Manichiură revelion

Pentru seara de revelion vă propun o manichiură plină de sclipiri și de culori și în același timp o manichiură foarte simplu de realizat. Printre primele lucruri care mă duc cu gândul la noaptea dintre ani sunt artificiile și cred că asta e cea mai bună opțiune pentru manichiură, din punctul meu de vedere. Însă, dacă nu avem talent, timp sau răbdare pentru a picta artificiile într-un mod mai realist, putem reda asta prin mult gliter colorat. Iată propunerea mea:


Am început cu o bază neagră, într-un strat. Apoi am început să suprapun oje cu sclipici de diferite culori, în mod diferit pe fiecare unghiuță.


Am folosit următoarele oje:


De la stânga la dreapta:
Flormar 313
Flormar U25
Golden Rose 160
Golden Rose 164
Golden Rose 162


La degetul mic și la arătător am combinat aceleași culori, toate ojele, mai exact. Peste baza neagră am aplicat Flormar U25, apoi GR 164,160,162... în această ordine. Toate straturile le-am aplicat cât mai subțiri, ca să nu se formeze un strat prea gros.

La inelar am aplicat doar oja GR 162 peste negru. La degetul mijlociu GR 164 și 162, iar la degetul mare GR 160 și 162. 

Practic, n-am făcut decât să mă joc cu mai multe oje, în diverse combinații. Efectul însă este unul foarte frumos... mult mai frumos în realitate decât pare în poze. Din păcate, atât a putut reda camera mea.




2 comentarii

  1. Intai de toate vreau sa iti spun ca imi place forma unghiilor tale! Si imi place si manichiura, sunt un mare fan al sclipiciului si imi place ce vad! Cea realizata pe baza neagra de la Flormar imi place mai mult :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Nu sunt tocmai în cea mai bună formă unghiile mele, după o perioadă lungă de purtat unghii false le-am cam stricat, au tendința să crească strâmb și mai durează puțin până își revin, sunt în „tratamente” acum. Dar mă bucur că îți plac. :*
      Și eu sunt o mare fană a sclipiciului, rar lipsește din manichiuri (cred că se poate observa și din manichiurile postate până acum :)) ).

      Încă o dată mulțumesc! :*

      Ștergere