Produse consumate - Februarie 2019

Am făcut cum am făcut și iar am reușit să adun doar o mână de produse consumate și pe februarie, deși eram convinsă că o să am destul de multe numai pe partea de îngrijire a tenului, însă am uitat să iau în calcul că folosesc produse concentrate și foarte spornice, ceea ce mă face să mă gândesc serios că n-ar trebui să mai deschid mai mult de un produs pe categorie - mă refer strict la partea de skincare. În rest, tare aș vrea să mai subțiez rândurile pe la makeup, dar e un început și faptul că reușesc să tot termin câte ceva lunar de la o vreme - n-am pretenția de a ajunge la strictul necesar, fiindcă machiajul nu e oricum o necesitate reală, dar tind spre mai puțin și mai bun, mai special și potrivit mie.


Oscilez acum între bucuria că am mai terminat încă un ruj și tristețea că am rămas fără Nix Soft matte lip cream în nuanța 05 Antwerp, unul dintre rujurile mele preferate. Calitatea rujurilor din gama asta nu e aceeași pentru toate nuanțele, de fapt pigmentația și rezistența diferă destul de mult de la una la alta, iar ăsta e cel mai bun calitativ pe care l-am încercat eu, iar nuanța mi-a plăcut la nebunie - v-am arătat-o în articolul 10 rujuri pentru primăvară. Dacă eram femeie întreagă la cap, cu doar vreo 10-20 rujuri, probabil că era deja recumpărat. Așa... mai aștept, dar chiar iau în calcul să-l reachiziționez. 

Mai am încă un produs de buze consumat, mai exact Carmex lip balm cu cireșe, varianta lichidă a produsului, tip gloss - poate fi folosit fără probleme și ca luciu de buze, eu însă l-am folosit mai mult pentru hidratare. Până la urmă mi-a plăcut chiar mult, deși la prima încercare am crezut că n-am să-l suport din cauză că e mentolat, o sezație care a început să-mi displacă de câțiva ani, însă ceva m-a făcut să mă răzgândesc pe parcurs. Mi-a plăcut și mirosul, apreciez și că are SPF!


Mi-a plăcut mult și laptele demachiant Institut Esthederm, nu mai folosisem de mult timp o astfel de textură la demachiere și mi s-a redeschis „apetitul”. Nu cred totuși că l-aș lua pe acesta în variantă full size, e cam scump pentru un demachiant, prefer să investesc mai mult în alte tipuri de produse. E oricum fain, poate l-aș mai lua la un set dacă s-ar ivi ocazia. 

Altfel stă situați cu Paula's Choice 10% Niacinamide booster, e un produs extraordinar și care consider că își merită prețul mare. N-am să mai detaliez și de data asta motivele pentru care îmi place, am scris despre el aici. Deocamdată vreau să mai încerc niacinamide și de la alte branduri, mă cam îndoiesc că or să-mi placă la fel de mult, dar nici n-am în momentul ăsta bani de investit într-un singur produs atât de scump.

Am iar (sau în continuare) începute o grămadă de produse pentru corp, inclusiv geluri de duș, așa că tot ce am reușit să termin pe zona asta e un spumant de baie Avon, cel în ambalajul simpatic pe care-l vedeți mai jos. Cred că e ultima oară când îl cumpăr, de data asta mi s-a părut și mai puțin eficient - atât ca spumant, cât și ca gel de duș - și m-a enervant și ambalajul din care abia am reușit să mai scot produsul spre final.


Mă bucur că am scăpat și de șamponul uscat PS pentru blonde, pe care l-am luat dintr-un Primark anul trecut, împreună cu varianta clasică - celălalt mi-a plăcut, ăsta nu, toate astea pentru blonde lasă un galben ciudat în păr, nu le văd deloc rostul, dar eu nici nu sunt cu adevărat blondă, așa că... e greșeala mea că le mai încerc, probabil asta e ultima oară.

Când l-am mai avut îmi plăcuse chiar mult șamponul L'Oreal Sensibalance, nu știu dacă acum formula a fost alta, fiindcă și ambalajul e diferit, ori poate doar mi s-a sensibilizat și mai mult scalpul, însă de data asta nu ne-am mai înțeles la fel de bine, l-am folosit doar pe lungime și la spălat pensule ca să-l termin.

Macadamia oil extract conditioner l-am luat acum ceva vreme din Hello Free Zone, e un balsam de păr basic, care și-a făcut treaba ok, îmi lăsa părul fin și mai ușor de descurcat. Mi-a plăcut și mirosul masculin, în schimb nu prea mi-a plăcut ambalajul. Per total a fost chiar fain pentru prețul mic pe care-l are.

Asta-i tot pentru februarie, acum rămâne de văzut câte dintre produsele alea interminabile pe care le am spre sfârșite o să reușesc să le dau gata luna asta...

Voi ce ați mai terminat în ultima vreme? Ați încercat vreunul dintre produsele menționate?

10 comentarii

  1. Am incercat niacianamide la TO, dar nu mi-a placut deloc, nu se compara cu acest PC, e posibil sa nu mai gasesti unul la fel de fain, zic eu... :P Am avut si eu nuanta aceea de la Nyx, dar uite ca eu nu am sesizat ca exista diferente de textura si calitate intre ele, vreo 4 nuante am avut pana acum. Imi plac mult, chiar sunt printre produsele mele preferate de colorare a buzelor. Am mai avut balsamul Carmex, dar nu cu cireste, bunicel, dar nu nemaipomenit, de fapt niciunul nu mi s-a parut cu adevarat eficient pana acum. In rest nu am incercat alte produse din lista ta.


    la multi ani, draga mea, o primavara frumoasa iti doresc!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi dai vești bune, mă gândeam între TO și Revolution să aleg, o să mă mai interesez de cel din urmă. Mă aștept să nu se compare, dar speram măcar să-mi ofere cât de cât niște rezultate similare.
      Parcă nuanța Copenhaga e cea care mi s-a părut mie cea mai slabă la capitolul pigmentație, între altele poate nu e o diferență prea mare.
      Nu e nici favoritul meu Carmex, dar a fost bun și el. Cel mai mult mi-au plăcut balsamurile de buze de la Palmer's, Bioderma și Melkior.

      La mulți ani și o primăvară frumoasă, colorată și însorită!

      Ștergere
  2. Ai fost foarte harnicuta, felicitari. Acum mi-am amintit si eu ca aveam un Carmex si sunt sigura ca l-am ratacit printr-un buzunar sau o geanta si e muuusai sa-l caut.
    Spor la consumat in continuare!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da? Mie nu mi se pare. :)) De asta nu las eu niciodată prin genți balsamurile de buze, le țin la loc sigur ca să nu le rătăcesc.
      Mulțumsc la fel. :*

      Ștergere
  3. de cand ma chinui sa incerc si eu un balsam Carmex si nu am reusit inca, nici nu am vazut nicaieri in drumul meu, altfel il luam!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am amânat și eu mult timp să le încerc. Pe ăsta l-am luat de la Hello Free Zone, iar mai recent am luat altul al lor de la Farmacia Tei, unde sunt o grămadă de opțiuni.

      Ștergere
  4. eu tot ma indemn sa iau cate ceva de la PC, dar astept sa mai strang niste banuti si sa mai si termin din ce am deja pe acasa. pe parte de makeup trebuie sa ma mobilizez si sa mai consum si eu cate ceva, mai mult decat un rimel la 2-3 luni. e greu, dimineata nu am niciun chef sa ma machiez...poate ma voi mobiliza de acum incolo, ca tot e frumos afara si ma trezesc cu alta stare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi că au lansat acum un beauty box cu mai multe produse foarte interesante, e foarte convenabilă deși singurul full size e un ruj, dar și produsele mini țin mult timp. Mie-mi place să mă machiez, dar trebuie să mă motivez să mă joc mai mult la machiajul ochilor, de multe ori mă limitez și eu doar la un rimel.

      Ștergere
  5. iaran trecuta am reusit sa nu mai cumpar genul ala de spumant de baie de la avon :)))). dar am luat altele :).

    eu am inceput sa numar produsele consumate si luna asta am terminat vreo sapte si urmeaza un balsam de buze de la yr, gelul de spalare Atoderm si o lotiune tonica :). destul de bine, as zice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine mereu m-au tentat cu ambalajul simpatic, dar gata... mi-a cam trecut cheful.
      Da, da... nu-i rău deloc. :D

      Ștergere