Week in photos #7









A mai trecut o săptămână și eu iar constat că timpul zboară mult prea repede! Pentru mine săptămâna asta a fost una ciudată, cu zile pline dar bune și nopți albe din cauza insomniilor. Nu știu ce am avut dar în fiecare seară am adormit foarte greu, uneori m-am învârtit prin pat cu orele până am reușit să adorm. De fapt cam încerc să mă mint singură că știu ce am avut: nu m-am simțit deloc bine, iar toate simptomele mă duc cu gândul la o „frumusețe” de apendicită dar sper din suflet să mă înșel. Să revenim totuși la lucruri mai bune...

Mi-am început săptămâna cu o curățenie generală în casă, am luat „la mână” fiecare lucru și bineînțeles că n-au „scăpat” nici cosmeticele, hainele și ojele. :)) În poză am tras doar o parte din cosmeticele întinse prin pat (o altă parte erau deja frumos aranjate la locul lor, m-am gândit mai târziu să fac și-o poză) care au fost luate pe rând și șterse, unele chiar dezinfectate și apoi rearanjate frumos la locul lor. Ca să meargă treaba mai cu spor, în timpul ăsta mi-am pus pe fundal niște muzică mai ritmată. 

Cumpărături de cosmetice sau haine n-am făcut deloc săptămâna asta, însă am avut de ridicat de la Avon o comandă uriașă, care cred că cântărea mai mult ca mine :)), iar din cele două cutii pline și grele eu am avut doar o paletă de farduri și un ruj primite cadou. Nici pe partea de mâncare sau dulciuri nu am avut vreo poftă deosebită în cursul săptămânii, dar am avut în schimb o teribilă poftă de vin fiert de care vă povesteam și aici, pe care mi-am făcut-o la scurt timp după ce am scris acel articol - și a fost delicios, acum că scriu despre el m-a apucat iar pofta. :)) La seriale ne-am uitat mai puțin, în schimb am văzut câteva filme de comedie bunicele, dar nimic de dat pe spate (așa că evident că nu le-am reținut numele). 

Pentru weekend aveam mai multe planuri care ne-au fost date complet peste cap de vremea de afară - eu încă sunt complet șocată de faptul că a nins în luna octombrie. Cică de 26 de ani n-a mai nins așa devreme în capitală, deci eu n-am prins până acum nicio zăpadă în mijloc de toamnă, asta ca să-mi înțelegeți mai bine șocul. :)) Deși vremea a fost urâtă, am petrecut un weekend relaxant și plăcut - ieri am fost răsfățată de prietenul meu cu un tort făcut de el (care nu e cel mai arătos, dar a fost foarte gustos) și azi am fost răsfățată de mama cu o plăcintă cu mere! :D 

Acum tocmai ce am ajuns acasă (postarea aceasta era parțial pregătită din timp) și urmează să mă bucur de un moment de relaxare bine meritat, după ce mare parte din zi mi-am bătut capul cu calculatorul unei mătuși - dar important e că l-am reparat până la urmă!

Cam atât cu săptămâna mea „ciudată”. Săptămâna voastră cum a fost? Cum ați petrecut aceste zile de iarnă în mijloc de toamnă?

12 comentarii

  1. La mine nu a nins, slava domnului , insa am ramas surprinsa ca in alte parti deja a venit iarna, pur si simplu m-a socat. In schimb e destul d efrig afara, mai ales seara si dimineata si una peste alta a p-louata intr-una la mine. :( Am batut niste drumuri pana la [osta vamala, pe la cateva magazine sa-mi cumpar chestii pentru casa si nu mi-a placut deloc sa merg cu umbrela dupa mine, urata vreme, brr!!!
    Saptamana trecuta nu prea am gatit, daca am fost mai mult singura zilele astea am comandat cate o pizza, am mancat de la fast food, iar acasa m-am procopsit cu gutui si pere dulci. <3
    Sa ai o saptamana viitoare asa cum ti-o doresti! *


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine că măcar n-a nins! Și pe aici a plouat și încă mai plouă... urâtă vreme! :( Știu cum e, nici mie nu-mi place deloc să umblu cu umbrela, mai ales când bate și vântul și trebuie să „mă lupt” cu el ca să nu mi-o zboare din mână. :))
      Să știi că nici eu nu prea am gătit săptămâna trecută, n-am prea avut nici timp dar nici dispoziție.
      Mulțumesc la fel, draga mea!

      Ștergere
  2. Vai, imi faci pofta cu aceste prajituri facute in casa, yummy, arata foarte delicios!
    Vad ca a nins in Bucuresti. In Cluj doar este rece, am scapat de ninsori...deocamdata :)
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, cele mai bune sunt deserturile făcute în casă! :D
      Din fericire nici aici nu mai ninge, doar sâmbăta a nins, dar tot e foarte urâtă vremea. :(
      Te pup!

      Ștergere
  3. Sper să nu fie vorba de apendicită și ca următoarea săptămână să fie mai frumoasă! :*
    Arată tare, tare apetisant tortul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa sper și eu! Mulțumesc mult, la fel îți doresc și eu ție!
      În realitatea arăta și mai bine, l-a cam stricat blițul în poză :)) și a fost buuuun! :D

      Ștergere
  4. Si pe mine ma uimeste vremea de afara...Acum ploua! Extraordinar!
    Toartul arata excelent! Prietenul tau e tare priceput. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și aici a revenit iar la ploaie și e friiiig. :(
      Este, este! :D
      Pupici

      Ștergere
  5. Arata super bine tortul, iar prima poza e heaven cosmetics :))
    Tin pumnii sa NU fie apendicita. :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am vazut The Sextape. Am ras cu lacrimi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce ai recunoscut imaginea din film! A fost într-adevăr comic! :D Mă așteptam totuși la puțin mai mult.

      Ștergere