Empties of the month: Februarie 2014

Azi mă laud! Eu zic că am fost destul de harnică luna trecută. Încă sunt uimită de cât de multe produse am consumat în ultimele luni, eu care cândva strângeam mormane de produse care ajungeau la coșul de gunoi din cauză că expirau, nu pentru că erau complet consumate. Am reușit să fiu mai echilibrată în ultima perioadă și mă bucur, chiar dă un sentiment de satisfacție, mai ales când le mai ai și notate undeva, să poți arunca un ochi în urmă. Fără alte vorbării, acestea sunt goliciunile mele:


  • Loțiune de corp cu unt de cacao și macadamia Elmiplant - o iubesc și nici nu se pune problema să n-o mai cumpăr. Îi duc deja lipsa deși n-am terminat-o de mult... abia aștept s-o recumpăr, nu trebuie să-mi mai lipsească din casă. E the best pentru mine. Review complet aici(click).
  • Gel de curățare pentru ten gras/mixt Nivea per total mi-a plăcut, dar nu m-a impresionat, e loc de mai bine. Acum am făcut o nouă dragoste pentru un gel de curățare Garnier, o să vă vorbesc curând și despre acela. Review la gelul de curățare Nivea găsiți aici (click).
  • Șampon H&S am intrat în posesia lui dintr-o întâmplare și am rămas uimită când am constatat că m-a scăpat de tot de mătreață după doar câteva spălări. Am fost uimită pentru că am mai încercat o dată un șampon H&S și n-a dat niciun rezultat atunci. În plus, îmi place cum îmi lasă părul, chiar ne-am înțeles bine din toate punctele de vedere. M-am bucur și de aceea am achiziționat din nou un șampon de la ei, dar altă variantă.
  • Cremă de față Elmiplantnu-mi vine să cred că am terminat-o, a fost oricum foarte spornică. Mi-a plăcut dar momentan vreau să mai încerc și altele. Review aici (click).
  • Cremă de ochi Bioten – deși ne-am înțeles destul de bine... nu m-a impresionat profund. Dar este ok pentru prețul ei. Review aici (click).
  • Lapte demachiant Cosmetic Plantmi-a plăcut foarte mult și dacă nu îl descopeream pe cel de la Balea cred că îl recumpăram. Dar a trecut pe locul doi, îmi place mai mult cel de la Balea, dar și acesta este de luat în calcul, mai ales dacă vă plac demachiantele mai dense. Review aici (click).
  • Top coat Avon – e consumat cât se vede de mult, nu știu de ce l-am mai păstrat până acum că e îngroșat și nu mai putea fi utilizat. E bunicel, se usucă destul de repede și oferă un luciu frumos unghiilor. Și am impresia că împreună cu ojele de la Avon face o treabă foarte bună și la capitolul rezistență. Momentan experimentez la capitolul ăsta, nu știu dacă o să mă mai întorc la el.
  • Top coat Flormarnici pe ăsta nu știu de ce îl mai țineam. Nu prea mi-a plăcut, se usucă prea greu și s-a îngroșat destul de repede. Acum îl am pe cel cu uscare rapidă de la Flormar, care se usucă într-adevăr destul de repede dar nu m-a surprins nici acela.


Voi ce produse ați mai consumat?


8 comentarii

  1. Deci...am scris ditamai comentariul si nu s-a afisat.. :(( Reiau ideea..
    Hmmm, eu am terminat o crema de maini de la Nivea, o crema de fata de la Elmiplant, un sampon pt par gras de la Nivea, o crema contur ochi(nu mi retin firma), un gel spumant de la Bioderma, un gel de dus Family Care parca, siii cred ca astea au cam fost produsele terminate de mine.
    Ca o mica paranteza, eu am de la Nivea All in One, este scrub, masca, antiiritant, demachiant, etc, etc, este cu de toate :D. Pt par gras sunt tentata sa incerc un sampon de la Bioderma, este cam scump, dar pe viitor il am in vizor. Multumesc. Kisses! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai fost foarte harnică, bravo!
      Eu nu prea mă împac cu produsele Nivea pentru ten. :( Tot ce am încercat până acum ori nu mi-au plăcut deloc, ori mi-au plăcut dar nimic impresionant (ca gelul de curățare de aici). Dacă încerci și dă rezultate șamponul să mă anunți și pe mine.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Decat Head&Shoulders am folosit.. Ai fost si tu harnicuta ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți recomand și loțiunea de la Elmiplant, e genială. Mulțumesc!
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Toată lumea e înnebunită după loţiunea de la elmiplant, numai eu n-o găsesc :( Am strâns şi eu câteva recipiente, trebuie să fac un articol cu ele. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai auzit că se găsește greu în unele orașe. :( Sper să o găsești cândva și îți recomand să faci stoc dacă o prinzi, e imposibil să nu-ți placă. :p
      Felicitări! Ce de fete hărnicuțe prin blogosferă. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Se scrie "empties", nu "emties", am vazut ca ai scris titlul asa de mai multe ori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru atenționare, am corectat! Am mâncat o literă, știu că așa se scrie. Le-am verificat pe toate și n-am găsit în altă parte scris așa. :)

      Ștergere