Week in photos #124

Am fost atât de supărată ieri când am constat că am pierdut unele dintre pozele făcute săptămâna trecută, încât eram hotărâtă să sar peste articolul ăsta, dar m-am răzgândit azi, mai am totuși destule poze să vă arăt. Îmi pare rău în special de pozele cu wisteria, aveam câteva care-mi plăceau mult și altele nu mai pot face fiindcă au început să se ofilească între timp. Mai am doar vreo două pe telefon, nu la fel de reușite însă. Asta e, să-mi fie învățătură de minte să fiu mai atentă atunci când mă apuc să fac ordine printre poze.


În primele zile ale săptămânii m-am relaxat alături de o carte foarte cunoscută, pe care de mult prea mult timp amânam să o citesc și care mi-a plăcut foarte mult. Deși am terminat-o pe începutul ăsta de lună, o să scriu totuși despre ea la lecturile lunii aprilie, iar articolul respectiv sper să-l scriu cât mai curând (am mai multe pe care vreau neapărat să le public în următoarele săptămâni). Restul săptămânii am citit o altă carte foarte cunoscută și pe care amânam s-o iau de mult, dar din ea încă mai am așa că nu zic nimic deocamdată.


În afară de wisteria de care spuneam la început, în ultimele săptămâni am tot admirat frumoasele floricele ale castanilor, mi se par superbe atât acestea albe cu „pete” roz, cât și cele în întregime roz. Nu e asta cea mai reușită poză, dar... atât mai am de săptămâna trecută. :))


Am ajuns și eu în sfârșit la „mănăstirea bântuită” Chiajna, amânam de mult timp să ajung la ea și am fost cam dezamăgită când am sesizat că e îngrădită și n-o să putem intra. Părea că urmează să fie renovată, deși pe moment mă gândeam că n-ar fi de mirare dacă ar fi în plan s-o dărâme, în ciuda faptului că e monument istoric. Dar m-am interesant între timp și se pare că urmează să fie restaurată (sper că nu cu termopane).


Când ne întorceam de la mănăstire spre mașină am dat de drăgălașul ăsta, care stătea ascuns printre grămezile de cărămidă aruncate pe câmp. Cred că e prima oară când văd o nevăstuică atât de aproape și a fost tare haioasă cum tot se ascundea și iar scotea capul afară... :))


Pentru că Transilvania e regiunea mea favorită din țară și pentru că m-a apucat dorul de o escapadă prin partea asta a țării (deocamdată n-am vreun plan în direcția aia, dar se poate face), timp de câteva zile am tot publicat pe Instagram poze din Transilvania, dintre cele realizate prin excursiile de anul trecut... doar o mică parte, desigur. Am ales și pentru aici o poză din Sighișoara, că n-am putut să mă abțin.


Vremea sucită din weekend m-a făcut să îmi tot schimb planurile de câteva ori, dar mă bucur că într-un final m-am văzut cu Ira, eram nerăbdătoare să-mi povestească mai multe despre călătoria ei în Japonia, iar dacă vreți și voi să aflați mai multe urmăriți-o pe blogul Călătorește cu Ira (eu deși am aflat mai multe în mod direct, tot îi aștept cu interes postările). Am fost din nou la Ganesha, probabil cel mai fain local cu narghilele din București (și tocmai am aflat că au și niște nachos foarte buni - mai buni decât ăia de pe la cinematografe).


Restul weekend-ului m-am relaxat, am lenevit chiar destul de mult. Sper totuși ca weekend-ul ăsta vremea să fie mai drăguță cu noi - fără furtuni, măcar - că aș prefera să-l petrec ceva mai activ. Deocamdată se anunță vreme cam cum mi-aș dori-o, dar nu îmi pun baza până nu văd cu ochii mei. 

Să aveți o săptămână frumoasă în continuare, iar cu mai multe poze vă aștept pe Instagram - aici mă găsiți sau după numele @ellabeautycorner, iar zilele astea am decis să readuc în atenție poze din locuri frumoase de prin Roma, poate așa mă apucă cheful să pun totul cap la cap pentru un articol pe blog. 

Cum a fost săptămâna trecută pentru voi? De care locuri prin care ați fost vă mai apucă dorul (la mine e clar cu Transilvania și Roma în perioada asta)?

4 comentarii

  1. Superbe pozele de la Sighisoara, te-am urmarit pe Insta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine m-a apucat dorul de vacanta, de Grecia, de mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De mare, de plaje speciale și de frumoasele insule grecești am un dor permanent. :)) Dar totodată am și un dor de ducă în permanență, iar uneori mă apucă mai mult de o regiune sau alta, de o țară sau alta sau de munte...

      Ștergere