Week in photos #105

Zilele trecute mă gândeam că ar trebui să apară informații despre ofertele de Black Friday și apoi mi-am revenit... stai că suntem în octombrie, nu în noiembrie. Nu cred că pot fi totuși învinuită (de data asta) că sunt prea amețită, vremea mult prea rece pentru perioada asta e vinovată pentru gândurile mele. N-a fost săptămâna trecută cea mai bună pentru mine, nici nu-mi venea să mai scriu postarea asta, dar m-am gândit că ar fi mai bine să încerc să mențin jurnalul ăsta săptămânal complet, cu săptămânile pline de momente faine, dar și cu cele mai sărăcuțe în așa ceva.


O cană de ceai delicios și cald, alături de o carte bună, a fost remediul meu după o zi nu tocmai strălucită. Am revenit la lecturile ușoare dar captivante ale lui Levy, am început cu Și dacă e adevărat... , iar apoi am citit și Te voi revedea, o continuare foarte faină. E o poveste de dragoste foarte interesantă, scrisă cu umor și deși e fictivă, cu o poveste ce duce spre fantasy, în spatele ei am găsit „ascunsă” și o doză de motivație - ca aproape toate romanele lui, de altfel.


Un mic moment de bucurie a fost când mi-a ajuns pachetul cu noul meu ceas, care nu speram să vină chiar atât de repede. Evident, l-am luat de pe ebay, unde putem găsi tot ce ne putem imagina, la prețuri de nimic. Pentru doar vreo 3$ (sau nici atât? nu mai știu) se prezintă destul de bine. De model sunt îndrăgostită, cred că oricărui pasionat de călătorii i-ar plăcea (avionul se învârte, e în loc de secundar).


Iar dacă de plecat în vreo nouă călătorie n-a fost cazul, de câte ori mă apuca cheful de ducă, m-am pierdut printre folderele cu poze din trecut și mi-am redeșteptat amintiri, ceea ce fac oricum destul de des, dar săptămâna trecută poate mai mult ca de obicei. Cred că și dorul de vreme însorită își spune cuvântul, pentru că m-am uitat doar pe poze din ultimele veri.


Peisajul cu străzile plouate și picăturile care bat în geam mă încântă... până când trebuie să scot capul afară.


Poate nu e Bucureștiul una dintre cele mai frumoase capitale, nici pe departe, dar avem și aici locuri faine, precum străduța Xenofon, foarte frumos pictată - deși s-a deteriorat mult, totuși încă are un farmec aparte. Am trecut de o grămadă de ori pe lângă ea, dar abia duminica trecută am mers s-o admir mai bine.

Cam atât despre săptămâna trecută, sper ca asta să fie mai reușită... ceea ce vă doresc și vouă.

Cum a fost săptămâna trecută pentru voi? Cum profitați de timpul liber când vremea e mohorâtă?

10 comentarii

  1. Ce frumoasa e scara! Si eu credeam ca luna asta e Black Friday :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, sper s-o picteze din nou la primăvară, până atunci se duce sigur de tot.
      E știam că e în noiembrie, dar credeam că-n noiembrie suntem, îmi miroasea deja a sărbătoare de la atâta frig. :))

      Ștergere
  2. Cat de frumoasa e strada Xenofon! mi-ar placea sa avem si noi ceva asemanator! :D
    Ma tentezi cu cartile lui Levy si nu cred ca o sa mai rezist mult... ;))
    O saptamana plina de zambete si veselie!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, lasă că aveți o mulțime de alte locuri superbe în Sibiu... și-n împrejurimile orașului. Dar dacă ajungi prin București, să n-o ratezi! :D
      Păi nu mai rezista, sunt foarte faine toate poveștile lui.
      La fel și ție! Pupici

      Ștergere
  3. Imi place la nebunie ceasul tau !!! Nu ma mai ispiti cu Ebay :))
    O saptamana excelenta iti doresc :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i așa că-i superb? Hehe, e locul perfect când ai chef de shopping, dar nu vrei să cheltui prea mulți bani. :))
      La fel și ție! :*

      Ștergere
  4. Nu stiam de strada asta in Bucuresti. Ceasul e foarte fain si ma duce cu gandul la vacanta. Nici eu nu am avut o saptamana tocmai buna, am aflat ca trebuie sa merg cu baietelul la logoped si la cardiolog. Dar incerc sa-mi revin cu o ciocolata calda si o carte buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crede-mă, sunt și mulți bucureșteni care n-o știu. :))
      Îmi pare rău pentru problemele băiețelului, sper că nu e nimic prea grav. Multă sănătate!

      Ștergere
  5. Ai creat o pasiune pentru Marc Levy - fain! :)

    RăspundețiȘtergere