Lista mea pentru Black Friday

Deși sărbătoarea asta împrumutată ar trebui să aibă loc în ultima zi de vineri din noiembrie și să dureze doar atunci, o singură zi, cum românul e inventiv (hai să zicem așa)... iată că iar începe „nebunia” cu un weekend mai devreme și durează mai mult decât ar trebui. Totuși, cum orice ocazie de a face niște afaceri bune sunt bine venite (la noi mă refer), o să fiu și eu cu ochii pe câteva site-uri, pe care m-am gândit să le fac publice - cu câteva recomandări și păreri. 

Nu o să public în continuare o listă completă a reducerilor, deja mail-urile noastre sunt pline de ele, blogurile și facebook la fel, așa că o să prezint strict ce cunosc, ce mă interesează și ce cred că ar putea într-adevăr să merite efortul. În rest, mai vedem și după ce apar ofertele. 


MiniPrix - am fost cândva client fidel al lor, am luat de-a lungul anilor multe lucruri faine, calitative și la prețuri bune de la ei, iar ideea lor cu Green Friday și donarea a 2% din încasările obținute cu ocazia asta către un ONG pentru salvarea pădurilor virgine din România mi se pare de apreciat. Cred că și numai pentru ideea asta merită să frunzărim bine site-ul, în căutare de lucruri care ne-ar putea interesa - nu ocoliți secțiunea cu încălțăminte, puteți descoperi adevărate comori pe acolo.

Melkior - e unul dintre brandurile mele favorite de makeup, ei au oricum mereu oferte foarte bune și transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, dar chiar și așa tot merită urmăriți weekend-ul ăsta, pentru că ne promit multe dintre cele mai bune oferte ale lor la un loc, la peste 100 de produse - reduceri între 30-50% și oferte 1+1 gratis. În mod special recomand rujurile, fardurile și ojele lor, dar mai au multe alte produse bune, poate revin cu un nou articol cu recomandări, după ce apar ofertele mai exacte, care vor ține tot weekend-ul, până duminică seară.

https://goo.gl/M4vJ5f

Answear - e singurul magazin cu haine pe care mai am de gând să-l verific bine (în afară de MiniPrix), m-aș uita în special la cizme și botine, au multe modele foarte faine și calitative, de la branduri cu prețuri mărișoare și până la unele super scumpe, așa că sunt chiar curioasă cam ce produse o să găsesc cu reduceri de până la 70%. Oferta ține între 18-27 noiembrie, dar probabil că ce o să aibă oferte cu adevărat bune se va epuiza mult mai repede.

Elefant - ținând cont că la cărți au cele mai bune prețuri pe tot parcursul anului, cu reduceri de până la 50% chiar și la cărți mai noi și populare, mă aștept ca acum să fie și mai bune. Însă nu doar pentru asta merită urmăriți, la parfumuri au de asemenea unele prețuri foaaarte bune (chiar acum văd unele reduse cu peste 75%) și la unele cosmetice. Eu sunt deja conectată și cu wishlist-ul deschis, unde am pus tot ce mă tentează mai mult (câteva parfumuri, câteva cosmetice și o tonă de cărți) și asta vă recomand și vouă să faceți, dacă vreți să aveți vreo șansă în a profita de vreo eventuală ofertă excelentă, la ceva ce căutați. 

https://goo.gl/rZGeKG

Pentru cărți o să mai verific și pe Libris și Cărturești, dar strict pentru titluri care știu că nu sunt la Elefant, altfel m-aș mira să pot face o afacere mai bună cu ei decât cu elefantul. Dacă îmi schimb impresia după ce văd ofertele, poate revin cu un update.

Yves Rocher - n-am mai plasat o comandă la ei de ceva vreme pentru că am deja majoritatea produselor lor, însă n-aș rata o ofertă precum cea de anul trecut, despre care v-am explicat aici cum funcționa (mergea combinat codul din newsletter cu oferta din link-ul pus de mine) și tot acolo vă arătam cât de multe am luat cu bani foarte puțini. Nu știu dacă o să fie la fel de bună oferta de anul ăsta, dar merită urmărit site-ul (o să apară mâine, nu se știe exact când), iar în cazul în care ar exista un cod de reducere pe mail, însă cadourile nu par atractive, vedeți și ce cadouri sunt aici, în eventualitatea în care ar fi mai bune și ar merge combinate.

1001 Cosmetice - ei vor avea reduceri weekend-ul viitor, începând cu adevăratul Black Friday, însă nu strică să aveți de pe acum un cont și un wishlist pregătit, fiindcă și ei au avut unele reduceri foarte mari în ultimii ani. Eu am plasat o comandă măricică anul trecut și unele chestii le-am luat la prețuri super mici (micelara L'Oreal cu vreo 7-8 lei, de exemplu).

Abia aștept să văd ce pregătesc și cei de la Ryanair, nu știu cât de mult mai pot scădea prețurile ținând cont de cât de mici sunt de obicei, dar sunt chiar curioasă și pregătită oricând de planificat noi călătorii.

Lista mea e completă, asta e tot ce mă interesează și cred că merită. Sigur mai sunt și alte site-uri care pot avea oferte poate și mai bune, dar cam atât mă interesează pe mine și nici n-am vrut să recomand site-uri de pe care n-am cumpărat niciodată.

Nu mai are rost să povestesc prea mult despre Emag, eu oricum cred că prefer să văd ce apare mai târziu, pentru sărbători, am un feeling că o să fie oferte mai bune atunci, nu știu de ce. Iar de mult căutatul Makeup Shop mi s-a cam luat de anul trecut, nici nu știu de ce ne chinuim atâta pe site-ul ăsta care an de an merge îngrozitor, iar cum anul ăsta nu mai vreau nervi... o să-i ignor total.

Ce planuri aveți pentru Black Friday de anul ăsta? Avem ceva comun pe listă?
Dacă ajungeți pe aici după ce ați făcut deja ceva shopping... aștept să aflu și ce afaceri bune ați făcut!

6 comentarii

  1. Cam aceleasi site-uri voi urmari si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut și lista, sper că ai găsit ce-ți doreai, eu am făcut ceva afaceri foarte bune.

      Ștergere
  2. Eu am inceput sa hoinaresc pe o parte din site-urile pe care le-ai mentionat si sa vad care sunt ofertele.
    Inca nu am o lista clara si nu stiu daca e prea bine... ;))
    Pupici si spor la cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele dintre ele chiar au oferte foarte bune, la cărți mai ales sunt super reduceri, eu am plasat câteva comenzi.
      Nici eu nu aveam, până-n ultimul moment. :))
      Mulțumesc, am avut, sper să mă opresc. :*

      Ștergere
  3. Elefant m-a cam dezamagit...m-am suparat pe ei dupa ce am vazut ca au umflat preturile parfumurilor si apoi le-au pus la reducere. Toate parfumurile lor sunt reduse de la sute de lei. Gen un parfum redus de la 315 lei la 50 lei. Te gandesti...pff asta da reducere. Da, de unde. Parfumul costa 60 lei in alte magazine online si fara reducere.
    Reducerea de la sutele de lei e doar asa sa ademeneasca lumea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta fac toți, trebuie să ne obișnuim cu ideea, chiar dacă nu ne place. Însă pe lângă prețurile umflate, au și oferte cu adevărat foarte bune. Pentru mine Elefant e site-ul cel mai bun pentru cărți (și chiar au acum reduceri foaaarte mari la cărți, incoparabile cu alte magazine), restul eu le consider bonus - dacă mai găsesc vreun cosmetic la preț super bun bine, dacă nu iar bine.

      Ștergere