My week in photos (24.03 - 30.03)

Această postare trebuia și intenționam să o fac aseară, dar pentru că m-am tot luat cu altele, când am vrut să o fac mi-am dat seama că e deja prea târziu iar eu nici pozele nu le aveam editate, așa că am lăsat-o pe azi. Săptămâna trecută a fost pentru mine una agitată, în continuu pe fugă, dar sinceră să fiu nu mă supăr deloc. :)

Luni


Am început din nou săptămâna cu o vizită la dentist. Cât timp așteptam am admirat peisajul de afară - din păcate nu se prea vede în poză, dar erau mulți pomi înfloriți, atât de frumoși!
Cățelușa din imagine este „prietena mea” sperioasă... săraca a fugit, în ritmul ei lent, după ce i-am făcut poza, am speriat-o cu blițul. :))

Marți
 

M-am supărat puțin când am văzut că plouă afară, dar din fericire s-a oprit ploaia relativ rapid și a ieșit un soare ușor timid.
Am mers pe jos câteva stații cu produsele din a doua imagine în geantă (nu se văd în poză toate, erau oricum destul de grele), din cauza aglomerației îngrozitoare. Mi-e groază să merg pe la Piața Romană la orele de vârf, mereu e aglomerat, dar nu știu cum reușesc că numai atunci ajung pe acolo.
Eu am fost copil cuminte, ale mele sunt doar produsele din a treia poză.

 Miercuri

Mi-a ajuns încă un colet de pe ebay, cu simpatica bluziță din imagine. 
Am mâncat, din nou, câteva bomboane cu rom în timp ce am vizionat un film vechi. Nu mai știu cum se numea, n-a fost oricum cine știe ce... dacă nu erau câțiva actori dragi în el, nici nu îl vizionam până la capăt.

Joi

Din nou pe la dentist... cu cei mai rupți blugi pe care-i dețin :)) și teneșii favoriți, îmi plac pentru că au imprimeu floral. În mod normal asta a fost penultima vizită la dentist, sper să nu se schimbe ceva pe parcurs... abia aștept să scap.
Niște mâncare nesănătoasă. Am făcut poza ca să mă laud (sau să mă fac de râs) că am făcut pentru prima oară pilaf. :)) Nu râdeți, sunt novice în bucătărie și cum nici nu e tocmai mâncarea mea preferată... abia acum am făcut prima oară.

Vineri

Când ești pe fugă și n-ai timp nici să respiri... bagi o supă instant. Nu prea îmi place mie asta de roșii, parcă are gust de coloranți, dar doar pe ea o aveam prin casă.
Mi-au mai ajuns alte două colete, unul de pe Miniprix și altul de pe ebay.
Am dat în mintea copiilor și-am mâncat ciocolățele Kinder și pufuleți cu surprize. :)) De fapt pufuleții nu i-am mâncat eu, pe mine mă interesau doar jucăriile, care m-au dezamăgit. :))

 Sâmbătă

Plimbări prin parc... iarbă, frunze, pomi înfloriți... superb. Din păcate n-a fost chiar atât de cald pe cât părea, am ajung înghețată acasă, dar asta-i altă poveste.
Aveam chef să mă dau în leagăn, dar erau părculețele pentru copii atât de pline încât n-am găsit niciunul gol așa că m-am mulțumit cu balansoarul. :))
Observați că am făcut deja inaugurarea la câteva din articolele primite vineri, da? Trebuia să vă arăt balerinii, sunt tare simpatici și mai comozi decât mă așteptam, nu mi-au făcut momentan bătături, ceea ce e minune în cazul meu.

Duminică

Am făcut din nou pizza, de data asta două că am făcut prea mult blat (îl fac din ochi, nu respect o rețetă anume). 
Puzzle-ul din imagine este unul imens și incredibil de complicat, ne-a luat câteva săptămâni să îl facem în doi... așa că ne-a fost milă să-l mai desfacem. :)) L-am ținut așa o perioadă bună, dar până la urmă l-am desfăcut ieri. :( 
Am jucat table și bineînțeles că am câștigat. :)) 
Pe seară am vizionat filmulețe și poze vechi. În poza de aici era un fost motan de-al prietenului... și uite-așa iar mi s-a pus pata că vreau un animăluț pufos de companie... fie el câine, pisică, șoarece, orice.

Cam aceasta a fost săptămâna mea. A voastră cum a fost? :)


10 comentarii

  1. Mie imi place sa gatesc si inca nu am facut un pilaf, tot alte retete am gatit :D Si eu cand vad poze cu animale vreau o pufosenie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu care credeam că sunt ultima persoană de pe planetă. :)) Dacă nici tu care te știu de pe blog că ești pasionată de gătit nu ai încercat încă... nu mă mai simt rușinată. :D
      Hehe. :D

      Ștergere
  2. Ar trebui sa ma mobilizez si eu sa incep o lucrare la dentist!
    Sunt tare dragalasi balerinii cu funtie albastre!
    Oooo, table...ma declar mare tablagioaica, sa stii! :)) Am participat si la turnee live...Am jucat online in ligi, cupe si alte competitii! :D De cand cu bloggingul le-am parasit, dar raman o mare iubire de-a mea!

    Pupicei multi, Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thougths

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te sfătuiesc să te mobilizezi să mergi, că eu de cât am amânat am pierdut anul trecut o măsea, a trebuit îmbrăcată. :( Acum am avut 4 măsele care trebuiau plombate și le amânam de mult și am avut mare noroc că n-au ajuns la nerv.
      Mulțumesc frumos!
      Haha, deci nu sunt singura. :)) Ne-am găsit, n-am întâlnit multe fete/femei pasionate de așa ceva. :D Foarte frumos, eu la campionate sau turnee nu m-am băgat, în online nu prea am noroc la zar. :))
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Hihi, super tare postarea. Ce saptamana incarcata ai avut! A mea s-a rezumat la munca si home. Oboseala, m-a facut sa stau in casa si sa cutreier pe internet. :)) Hainutele comandate sunt foarte frumoase, dar balerinii sunt adorabili. Chiar azi mi-a sosit si mie o comanda de la Miniprix. :D Pupici si o saptamana mai linistita. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut. :* Da, a cam fost, am cam simțit-o duminică când aveam chef de leneveală, abia m-am urnit să fac pizzele alea. :)) Hehe, cutreieratul pe internet e la ordinea zilei și pentru mine. :))
      Mulțumesc frumos! Și mie îmi plac, deși când i-am văzut pe site nu m-a încântat fundița aia, dar în realitate parcă e mai simpatică. Să le porți cu plăcere! De ce nu ni le arăți și nouă? :p
      Mulțumesc la fel! Pupici :*

      Ștergere
  4. Ai avut o saptamana plina. Si eu trebuie sa fac o vizita la dentist, dar tot aman, rusine mie. Sa porti cu drag toate lucrusoarele pe care ti le-ai cumparat :). Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam da. :D S-ar putea să-ți pară rău dacă mai amâni mult... o zic din experiență. :))
      Mulțumesc frumos!
      Pupici :*

      Ștergere
  5. Te sfatuiesc sa iti ei un animalut de companie, iti schimba total viata(in bine, zic eu). Eu am un husky, e cel mai frumos animal de companie pe care l-am avut vreodata si cel mai destept. Bine, trebuie si sa ai timp de el sa il plimbi, educi, hranesti, et. Dar se merita!!! :*
    Eu iubesc toate animalele, daca s-ar putea sa ii ajut pe toti as face-o neconditionat si nu suport oamenii care sunt violenti cu ele!!!!
    Balerinii sunt mortali, trebuie sa imi cumpar si eu..sa imi reinnoiesc garderoba. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu, știu.. cum siguranță în bine o schimbă. :D Am și eu un câine la părinți, ciobănesc german, mi-e un drag de el de nu mai pot. Sper săptămâna asta să-l prind să-l mai smotocesc și poate îl prind și într-o poză ca să-l fac și pe el vedetă pe blog. :)) Vai, husky sunt mortali! Trebuie să-mi arăți o poză cu el cândva!
      Așa și eu, parcă m-aș citi pe mine. :D
      Mă bucur mult că îți plac! Găsești acum pe MiniPrix o mulțime de modele noi, tocmai am corupt-o azi pe mama și și-a luat și ea o pereche de balerini și alte câteva lucrușoare, abia aștept să le văd. :D
      Pupici :*

      Ștergere