Makeup wishlist

Știu că v-am obișnuit ca duminica să public postarea „week in photos”, însă săptămâna asta o să sar peste ea fiindcă am avut cea mai proastă săptămână din ultimele luni și chiar n-aș avea ce să vă arăt. În caz că interesează pe cineva, vă zic pe scurt și de ce: m-am trezit din senin cu o infecție la măsea, am avut dureri cumplite, am făcut nopți albe, m-am umflat la față și m-am îndopat cu calmante și antibiotice (prescrise de dentist). Acum sunt ok, dar în tot cursul săptămânii n-am fost bună de nimic.

Revenind la subiectul postării, azi am decis să vă prezint wishlist-ul meu pentru următoarea perioadă, mai precis cam până la sfârșit de vară. Știu că sunt foarte optimistă să cred că o să reușesc pe perioada atâtor luni să mă limitez doar la produsele din această listă, dar chiar o să încerc să fac asta și veți vedea că la unele dintre ele o să menționez că achiziția o condiționez de consumarea anumitor produse din cele pe care le dețin în prezent. Să fiu sinceră, cu produsele de makeup pe care le am acum aș putea să trăiesc mult timp de acum în colo, deci nevoie n-am de nimic, dar știți cum e... merităm să ne mai facem și câte un mic moft din când în când, că o viață avem!

Fond de ten MAC PRO Longwear


Sunt în căutarea fondului de ten perfect de foarte multă vreme și până acum nu l-am găsit. Da, am descoperit multe care mi-au plăcut, dar niciunul n-a fost perfect. Din multe păreri citite am ajuns la concluzia că acest fond de ten MAC oferă tot ce-mi doresc eu: acoperire medie, aspect natural, rezistență îndelungată pe ten și rezistență bunicică la transfer. Dar oricât de tentant ar fi să mă duc chiar mâine să-l iau, o să mă abțin până reușesc să consum două fonduri de ten din trusa mea care mai au termen doar vreo 3 luni (sau măcar să mai folosesc din ele până o să expire, dacă nu reușesc până la termen să le consum în totalitate).

Creion jumbo Nyx milk


Am pe wishlist acest produs de cel puțin un an, dar de fiecare dată când am dat o comandă pe Makeup Shop ori uitam de el, ori nu era pe stoc. Acum că avem produsele NYX și în Kendra sper să îl găsesc. Chiar e unul dintre produsele pe care am de gând să le bifez de pe listă cât mai curând, poate chiar săptămâna viitoare. În afară de creionul jumbo, mă tentează și Nyx HD eye shadow base, dar momentan am stoc serios din primerul Elf, o să-l încerc după ce mai consum din acestea.

Essence Make Me Brow


Acest produs e cel mai nou ajuns pe lista mea, iar vinovată de acest lucru este Georgiana care a povestit despre el aici. Eu sunt conștientă că mie nu-mi este suficient acest rimel pentru sprâncene, tot o să fiu nevoită să-mi umplu golurile cu fard, dar mă încântă faptul că oferă fixare bună și totodată mai și colorează puțin sprâncenele. Și pe acesta am de gând să-l bifez de pe listă cu prima ocazie în care-mi iese în cale (am înțeles că nu se găsește la toate standurile Essence).

Maybelline Lash Sensational


Deși nu mă mai las așa rapid impresionată de nebunia din jurul unui nou produs lansat, la acest rimel m-a încântat periuța de când l-am văzut prima oară, iar din toate swach-urile văzute am ajuns la concluzia că ar fi pe placul meu. Așa că trebuie să-l încerc! Tentația e mare să-l cumpăr cât mai curând, dar poate reușesc să mă mai abțin o vreme, am destule desfăcute (și sunt foarte sigură că dacă-l cumpăr n-o să mă pot abține să nu-l desfac).

MAC lipstick


Ca o obsedată pasionată de rujuri ce sunt, trebuie neapărat să adaug la colecție și un MAC (probabil că pentru început doar unul, tare-mi e că o să vreau apoi mai multe, dar îmi asum riscul)! Mi s-a pus pata pe rujurile lor de multă vreme (dacă fonduri de ten și farduri de la ei am mai încercat, rujuri nu-mi amintesc să fi încercat vreodată), dar am tot amânat și o să mai amân o vreme, fiindcă mai am momentan câteva produse pentru buze pe care aș vrea să le consum.

NYX Soft Matte Lip Cream


Vreau neapărat să le încerc și pe ele, sunt curioasă dacă o să-mi placă mai mult sau mai puțin decât Matte Me de la Sleek. Nu sunt încă hotărâtă ce nuanță vreau, rămâne să mă decid la fața locului.

Sleek Ink pot eyeliner


Și am lăsat pe final un produs la care nu sunt complet convinsă, variez între el, unul de la Maybelline și unul de la MAC. O să mai citesc niște păreri înainte să mă hotărăsc sigur pe care-l vreau!

Asta-i tot, zic eu că n-am prea mari pretenții! La o socoteală rapidă toate produsele fac vreo 400-500 lei (depinde la ce eyeliner mă hotărăsc), o sumă foarte mică pentru o perioadă atât de lungă. Dacă reușesc să nu mă abat prea rău de la listă în perioada asta (o mică abatere cu un ruj de 10 lei nu se pune, nu?), la final o să mă răsplătesc cu ceva de pe alt wishlist kilometric. :)) Dar e important de menționat că n-am pus pe listă pensulele Real Techniques, fiindcă nu m-am hotărât încă exact pe care le mai vreau și nici dacă o să le cumpăr de pe iherb sau de pe Makeup Shop. Probabil o să le achiziționez tot de la MS când o să prind o ofertă frumușică.

Ați încercat vreun produs de pe lista mea? Cum vi s-a părut? Voi ce aveți pe wishlist în prezent?

24 de comentarii

  1. Pai tot ce ai etalat tu ai sunt numai produse smechere, 'de top. <3 Mac, Nyx...pfoai...le vreau si eu si visez la el. <3 <3
    Iti doresc sanatate multa. stiu cum e cu maselele. sunt naspa naspa rau. :| Sanatate multa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, așa e, sunt numai produse foarte lăudate. :D
      Mulțumesc mult, draga mea! Chiar e groaznică durerea de măsea. :(
      Te pup!

      Ștergere
  2. Am incercat NYX Soft Matte Lip Cream...are un intreg review pe blogul meu! :)
    Creionul de ochi de la NYX mi-l doresc si eu...de asemenea si un ruj MAC! :D
    Pupici si spor la bifat cat mai multe produse!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am văzut prin postările tale, dar nu mai știu dacă am citit și review. O să mă uit, știu oricum că am citit numai de bine despre el.
      Despre creionul Nyx sper să vă vorbesc cât de curând, săptămâna viitoare am de gând să trec prind Kendra special pentru el. :D
      Mulțumesc, mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  3. cu siguranta matte me ti se va parea mai ok decat soft matte. eu am transylvania... nu prea se face mat, nu e prea rezistent si trebuie aplicat peste creion sau alt ruj ca sa fie opac pe buze.. pe cand... de matte sunt sunt absolut indragostita si ma tine toata ziua pe buze.
    Jumbo nyx trebuie sa fie si al meu! Mi-l doresc ...cam tot de un an, nu stiu de ce nu l-am cumparat, eu am make up shop in iasi doar.. trebuie sa iau atitudine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, m-ai pus puțin pe gânduri, chiar speram să-mi placă măcar la fel de mult ca Matte Me. :( Dar tot trebuie să-l încerc, poate am noroc și diferă puțin calitatea în funcție de nuanță (iar pe mine altele m-ar atrage mai mult decât transylvania).
      Haha, păi ia să iei atitudine! :D

      Ștergere
  4. Eu am folosit MAC PRO Longwear si ti l-as recomanda si nu prea.
    Are acoperire medie intr-adevar, dar e un pic cam mult pentru un fond de zi cu zi.
    Aplicat fara primer si fixat cu pudra are o rezistenta buna; eu numesc asta rezistenta de city break... e genul de fond de ten pe care il aplici la 4 dimineata, autobuz, avion, autobuz, cazare, alergat printr-un oras necunoscut, arata decent si la 10 noaptea.
    Aspect natural are doar aplicat corect. Nu e genul de fond de ten pe care sa il arunci pe fata cu mainile repede si sa fie ok. Trebuie sa muncesti ca sa se aseze bine si sa iti faci o tehnica de aplicare potrivita. Altfel e prafos si se topeste de pe piele in acelasi timp parca, incarca tenul teribil si se strange in liniile fine.
    In plus, desi in lumina naturala si artificiala nuanta arata perfect pe tenul meu, in poze ies palida la fata cand il port. Si totusi are SPF doar 10, adica da albeata degeaba.

    Personal iti recomand sa te duci la MAC si sa intrebi fetele de acolo ce fond de ten sa iti iei, in functie de ce ai nevoie. Oricum, daca tot iti iei si fdt si ruj, poti chiar sa te incadrezi in suma pentru un `mini` curs de machiaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos pentru părerile foarte detaliate, apreciez mult! Nu mă interesează neapărat ca fond de ten de zi cu zi, ci mai de grabă pentru „ocazii speciale” și pentru zile foarte aglomerate, când n-am timp de retușat machiajul. Fond de ten cu mâna nu mai aplic de mult timp, la aplicarea fondului de ten și la sprâncene dedic mereu cel mai mult timp, deci asta nu cred că ar fi o problemă, sigur găsesc modalitatea și pensula perfecte pentru a obține un aspect natural. Nici de liniile fine nu prea-mi fac griji, fiindcă nu am. :D

      Sincer, am mai mare încredere în anumite bloggerițe la care am citit despre el și care au același tip de ten ca mine, decât în fetele de acolo... pe care nu le cunosc (nu am ceva personal cu ele, dar m-am lecuit din alte părți). Oricum, o să-i fac o probă în magazin ca să-mi fac o idee măcar de cum se așează pe ten. :D

      Ștergere
  5. Si eeeu vreau treburile alea de la NYX, le-am tot dat tarcoale prin Kendra. Gelul de sprancene chiar l-am vazut ultima data cand am mers si mi-a ramas gandul la el, nu stiam sigur care e treaba, acum e clar ca am nevoie de dumnealui, mai ales ca nu am incercat nimic asemanator pana acum. Of, e greu sa fii fata uneori, dar e atat de frumos...
    Saptamana frumoasa si fara dureri de masele!!!
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci sunt în Kendra? Yeey, ce veste bună mi-ai dat! :D N-am apucat să verific standul și nu era sigură dacă le-au adus și pe ele. Mă bucur să aflu că ai văzut și gelul pentru sprâncene, sper să-l găsesc și eu. Așa e zic și eu, e minunat sentimentul când descoperi niște produse faine. :D
      Mulțumesc frumos! Săptămână frumoasă și ție!
      Pupici

      Ștergere
  6. Eu am pe lista cateva produse de la Farmec: CC Creamul, lotiunea cu efect de stralucire si doua lotiuni de plaja, deodorante si pasta de dinti si acum o sa trec pe lista mea si rimelul pentru sprancene de la Essence, pentru ca in prezent folosesc mascara transparenta pentru gene si sprancene tot de la ei si imi place foarte mult. Cam asta ar fi lista, pentru ca am deja foarte multe produse pe care nu apuc sa le consum cu viteza cu care cumpar altele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înseamnă că ești foarte cumpătată dacă reușești să te limitez doar la acestea. :D Pot spune doar de CC Cream că merită, nu cred că vei regreta achiziția! Sunt și eu conștientă că am prea multe și că nu se consumă tocmai repede, de aceea am și scurtat foarte mult lista, aș mai fi avut eu muuulte alte produse pe wishlist, dar încerc să-mi impun o limită. :)

      Ștergere
  7. Spor la bifat! :D
    Si eu imi doresc Creionul NYX Jumbo Milk si ...mascara Maybelline. Iepurasule, ma auzi? ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! :D
      Hehe, sunt sigură că te-a auzit și și-a notat pe listă! :))
      Pupici

      Ștergere
  8. Ce de bunatati!! vreau si eu..si ruj..si rimel :D kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți doresc să le bifezi și tu cât mai curând! :D
      Pupici

      Ștergere
  9. Eu am cateva creioane de la Jumbo, dar ma streseaza la maxim. Culorile sunt frumoase, dar se strang in pliu chiar daca folosesc baza. Si daca mai pun la socoteaza ca am probleme cu ascutitul lor, imi vine sa le arunc pe fereastra. Am cumparat o gramada de ascutitoare, ba chiar si una special pentru creioane cosmetice, nu creioane de colorat, dar degeaba. Am vazut la o prietena ca ale ei sunt mai subtiri, muult mai subtiri, cred ca eu am nimerit niste rebuturi :)) si le avem comandate amandoua de pe makeupshop, aceleasi nuante, dar perioade de timp diferite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, ciudat. Eu chiar am citit la multe fete că nici nu mai e nevoie de primer când folosești un astfel de creion, că ajută el la rezistență. Chiar azi o să trec pe la standul lor din Kendra și o să-l iau dacă-l găsesc, iar mâine o să-l și testez, sunt curioasă eu cum o să mă înțeleg cu el. :D Eu am o ascuțitoare de la Essence, e foarte bună, sper să n-am probleme cu el nici în sensul ăsta. Poate ai prins totuși vreun lot prost. :(

      Ștergere
    2. Intensifica culoarea fardului , dar de rezistenta nici vorba, cel putin la mine. Am o ascutitoare cosmetica de la Flormar, dar imi face figuri la aceste creioane, desi la inceput a mers. Din ce am vazut intr-o poza pe fb, creionul tau pare mai subtire decat al meu. Astept sa vad ce impresie iti lasa.

      Ștergere
    3. Ciudat, abia aștept să-l încerc, să văd cum o să se comporta și la mine. :D Cu siguranță o să revin pe blog cu o părere detaliată!

      Ștergere
  10. Sper sa reusesti sa-ti cumperi tot ce-ti doresti! :* Am si eu pe lista cateva dintre produsele prezentate de tine. :) Chiar nu mai auzisem de Essence Make Me Brow, eu nu prea folosesc produse pentru sprancene, nu am goluri(din fericire) dar din cand in cand nu strica putina fixare. ;)) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Deja am bifat două produse de pe listă și sper să le bifez încet, încet pe toate. :D
      Ești o norocoasă, eu pierd o grămadă de timp cu „pictatul” sprâncenelor. :))
      Pupici

      Ștergere
  11. NYX Soft Matte Lip Creams sunt faine rau, confortabile de purtat, dar nu la fel de rezistente ca si cel de la Sleek (eu pe acela il cam detest pt cat de tare imi usuca buzele). In legatura cu eyeliner-ul, ori mergi pe sleek ori pe maybelline, amandoua sunt foarte, foarte bune.

    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Postarea e veche de un an, am încercat de mult timp și Nyx Soft Matte și eye liner-ul Sleek și-mi plac mult. :)

      Ștergere