Review: Cremă pentru mâini cu unt de cacao Avon

Primul gând care mi-a venit atunci când am văzut această nouă cremă de mâini în catalog a fost că s-ar putea potrivi cu loțiunea cu unt de cacao și macadamia de la Elmiplant. Am verificat aroma de pe pagina din catalog și mi-a plăcut așa că am comandat-o fără să stau pe gânduri. Azi vă povestesc ce știe să facă această cremă pentru mâini cu unt de cacao de la Avon.


Preț: 5-6 lei
Cantitate: 100 ml

Părerea mea:

Aroma produsului nu m-a dezamăgit, este delicioasă și completează foarte bine loțiunea mea preferată de la Elmiplant pe care am menționat-o mai sus. Nu este exact același miros, cel al loțiunii este mult prea incredibil de delicios, dar nici aceasta nu se lasă mult mai prejos. În plus, se menține binișor pe piele. Dacă aveți loțiunea și vă place (e imposibil să nu), trebuie să încercați și această cremă!

Textura este fluidă, deloc grasă sau uleioasă și nici peliculă nu rămâne pe piele după aplicare. Se întinde rapid și intră imediat în piele – ceea ce e un mare plus pentru mine.

Nici la capitolul hidratare nu stă deloc rău. Nu este cea mai hidratantă cremă de mâini pe care am încercat-o, pentru vremea urâtă de acum nu face față pentru mult timp pe niște mâini uscate, însă hidratează destul de bine, este ideală oricând pentru o piele normală, pentru o piele uscată în sezonul cald sau acum în combinație cu o altă cremă. Eu acum o folosesc mai mult cât stau în casă, înainte să ies prefer să aplic crema de la Cien, însă după ce o să se mai încălzească sigur o să apelez foarte des la aceasta.

Este suficientă o cantitate foarte mică de produs pentru o aplicare.


În concluzie, mie îmi place foarte mult acest produs în primul rând pentru mirosul delicios. Merită încercată!

2 comentarii

  1. Eu am incercat-o pe cea cu cocos, daca nu ma insel, si mi-a placut foarte mult:)
    Multumim pt. review! :*
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mai încercasem de ceva timp cremele de mâini de la Avon, de când am avut una care intra foarte greu în piele (deși pe de altă parte și hidrata bine), dar asta m-a atras datorită aromei. :)
      Cu drag. Pupici :*

      Ștergere