Review: Concealer Wake me up Rimmel London


Este anticearcăn-ul meu preferatul din ce am încercat până acum, l-am prezentat și în favoritele lunii decembrie. Așa că fără să mă mai lungesc, azi vă povestesc despre Concealer-ul Wake me up de la Rimmel London:


Preț: în jur de 22 lei
Cantitate: 7 ml
Valabilitate: 24 luni de la deschidere

Părerea mea:

Îmi place din start recipientul tip gloss al produsului, cu pensula tot ca de glos. Ușurează aplicarea și este igienic. Eu îl aplic pe cearcăne direct cu pensula, apoi îl tapotez cu degetele.


Deși are doar două nuanțe disponibile (cel puțin la noi în magazine doar două am găsit) cred că oricui i se potrivește una din ele. Eu de amețită ce eram când l-am cumpărat, mi-am luat din greșeală nuanța Ivory care este în mod normal prea deschisă pentru mine. Cu toate astea îl folosesc fără probleme pentru că are capacitatea de a se adapta ușor după fondul de ten („ușor”, nu perfect) și cu ajutorul pudrei uniformizez perfect culoarea, nu rămâne nicio diferență. Recomand totuși să fiți atente la nuanța aleasă, să o alegeți pe cea mai apropiată, mai ales dacă nu obișnuiți să folosiți pudră.

Acoperirea nu e mare, e medie spre mică aș zice, dar este buildable, se poate reveni și cu un alt doilea strat pentru o acoperire mai mare. Datorită particulelor fine de sclipici din conținut oferă o luminozitate naturală. Particulele de sclipici nu sunt vizibile pe piele, doar prea puțin într-o lumină foarte puternică – am avut o teamă legat de acest aspect, îmi era să nu-mi „sclipească” cearcănele, dar nu este cazul.

Îmi place că nu încarcă (nici din două straturi), arată natural și nu se strânge în liniile fine. Rezistă foarte bine fixat cu pudră (fără nu cred că l-am folosit). Pentru o aplicare este suficientă o cantitate mică de produs, după aproximativ 3-4 luni de utilizare nu am consumat nici jumate, deși l-am folosit aproape zilnic.

Poate fi folosit și pe post de corector pe coșuri, semne de la coșuri, etc... dar nu acoperă spectaculos, sunt variante mai bune, acesta este foarte bun doar pentru cearcăne, din punctul meu de vedere.

Un aspect de luat în calcul pentru cine folosește ocazional concealer-ul este și termenul mare de valabilitate, de 24 luni.

În final vă las și cu niște swach-uri, dar nu înainte de a preciza câteva lucruri: în prima poză, nemachiată, n-am reușit să reflect întocmai realitatea. Cearcănele mele sunt de fapt mai închise la culoare (nu exagerat totuși), lucru ce pur și simplu n-am putut să-l redau la nicio lumină și din niciun unghi. 
În cele două poze „after” eram dată și cu fond de ten (unul cu o acoperire medie) și cu puțină pudră deasupra. Nu mi s-a părut relevant să fac o poză doar cu anticearcăn-ul, majoritatea îl aplicăm peste fond de ten și fixăm cu pudră. Acoperirea este oricum datorită concealer-ului, pentru că fond de ten am aplicat foaaarte puțin, la fel și pudră. Acolo am reușit zic eu să redau realitatea.

Before:

After:




În concluzie, nu pot decât să-l recomand, merită încercat, nu este degeaba lăudat de multe fete.

8 comentarii

  1. E tentant produsul asta, l-am pus pe wishlist. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie mi-a placut tare mult! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Direct pe wishlist cu el! Imi aminteste de un produs similar (de la Maybelline) pe care il foloseam cu ani in urma si imi placea mult!
    Multumesc pentru review!

    Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar văzusem lăudat unul de la Maybelline și am rămas curioasă în privința lui. Nu știu dacă e același, dar și acela semăna cu ăsta.
      Cu mare drag, mă bucur că ți-a fost de folos! Sper să-ți placă dacă te hotărăști să-l achiziționezi.
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Eu nu am avut niciodata un Concealer, dar acesta ma tenteaza tare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte bun, merită luat în seamă dacă te hotărăști să încerci unul.
      Pupici :*

      Ștergere