Review: Rujuri Luxe Avon

Unul din cele două rujuri Luxe pe care le dețin l-am inclus și în favoritele lunii februarie. După cum am promis și acolo am revenit cu o postare mai detaliată despre acesta. O să vorbesc la un loc despre cele două rujuri Luxe pe care le dețin pentru că nu le diferențiază altceva în afară de culoare. 

Trebuie să recunosc că îmi place enorm ambalajul acestor rujuri. Este atât de finuț, elegant și… luxos. Mai mare dragul să îl scoți din geantă pentru un retuș.

Nu au miros, ceea ce mă bucură. M-ar fi încântat și mai mult un miros plăcut și discret, dar mă bucur oricum că n-au un miros neplăcut.

Deși este cunoscută problema cu nuanțele de rujuri de la Avon care nu întotdeauna corespund cu ce vedem în cataloage, eu n-am avut probleme cu cele două. Cel roz (pink satin) este exact cum mă așteptam, iar celălalt (nude glamour) diferă puțin, dar se apropie destul de mult și îmi place. Cel din urmă are particule fine și discrete de sclipi.

Swach în lumina naturală:


Swach cu bliț:


Sunt cremoase și suficient de pigmentate. Nu necesită multe insistenșe pentru o culoare intensă. De asemenea, mi se par ușor hidratante. Rezistența mi se pare destul de bună pentru un ruj cremos și se transferă mult mai puțin față de altele.

În concluzie, mie îmi plac aceste rujuri și vi le recomand în special dacă le prindeți la oferte bune. Nu se merită la preț întreg, dar la oferte părerea mea e că merită încercate.

La mulți ani, fetelor! Să fiți iubite!

10 comentarii

  1. Nu am avut placerea sa le incerc, totusi am incercat alte rujuri de la Avon si care mi-au placut.
    La multi ani si tie si multumesc pt frumoasele articole, interesante si utile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită încercate dacă le prinzi la oferte bune. Și mie îmi plac cam toate rujurile pe care le-am încercat de la Avon. :D
      Mulțumesc! Cu mare drag, mă bucur enorml de mult că le consideri utile!
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Cel roz e tare frumos, celalalt nu mi s-ar potrivi, insa culoarea e frumoasa. Sa le porti cu placere!
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie tot cel roz îmi place mai mult. :D Celălalt merge mai bine în combinație cu o piele mai bronzată din punctul meu de vedere, așa că la vară o să fie folosit mai mult, acum nu prea-l folosesc.
      Mulțumesc frumos!
      Pupici :*

      Ștergere
  3. O intrebare, cam cat rezista pe buze?
    De exemplu daca vreau sa mananc ceva, se ia tot?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După cum îți spunea și în privat, se diminuează treptat, nu se ia imediat de tot. Acum... depinde și cât, cum și ce mănânci. :D

      Ștergere
    2. Da, merci!! Iti scrisesem aici prima data, eu am unul de la Avon, alt produs si nu rezista deloc, adica neatins se mentine ceva timp, dar daca am baut un pahar de apa, cat de atenta as fi, se ia...

      Ștergere
    3. Cu plăcere! Hm, la mine majoritatea rujurilor de la Avon rezistă destul de bine, depinde acum ce gamă ai încercat. Îmi pare rău că ai avut ghinionul să nimerești unul cu o rezistență atât de slabă. :(

      Ștergere