Week in photos #111

O săptămână începută cu o zi însorită pe malul mării și încheiată cu un feeric peisaj înzăpezit, nu poate să fie decât o săptămână bună, nu-i așa? Adevărul e, de fapt, că am lenevit mai mult decât mi-aș fi dorit, din cauza răcelii care s-a tot ținut scai de mine și care mi-a dat o continuă stare de moleșeală, aș fi avut mai multe ieșiri și plimbări în plan, cu sau fără nămeții care ne-au luat prin surprindere, dar și câte o săptămână cu ceva mai multă relaxare e bine venită, iar între timp cred că aproape am scăpat și de păcătoasa răceală, asta poate și datorită faptului că n-am petrecut foarte mult timp afară. Dar să trecem la poze, mai bine...


Nu puteam să încep decât cu una dintre pozele mele preferate de luni, chiar dacă am mai publicat-o și aici, alături de alte câteva zeci de poze cu marea... și nu numai. Am povestit în articolul menționat despre întreaga experiență a acelei escapade, iar în ultimele zile n-am putut decât să mă amuz de norocul de a ne fi întors înainte să vină viscolul și să fie blocate toate drumurile.


Și dacă tot am pomenit de drumuri... sunt singura care consideră Autostrada Soarelui unul dintre drumurile cu cel mai plictisitor peisaj? Totuși, parcă așa înzăpezit arăta totul mai drăguț.


Nici că puteam să aleg o carte cu un titlu mai puțin original pentru începutul ăsta de an, dar de fapt chiar îmi doream s-o citesc de prea mult timp, n-a fost doar o alegere superficială. Întreaga săptămână m-am relaxat alături de paginile acestei cărți, încă n-am terminat-o, dar deja pot spune că e o carte excepțională!


Surpriza săptămânii a sosit de la Paula's Choice, brandul meu favorit de skincare. Cartea scrisă de Paula Begoun îmi doream s-o citesc de foarte mult timp și sunt nerăbdătoare s-o încep (am fost totuși prea captivată de cartea numită anterior ca să-mi fac timp de ea zilele astea), dar eram foarte curioasă să încerc și booster-ul cu 10% niacinamide. Cel mai probabil o să revin cu impresii atât cu privire la carte, cât și la booster.


M-am bucurat de prima zi cu zăpadă împreună cu Rocky, care nu era deloc impresionat de frig și alerga fără griji prin nămeții cât el. Ne-am jucat prin zăpadă până n-am mai rezistat eu, iar poze m-am chinuit să-i fac până mi-am făcut aparutul fleașcă. Zic chinuit pentru că să-i fac o poză care să iasă cât de cât ok a fost o adevărată provocare, nu stă o clipă locului. Mi-aș dori să-mi mai dea și mie din energia lui...


Oare sunt singura care mai păstrează ca amintire „Oracolele” din copilărie? Le-am redescoperit weekend-ul trecut întâmplător, după câțiva ani de când nu le-am mai văzusem și le-am răsfoit răzând cu lacrimi de ce am găsit prin ele, mi-au amintit de o mulțime de colegi și prieteni din copilărie și m-am minunat de întrebările cretine (că nu le pot numi altfel) pe care le puneam. Oare în ziua de azi se mai practică așa ceva? Mă îndoiesc...

Am vrut să închei cu clătitele cu care m-a răsfățat mama duminică, dar ia-le de unde nu-s... cine s-a gândit să le pozeze? Mai bine, nu era o oră potrivită pentru așa ceva! Sper că ați avut și voi o săptămână bună și la fel vă doresc să fie și asta! Eu intenționez să mă bucur mai mult de peisajele de iarnă săptămâna asta, fiindcă în ciuda frigului care nu-mi place deloc, trebuie să recunosc că totul arată de poveste prin natură. 

Săptămâna voastră cum a fost? V-ați bucurat de zăpadă sau v-ați ascuns în bârlog?

12 comentarii

  1. Eu am dat piept cu zapada si chiar e primul an cand m-am bucurat de frumusetea ei. Parca nici frigul nu ma deranjeaza asa tare. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că e primul an și pentru mine când mă bucur de zăpadă, începe să meargă tot mai bine cu privitul părții pline a paharului. :)) Nu a fost oricum exagerat de frig, cu o înfofoleală adecvată e chiar ok, dar mie fix asta nu-mi place... înfofoleala.

      Ștergere
  2. Eu m-am oprit la clatite. Mmmm ce pofta mi-ai facut, chiar si fara poza. :)))
    Am admirat toate fotografiile pe care le-ai facut la malul marii si te inteleg, e foarte greu sa-i prinzi/surprinzi pe amicii necuvantatori in fotografii simpatice. ;))
    Pupici si o saptamana plina de zambete!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ups, trebuia să „tac”. :))
      Sper că ți-ai plăcut fotografiile. Așa e, niciun blănos nu stă locului, dar Rocky mă surprinde și pentru că nu mai e tocmai tinerel. :D
      La fel îți doresc și eu ție! Pupici

      Ștergere
  3. Mie imi place vremea de acum, chiar daca-i ger de crapa pietrele. De felul meu, sunt rezistenta la frig. :D
    Sa stii ca si eu mai pastrez 2 oracole si jurnalul. Da, da aveam si d-ala. :)) Mi-a fost mila sa le arunc.
    Rocky e un dulce!
    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt iubitoare de căldură și prefer zilele lungi, dar mă adaptez și încerc să găsesc partea frumoasă din fiecare anotim. Iar iarna asta chiar mă încântă peisajul înzăpezit, atât de frumos.
      Mă bucur să aflu că nu sunt singura. :)) Eu jurnal propriu zis n-am avut, dar am găsit și o agendă în care transcriam sau decupam și lipeam tot felul de prostii de prin reviste. E chiar păcat să le aruncăm, sunt amintiri.
      Îți mulțumesc în numele lui! Pupici

      Ștergere
  4. In primul rand la multi ani si numai bine pentru acest nou an! Superbe peisajele de iarna. La final am zambit larg, ca si eu mi-am gasit recent oracole din copilarie si cu fiica mea impreuna le-am rasfoit si ne-am distrat de minune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani, să ai parte de un an cât mai frumos! Așa e, chiar sunt superbe peisajele de iarnă. Ce drăguț că le-ai răsfoit împreună cu fiica ta!

      Ștergere
  5. De obicei ma plang de ger, dar anul asta nu a fost asa si nu stiu de ce. Cred ca sunt fascinata de zapada care si-a facut cam rar aparitia in ultimii ani.
    Eu nu mai am nici un oracol, desi aveam destule, dar am pastrat un jurnal in care scriam in copilarie si adolescenta. Am avut o copilarie frumoasa, nu-i asa?
    Te pup si iti doresc o saptamana la fel de frumoasa ca precedenta :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil și asta, chiar nu cred că a mai nins așa mult de câțiva ani. Oricare ar fi motivul, e bine că găsim motive de bucurie pentru fiecare perioadă din an. :D
      Cred că e amuzant de recitit și un jurnal din copilărie, am avut și eu tentative să fac unul, dar de fiecare dată renunțam.
      Mulțumesc, asemenea! Pupici

      Ștergere
  6. Sigur am si eu oracole la mama :)))
    Vai, ce placut e sa le recitesti! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acasă la părinți le țin și eu, printre alte amintiri. :D

      Ștergere