in the other paletts too :) I am also trying to finish some of my products :)

    best regards,
    Fio

    RăspundețiȘtergere
  2. Te felicit pentru perseverenta!
    Si eu am intins gerutele ton mai des spre Sleek Storm si acum chiar vreau sa fac un update la Prject Pan-ul meu. Sper sa se vada diferentele .;))
    Pupici si spor in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Aștept cu interes și update-ul tău, sigur se văd diferențele.
      Pupici

      Ștergere
  3. Da, se vad progrese la Oh So Special! :)
    Bravo! keep using :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu mi-am propus sa termin paleta asta, dar nu intr-un an, ci "candva". :))
    Eu am avut mai mult spor, 3 pastile nu mai exista, iar inca 2 mai au produs doar pe margini. Cred ca o sa ma panichez daca o sa termin vreodata o paleta intreaga.
    Mult spor sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încep să mă îndoiesc destul de mult că am și eu vreo șansă s-o termin complet, dar o să văd în timp. :D Succes și ție!
      Până la următorul update poate o să mai am și eu măcar vreo două farduri complet dispărute, dar nu mă stresez totuși în scopul ăsta.
      Mulțumesc!

      Ștergere
  5. Am folosit si eu Sleek-ul, dar m-am plictisit de ea. Nici nu stiu pe unde e... Tu esti harnicuta, harnicuta, bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot din cauza asta am folosit-o și eu mai puțin în ultimele luni, începusem să mă plictisesc și era cazul de o pauză în care să mă bucur mai mult de altele.
      Mulțumesc!

      Ștergere
  6. Paleta Sleek este foarte frumoasa, o am si eu si este cam goluta ca si a ta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu pe nude'tude am uitat-o in dulap :D dar acum cred ca e timpul sa o scot la iveala :D, mi s-a facut drag de ea vazand-o dinnou la tine. te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, am mai luat și eu pauze, dar în general am folosit-o destul de des. Mă bucur că ți-am reamintit de ea, e păcat să zacă în dulap!
      Te pup!

      Ștergere
  8. Felicitarile de rigoare! As incerca si eu asa ceva, dar nu stiu daca imi iese, in conditiile in care eu fard folosesc o data sau de doua ori pe luna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Păi dacă nu te pasionează să „te joci” cu fardurile, cred că nu are sens să te chinui să le folosești doar așa... de dragul de a le consuma. :D

      Ștergere