Review: Lapte demachiant cu ulei de cătină și măsline Cosmetic Plant


Fac cum fac și mai mereu mă „lipsesc” de produse pentru ten normal și mixt, eu având tenul gras. Culmea e că majoritatea chiar mi se potrivesc și îmi plac. Cam asta s-a întâmplat și cu acest lapte demachiant. Dar sinceră să fiu, la demachiante nici nu prea țin cont pentru ce tip de ten le recomandă producătorii.


Cantitate: 250 ml
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Preț: 10 lei

Descriere oficială: „Îndepărtează de pe piele fardurile, praful și impuritățile în mod delicat, dar eficient. Conține ulei de cătină și măsline alături de vitaminele A și E. Purifică, împrospătează, hidratează și protejează epiderma.”

Ingrediente: Aqua, Paraffinum liquidum, Propylene glycol, Steric acid, Olea Europaea fruit oil, Cetyl alcohol, Triethanolamine, Hippophae Rhamnoides oil, Tocopheryl acetate, Retinyl acetate, Glyceryl stearate, Sodium benzoate, Methylparaben, Disodium EDTA, BHA, Butylphenyl methypropional, Alpha-isomethyl ionane, Citronellol, Hexyl cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Linalool, Parfum.

Părerea mea:

Recipientul este practic din toate punctele de vedere, produsul poate fi dozat cu ușurință, fără riscuri să iasă mai mult produs decât e cazul (e drept că asta și datorită texturii).

Are un miros discret foarte plăcut, ușor dulceag. Îl adulmec de fiecare dată înainte să mă demachiez și îi simt mireasma și în timpul demachierii… îmi place place place.

Textura este foarte densă și cremoasă. Îmi place mult că nu se scurge de pe dischetă și nu este deloc gras sau uleios, deci nu lasă nici peliculă grasă sau uleioasă.

Îndepărtează eficient și delicat machiajul de pe față (pentru ochi nu l-am încercat). Nu este nevoie să frec fața, este suficient să șterg delicat cu discheta. Este necesară o cantitate relativ mică de produs pentru o demachiere, iar dischete îmi sunt suficiente 4-5, ultima rămânând mereu curată.

Nu mi-a îngrășat tenul și nu mi-a provocat niciun fel de alte probleme.


În concluzie, îmi place, este un produs ieftin și bun.

Un comentariu