Super afacere - Comandă Yves Rocher

Inițial oferta Yves Rocher din acest weekend mi s-a părut bună, dar nu spectaculoasă, așa că nu eram prea sigură dacă să plasez sau nu o comandă. Asta până mi-am dat seama că accesând acest link, în loc de cel pe care l-au trimis ei pe mail la abonați, mă pot bucura de aceleași cadouri obișnuite de luna asta (printre care un parfum la alegere din două), dar și de oferta specială valabilă doar în weekend-ul ăsta - 50 lei reducere pentru comandă de minim 100 lei și multe produse cu prețuri reduse până la 50%, inclusiv parfumuri! Și așa am făcut eu o super afacere, m-am ales cu o grămadă de produse la doar 101 lei. Mai exact:


Parfumul Neroli a fost primul ales! Eu îl am deja și îmi place mult (o să vă scriu mai multe despre el în curând), dar l-am luat pentru mama fiindcă știam că și ei îi place. În prezent are reducere 50%, e doar 97,50 lei varianta de 50 ml! Toate parfumurile cu preț redus le puteți vedea aici, sunt multe cu prețuri foarte bune.

Apoi am căutat să umplu coșul cu produse până la minim 150 lei, știind că la final o să adaug codul Black50 și o să beneficiez de reducerea de 50 lei. Am mai ales, mai exact, următoarele: două geluri de duș cu cafea și câte un produs din fiecare gamă de sărbătoare, mai precis două creme de mâini și un balsam de buze. Gamele de sărbători le găsiți aici, sunt o mulțime de produse din care puteți alege, eu cred că o să mai iau luna viitoare și pentru cadouri câte ceva (și evident că vreau mai multe și pentru mine).

Cadou am ales rujul creion (le am și pe celelalte două și-mi plac foarte mult) și parfumul Comme une Evidence pe care mi-l doream de mult timp (celălalt parfum pe care-l puteți alege e So Elixir).

Astea sunt produsele pe care le-am ales eu și consider că am făcut o super afacere! Numai faptul că am două ape de parfum la 50 ml în comandă acoperă bine peste cei 101 lei care sunt de plătit! Așa arăta mai exact comanda mea la final:


Dacă vreți să profitați și voi de oferta asta, click aici (eu nici accesând direct site-ul nu vedeam cadourile care includ parfumurile).

Așa-i că am făcut o afacere bună? Voi ați profitat de ofertă? Ce v-ați luat?

14 comentarii

  1. Chiar ai facut o afacere buna :) Si eu am dat o comanda la Yves Rocher joi seara si de 102 lei am in total vreo 15 produse, ma simt de parca i-as fi jefuit :)) Mi-am luat setul de 4 produse cu vanilie picanta, laptele sidefat cu mar, gel de dus gomant cu portocala confiata si scortisoara, un sampon pentru reflexii, demachiantul bifazic, un gel de dus cu cafea, 3 oje si cadou am ales setul cu produse pentru par si parfumul Comme une Evidence <3 Abia astept sa-mi ajunga comanda :) Nici pe mine nu prea m-a incantat oferta primita pe email dar am cautat postarea ta cu oferta lunii noiembrie si am reusit sa profit de ea :)) Si scuze pentru absenta mea de pe blog, dar viata de licean e grea :)) Pe marti am de citit o carte dar vremea asta posomorata ma face sa n-am chef de nimic :)) Uneori imi este atat de dor sa stau cateva ore si sa citesc articole de pe blog sau sa urmaresc videoclipuri de youtube :) Macar fac mai putina matematica, eu sunt la stiinte sociale intensiv engleza :) De o teza am scapat, deci s-a dus o parte din stres :)) Promit ca voi fi la fel de activa ca inainte :) Si sunt hotarata sa-mi fac un blog, dar ma gandesc la un nume care sa ma reprezinte :) Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa cred și eu! :D Chiar ți-ai luat o mulțime de produse, să le folosești cu plăcere!
      Uite că mie mi-a luat două zile până mi-a dat prin cap să încerc din postarea aia, tu ai fost mai inspirată de la început! :))
      Stai liniștită, te înțeleg! Spor la învățat și neapărat să mă anunți când îți vei deschide blogul! :)
      Te pup!

      Ștergere
  2. Mie nu mi-a parut o oferta inedita asa ca am renuntat. Vad ca tu ai facut intradevar o afacere! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, eu am considerat că nu e de ratat să primesc cadou un parfum pe care mi-l doresc mult. :D

      Ștergere
  3. Nici mie nu mi s-a parut o super oferta asa ca am renuntat sa comand si bine am facut pentru ca asa am avut bani sa-mi iau aparatul foto mult visat.
    Dar o sa recuperez luna viitoare, daca baga o oferta buna. Sa-mi spui neaparat cum e parfumul Neroli ca pe celalalt l-am avut si imi place mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când există priorități mai importante stă altfel treaba. :) Să te bucuri de aparat!
      Și eu sper la o ofertă bună și pe luna viitoare, aș vrea să mai iau niște cadouri. O să scriu despre Neroli cât de curând.

      Ștergere
  4. Ai făcut o super afacere.
    Eu nu găsisem aceasta oferta si am renunțat...
    Sa te bucuri de ele.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e prea târziu să profiți de ea. :D
      Mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  5. Foarte buna oferta, nu mai am buget ca as fi profitat si eu, macar pentru a lua cadouri de sarbatori :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate bagă și luna viitoare o ofertă bună, așa ar fi normal! :D
      Te pup!

      Ștergere
  6. Vreau si eu un parfum de la ei...si cred ca pana la urma voi ceda! Sau macar o sa urmaresc ofertele viitoare!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au parfumuri bune, pregătesc o postare despre câteva dintre ele.
      Pupici

      Ștergere