The Beauty Scenario Tag


De când am văzut acest tag la Diana mi-a rămas gândul la el așa că l-am „furat” și m-am mobilizat rapid să răspund la întrebări. Mi s-a părut foarte amuzant și sper să vă placă și vouă. :) N-am mai pus și întrebările în engleză, mi-am permis să iau direct traducerile Dianei. :D

1. Trebuie să dai/arunci toate fondurile tale de ten și poți păstra doar unul de tip drugstore și unul high end. Pe care le păstrezi?

Fonduri de ten high end nu am și nici nu îmi doresc vreunul în mod special, cel puțin momentan. Ca fond de ten drugstore aleg Whipped Creme de la Max Factor, este în continuare favoritul meu.


2. Mergi la un interviu și tipa care te intervievează are ruj pe dinți. Îi spui sau ignori complet problema?

Depinde de tipă. Dacă mi se pare drăguță, mai spre sfârșitul interviului îi atrag frumos atenția ca să nu o mai vadă și alții. Dacă e o înfumurată... să fie sănătoasă și să se descurce singură.

3. Nu te simți "în firea ta" și ai nevoie de ceva sa te pună pe picioare. Ce ruj folosești ca sa te facă să te simți frumoasă?

N-am un ruj anume care să mă facă să mă simt mai bine. Mai de grabă un fard, un creion de ochi, o anume ojă, etc. Cu rujurile am făcut o pasiune recent, dar nu atât de mare încât să reușească să mă scoată dintr-o stare proastă.

4. Te întorci în adolescenta pentru o zi. Cum ți-ai aranja părul și machiajul în mod diferit?

La păr nu aș schimba nimic. Dacă aș mai avea timp și răbdare l-aș mai aranja și acum zilnic cum o făceam atunci: creponat tot cu placa (e cea mai rapidă și comodă metodă de a-i da volum părului meu și îmi place mult cum se vede), doar că aș folosi și niște produse pentru protecție ca să nu-l mai deteriorez.
Iar la machiaj… aș renunța la fardurile roz pe care le aplicam într-o perioadă pe toată pleoapa și probabil că aș renunța și la dermatograful negru care mă maturiza destul de mult. 


Poză de la 15 ani.. da, iubesc animalele și m-aș pupa cu toate. :)) Asta e „dovada” pentru păr, machiată nu eram (doar rimel cred). Nu prea se vede că e creponat, dar se vede volumul, în alte condiții era „lins” aici, mai ales că era destul de lung.

5. O rogi pe coafeză să îți facă o tunsoare Pixie Lott până la umeri dar ea aude greșit și îți face o tunsoare pixie cut. Ce faci: a)Zâmbești, mulțumești și pleci sunând-o disperată pe mama ta b)te apuci să plângi în scaun transformând situația într-una penibilă sau c)te plângi managerului și ceri să ți se dea banii înapoi?

E imposibil să se întâmple asta din două motive: 1. Mereu explic amănunțit ce, cum și până unde vreau, chiar și când vreau doar să-mi taie puțin din vârfuri, 2. Sunt cu ochii continuu în oglindă și urmăresc fiecare mișcare – dacă ar băga foarfeca mai mult decât e cazul, probabil aș țipa de ar sări din pantofi. 
Și dacă totuși s-ar întâmpla asta.. nu știu sigur, dar clar niciuna din variante. Cert e că aș reacționa destul de urât, chiar nu cred că aș putea să mă stăpânesc.

6. Prietena ta te surprinde cu o mini vacanță de 4 zile și ai o ora sa împachetezi. Ce paletă "bună la toate" pui în trusa de machiaj?

Fără să stau prea mult pe gânduri aleg paleta de farduri Au Naturel de la Sleek. 


7. Casa ta a fost jefuită, nu te îngrijora, toată lumea e în siguranță dar beauty stash-ul tau a fost vandalizat (yeah right). Ce produs speri din suflet că e în siguranță?

Ei da, fix acolo ar găsi comoara la mine-n casă, printre farduri, rujuri și creioane de ochi. :)) Dar luând totuși în considerare situația dată, aș spera din suflet că n-au ajuns și la bijuterii, am multe dragi și cu valoare sentimentală și chiar cred că m-aș pune pe plâns după unele din ele. Dintre machiaje n-aș suferi profund după ceva anume.


8. Prietena ta împrumută produse de machiaj de la tine și ți le returnează într-o stare jalnică. a)Te faci ca nu ai observat b)Le spui să iți cumpere înlocuitor c)Faci în secret același lucru cu ceva de-al lor? 

Nu obișnuiesc să dau sau să iau cu împrumut produse de machiaj. Totuși, dacă aș face-o și s-ar întâmpla asta, le-aș atrage frumos atenția și a doua oară n-ar mai pupa nimic cu împrumut.

Acestea au fost întrebările și răspunsurile mele. Vă invit să răspundeți și voi la întrebări în comentarii sau să-l preluați dacă aveți un blog. 
De data aceasta o să nominalizez câteva fete la care mi-ar place să văd acest tag: Diana, Loredana și Lore.


8 comentarii

  1. :)) Foarte tare si un pic nostim articolul, mi-a placut mult! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tag simpatic! Iar raspunsurile sunt pe masura. In poza aceea esti super draguta. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place, te invit să-l preiei! Chiar am vrut să te nominalizez. :D
      Mulțumesc frumos! Pupici :*

      Ștergere
  3. Un tag draguta,asa mai aflam si noi cate ceva ;)
    Esti foarte draguta! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta este și intenția, să mai aflați una alta despre mine. :D
      Mulțumesc mult!
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Ce tag frumos ! Il voi face sigur, doar sa prind ceva timp. Multumesc pt nominalizare ! <3

    RăspundețiȘtergere