Produse consumate - Iunie 2016

Tot uitându-mă la cât de puține produse am consumat în iunie, mă gândeam să renunț în a scrie postarea asta și să prezint ce am acum alături de produsele pe care o să le consum luna asta, dar apoi m-am gândit că există riscul să se adune mult prea multe (sunt pusă pe consumat cât mai multe luna asta, am destule pe terminate, să văd dacă-mi și iese), așa că am decis să păstrez totuși obiceiul și să mă prezint cu ceea ce am...


Sunt ele puține ambalajele goale adunate, dar măcar am să vă povestesc aproape numai despre produse care mi-au plăcut la nebunie, pe care am de gând să le recumpăr și pe care le recomand cu drag. Majoritatea nu sunt la prima apariție pe blog și cel mai probabil nici la ultima...

Balsamul de buze Nivea Fruity Shine mi-a plăcut, dar nu e unul dintre favoritele la care aș vrea să revin, am avut în trecut alte variante ale balsamurilor de buze Nivea care mi-au plăcut mai mult. N-a fost rău nici ăsta, chiar deloc, dar mirosul mi se pare cam arificial, iar faptul că spre final și-a schimbat consistența m-a cam deranjat (era în termen și nici nu l-am ținut vreodată în soare) - din cauza asta e și cam murdar ambalajul, am încercat să-l curăț dar atât s-a putut.


Am mai dat gata încă un demachiant bifazic Yves Rocher, e imposibil să mai știu câte recipiente din produsul ăsta am consumat de-a lungul timpului, tot ce știu e că probabil vor mai exista și altele, chiar dacă nu mai e favoritul meu absolut - am prezentat aici un top 3 demachiante bifazice și încă rămân valabile părerile mele de acolo, inclusiv în ceea ce-l privește pe acesta.

Gelul de curățare Bioderma Sebium l-am avut acum pentru a doua oară, prima dată cred că l-am avut în format travel, dacă bine-mi amintesc, dar l-am recumpărat într-un format mai mare pentru că mi-a plăcut foarte mult - e eficient și totodată foarte bând, eu zic că e potrivit oricărui tip de ten, nu doar celui gras. O să-l recumpăr cât de curând, chiar dacă mai am și altele în uz, dar prefer să știu că-l am și pe el acolo.

Când am realizat că nu mai iese nimic din crema gel Paula's Choice Clear Skin Hydrator, cel mai bun produs hidrant pentru tenul meu gras încercat vreodată, nu prea voiam să accept că e gata și până la urmă am scos pompița (de fapt prietenul meu, eu nu reușeam, nu se scoate așa ușor) pentru a folosi și ultimul strop de produs. Deși acum folosesc seara o altă cremă care-mi place, nu se ridică totuși la nivelul acesteia, așa că am de gând s-o recumpăr cu prima ocazie - își merită prețul de vreo 170 lei, dar parcă n-ar strica să aștept o ofertă de 10-15% reducere, care cam face diferența. Am explicat de ce-mi place atât de mult în postarea de aici!


Mi-a plăcut foaaarte mult Pampered shower smoothies, aroma puternică de migdală în combinație cu cele de cocos și de vanilie pe mine m-a încântat la maxim! Mi-au plăcut și particulele exfoliante blânde, dar și consistența ușor cremoasă. L-am luat din Hello Free Zone, însă anul trecut, iar la ultima vizită în magazin nu-mi amintesc să-l mai fi văzut, dar dacă mi-ar mai ieși în cale l-aș lua iar. 

Gelul de duș B.U. heartbeat mi-a plăcut de asemenea, aroma e ușor masculină, iar uneori simt nevoie și de așa ceva, printre atâtea geluri de duș cu arome gurmande sau fructate, ce tind să folosesc de obicei. 

Untul de corp Ziaja cu cocos mi-a plăcut la nebunie, nici nu știu când l-am folosit pe tot, dar mi-a părut rău când l-am terminat. Am scris despre el aici și-mi mențin toate părerile bune, atât cu privire la aroma delicioasă, cât și la textura foarte plăcută. Aș vrea să-l recumpăr, atât în varianta cu cocos cât și în cea cu portocală, doar că n-am dat niciodată de ele pe la standurile cu produsele lor, doar online sau la târguri le-am văzut.


Șamponul ACM Novophane aveam de gând să-l păstrez alături de alte produse pe care le țin pentru călătorii, fiind perfect pentru bagaj datorită celor doar 100 ml, dar acum mă bucur că am decis să-l încerc înainte, că altfel regretam dacă plecam doar cu el undeva. El poate e ok produsul, dar nu pentru un păr fin și lipsit de volum cum e al meu, mi-l lăsa prea moale, prea pleoștit.

Despre balsamul de păr Nivea Repair & targeted care am scris mai în detaliu aici și nu mi-am schimbat deloc opinia, mi-a plăcut până la ultimul strop, spre deosebire de șamponul din aceeași gamă, care nu mi se potrivește. E pe lista de recumpărat și el!

Asta e tot ce am adunat în iulie, nu cred că am avut niciodată vreo lună în ultimii ani în care să consum atât de puține produse, dar era de așteptat, am avut niște zile atât de pline luna trecută încât am redus foarte mult orice rutină de îngrijire, doar de ten m-am mai ocupat ca la carte. Însă de vreo săptămână am revenit la obiceiurile mele de consumatoare înrăită...

Voi ce ați mai consumat în ultima perioadă? Ați încercat vreun produs din cele prezentate? V-am tentat cu ceva?

22 de comentarii

  1. Am folosit si eu balsamul pentru buze si pe cel pentru par de la Nivea dar nu m-au dat pe spate.
    Am consumat o crema cu vitamina E de la SECOM, o am pentru a doua oara si chiar mi-a placut mult, un gloss de buze Essence XXL varianta nude, pe care l-am aruncat aproape plin pentru ca aveam senzatia ca am buzele varuite, un deodorant Balea cu flori de cires pe care l-am adorat, dar l-am inlocuit cu varianta cu Pomelo, un gel de dus Palmolive, care mi-a placut mult dar am prea multe in asteptare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu ți-a plăcut balsamul de păr, la mine dă rezultate foarte bune!
      Ai consumat ceva produse... :)

      Ștergere
  2. o sa imi notez crema gel de la PC,nu au si varianta mai mica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, există și un format mai mic, prima oară așa am luat-o și eu, ca să văd dacă-mi place. Apoi am recumpărat-o full size, pentru că mi-a plăcut foarte mult.

      Ștergere
  3. Si mie mi se pare artificiala aroma balsamului de buze Nivea, i-au schimbat formula de cativa ani. Tin minte ca a fost primul meu balsam de buze "scump". Aveam 14 ani si foloseam doar balsamuri din alea cu ambalaj transparent, colorat, la un leu. De-aia am fost atat de impresionata de el. Atunci avea o alta aroma, l-am mai avut o data sau de doua ori asa, dar acum vreo doi ani cand i l-am cumparat mamei din nou (ea doar Nivea foloseste) mi s-a parut ceva schimbat. Odata cu ambalajele noi, cu sigla rotunda, probabil au umblat si la formule. Din fericire, nu l-au schimbat si pe cel cu cirese, deci yaaay, ca el e preferatul meu. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, le-au schimbat sigur și formula odată cu ambalajul, am sesizat și eu asta la mai multe variante. La fel ca tine, cel de cireșe îmi pare neschimbat sau dacă e ceva diferit măcar nu e în rău. :D

      Ștergere
  4. Bioderma sebium imi place si mie, e un produs de curatare bland si eficient.

    RăspundețiȘtergere
  5. gelul ala de la Hello Free Zone pare delicios!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e delicios, mai ales pentru cine iubește mirosul de migdală! :D

      Ștergere
  6. Ce harnica ai fost! Untul de la Ziaja mi-a plcaut si mie desi eu il am pe cel cu portocale.

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că toate unturile lor de corp sunt foarte reușite, păcat că nu se găsesc prea ușor.

      Ștergere
  7. O sa incerc si eu neaparat untul de corp Ziaja, suna bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai fost foarte harnica!
    Am tooot stat si m-am ganit si pana la urma am ajuns la o concluzie: varianta clasica a balsamului de buze de la Nivea e si cea mai buna. Pic-cic am zis! ;))
    Untul de la ziaja e pe lista si sper sa reusesc sa-l bifez cat mai curand. :D
    Pupici si spor in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi se pare că am fost chiar deloc :)), dar mulțumesc!
      Varianta clasică n-am mai avut-o de ceva timp, nu-mi mai amintesc exact cum era. Hmmm...
      Sunt convinsă că o să-ți placă și ăsta, cu aromă de cocos, cel puțin cât ăla cu portocale! :D
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  9. Am avut pana acum 6 dintre aceste produse! :) Cel mai dor mi-e de untul Ziaja, la toamna sigur il incerc, poate in alta aroma :)
    Te pup, weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ce de produse avem în comun! Te înțeleg cu untul de corp, mie deja îmi e dor de el, deși abia ce l-am consumat și mai am alte zeci de produse hidratante pentru corp care-mi plac, dar are untul ăsta ceva al lui!
      Weekend frumos în continuare! Te pup!

      Ștergere
  10. Nice post) I`m a fan of Bioderma products too)
    I`m following ur blog with a great pleasure via Google+

    Please join me - http://sunnyeri.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-ai adus aminte de gelul acela de curatare de la Bioderma, trebuie sa il scot la inaintare.

    RăspundețiȘtergere