Review: Cremă reparatoare pentru mâini Elmiplant


Această cremă de mâini am achiziționat-o într-un set conceput special pentru sărbători, setul conținând și un lapte de corp Elmiplant cu bumbac și extract de ovăz. Setul l-am achiziționat din Selgros cu doar 13 lei. 


Am ales totuși să vorbesc despre ele separat pentru că părerile despre ele sunt puțin diferite, iar laptele de corp oricum abia am început să-l utilizez, nu mi-am făcut încă o părere completă despre el. Revenind la crema de mâini…



Cantitate: 100 ml
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Preț: în jur de 7 lei (achiziționată singură)

Descrierea oficială: „Crema reparatoare pentru mâini Elmiplant este îmbogățită cu ingrediente 100% naturale obținute prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanțelor active. Mierea, un ingredient nutritiv natural, bogat în vitamine și minerale, contribuie la restabilirea echilibrului optim de hidratare, în timp ce uleiul de macadamia hrănește pielea, ajutând la redobândirea aspectului sănătos. Se absoarbe rapid și catifelează imediat pielea foarte uscată, redându-i elasticitatea și confortul.”
„NUTRI MOIST 48H este un complex hidratant avansat, ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie. Conferă hidratare imediată, menținând-o până la 48 de ore și îmbunătățește senzația de confort a pielii.”

Părerea mea:

Are o textură ușoară care se absoarbe imediat în piele. Deși crema este puțin uleioasă, nu lasă peliculă uleioasă sau grasă pe piele. Este necesară o cantitate foarte mică de produs pentru o utilizare (în imaginile de mai jos eu am pus aproape de 2 ori mai mult produs față de cât folosesc în mod normal).



Miroase foarte frumos, a miere. Mirosul rămâne pe piele ore bune de la aplicare, în condițiile în care nu intrăm în contact cu apa și săpunul sau cu alte produse (detergenți, etc), evident. Ca să exemplific: o aplic seara înainte de culcare și mirosul persistă până dimineața. Pentru mine are un mare plus și pentru acest lucru, îmi plac cremele pentru corp parfumate, care-și mențin mirosul pe piele pe parcursul zilei.

Și la capitolul hidratare stă foarte bine, lasă pielea foarte catifelată imediat după aplicare. Nu aș putea spune însă dacă menține pielea hidratată timp de 48 ore, așa cum promite, pentru că iarna reaplic crema de mâini de mai multe ori pe zi. În schimb, dacă nu am timp să reaplic crema pe parcursul zilei, nu îmi simt mâinile uscate până seara - și am mâinile destul de sensibile la frig și vânt.

Mai are un plus și pentru faptul că nu conține parabeni, parafine, coloranți și lista ingredientelor, în general, este bună (deși nu e un aspect care să mă intereseze foarte mult fiind vorba de un produs pentru corp, nu pentru față, poate e important pentru alte persoane).


În concluzie, îmi place foarte mult acest produs pentru că intră repede în piele, îmi lasă pielea catifelată ca de bebe și frumos parfumată. Recomand cu încredere!

2 comentarii

  1. Am avut crema de maini de la Elmiplant insa parca era prea lichida si nu hidrata suficient, insa era buna pentru utilizarea in timpul zilei :)

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi hidrateaza foarta bine mainile, depinde si de piele. :D Pupici :*

      Ștergere