Noutăți în teste - Aprilie

Luna asta am fost destul de cuminte și nu am cumpărat chiar atât de multe produse ca în lunile precedente, m-am bucurat mai mult de cele pe care le am deja și cred că, pentru prima oară, am consumat mai multe decât am cumpărat/primit. Totuși, am adunat câteva noutăți pe care vreau neapărat să vi le prezint azi, împreună cu niște prime impresii - vă spun de pe acum că impresiile sunt aproape numai bune și foarte bune.

Să începem cu produsele de makeup, cele două produse bifate de pe acest wishlist:


Creion Jumbo NYX #608 Cottage Cheese - să știți că regret puțin că n-am avut răbdare și am luat altă nuanță, nu cea care mă interesa de fapt (Milk - care nu era la standul din Kendra când am fost eu). Spun asta fiindcă acesta nu excelează ca bază pentru orice fard și la cele mate nu merge mai deloc. Probabil o să cumpăr și nuanța Milk, o să-l testez și pe acela, iar abia apoi o să revin cu un review pentru amândouă.

Rimel Maybelline Lash Sensational - deși intenția mea era să mai aștept o vreme până să-l achiziționez, fiindcă am prea multe rimeluri desfăcute, nu puteam totuși să ratez ocazia de a-l lua la ofertă din DM, la prețul de doar 21 lei (oferta mai e valabilă până pe 28, așa că dați fuga și luați-l dacă-l vreți)! Am apucat să-l încerc doar o dată, iar prima impresie a fost una foarte bună! Ador periuța lui, asta îmi e foarte clar! Cu siguranță o să revin cu un review detaliat după ce-l mai testez o vreme!



Loțiune Gloves in a bottle - eram foarte curioasă cu privire la acest produs de când am citit la Alina despre el, iar când mi s-a oferit ocazia de a-l testa nu aveam cum să refuz, chiar eram tare curioasă ce poate să facă. De când o am, adică de vreo 2 săptămâni, am folosit-o aproape numai pe ea pentru mâini și sunt foarte încântată de efecte! Va urma foarte curând un review!

Loțiune de corp Avon Naturals cu flori de măr - e o loțiune de corp lejeră, care hidratează binișor și intră imediat în piele, fără să lase peliculă la suprafață. În plus, miroase tare bine - e o aromă florală foarte plăcută, aduce bine cu mirosul florilor de măr, iar la vară sigur va fi destul de des folosită. Apreciez de asemenea că mirosul persistă binișor pe piele.

Cremă anticelulitică Cellu break 5D - cred că e nou lansată, eu am primit-o cadou la comandă (nici nu știu de ce, să fiu sinceră). Am apucat s-o încerc doar o dată și surprinzător... chiar mi-a plăcut! Este destul de densă, intră repejor în piele și o lasă foarte catifelată - e cam devreme să zic dacă și fermă, dar chiar și doar pentru hidratare și tot e ok. Îmi place de asemenea mirosul.



Gel de duș Balea Paradise Beach - prima oară când am intrat în magazin am ocolit raftul cu geluri de duș, fiindcă mi-am propus să nu mai cumpăr niciunul pentru o vreme (am adunat prea multe) și știam că nu o să rezist, că sigur mă cucerește ceva din edițiile limitate. Dar fiindcă am fost dezamăgită că n-am găsit uleiul de duș cu cocos de la Balea, am zis totuși să miros gelul ăsta de duș. Credeți că am mai putut să plec de acolo fără el? Miroase demențial!! Dați fuga într-un DM și luați-l, că e mult prea mișto (și foarte ieftin, vreo 6-7 lei).

Deodorant Balea cu nucă de cocos și nectarină - cred că la Ira am citit de bine despre deodarantele Balea și deși aroma de cocos din acesta nu se simte prea puternic (cum mi-aș fi dorit eu), aroma nectarinei fiind cel mai puternic prezentă, tot îmi place foarte mult mirosul și mă cam determină să fac ceva cam dubios: să miros zona în care a fost aplicat. :)) Unde mai pui că mirosul și persistă binișor. De eficiență nu pot spune prea multe că nu l-am folosit încă suficient, dar momentan pare foarte ok.



Pilă electrică de picioare Scholl - sunt foarte încântată de ea, mă bucur că în cele din urmă am decis să mă înscriu în campania de testare. Va urma un review mai detaliat!

Cremă de picioare Scholl - primită alături de pila mai sus numită, este și aceasta foarte bună și o să vă povestesc mai multe despre ea în același review cu pila!

Asta a fost tot, în rest am mai recumpărat câteva dintre produsele care îmi plac foarte mult! Nu pot însă să-mi stăpânesc entuziazmul și trebuie să vă spun că am fost acceptată la Școala de Beauty Blogging by L'Oreal Paris, veste ce mi-a făcut ziua mai frumoasă! Dacă vreți să mă votați, o puteți face aici - cu numele Mihaela Udroiu mă găsiți, pe penultimul rând. Dau o îmbrățișare și o ciocolată la schimb!

Voi ce noutăți ați mai achiziționat în ultimul timp? Ați încercat vreunul din produsele de mai sus? Cum vi s-a părut? Despre ce ați vrea să citiți mai repede?

26 de comentarii

  1. Sa lasam ciocolata deoparte si sa vina imbratisarea! <3 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, dacă n-ar fi distanța așa de mare aș oferi-o personal cu mare drag! Din păcate momentan pot doar virtual! :*

      Ștergere
  2. Sa te bucuri de toate produsele!
    Si eu vreau rimelul de la Maybelline; am trecut de cateva ori pe langa el in DM, dar cred ca pana la urma ma duc sa il cumpar! :)
    Mie sprayul Balea nu prea mi-a placut, avea un miros tare inecacios.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Eu zic că merită după o primă probă, pare-se că nu e degeaba atât de lăudat, iar oferta e de neratat.
      E destul de puternic mirosul, dar nu mi s-a părut înnecăcios... momentan.
      Pupici!

      Ștergere
  3. Hahah, unele produse miros mult prea delicios, nici eu nu ma pot abtine cateodata :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mă pot abține niciodată. :))) Așa am ajuns să fac o mică colecție de geluri de duș și loțiuni/creme de corp. :D

      Ștergere
  4. Rimelul l-am luat si eu la oferta din DM si il ador! Singura hiba e ca se demachiaza f greu, dar dam cu ulei si micelara si pana la urma se duce!:)) Gelul ala de dus m-a tentat si pe mine dar chiar nu il puteam justifica. Am 4 geluri de dus de la Yves Rocher. Un pic de cumpatare zic!:)) Lotiunea Avon m-a facut sa imi amintesc de adolescenta.....N-am mai luat un produs Avon de .....mult!:)) Sa le folosesti cu placere pe toate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că-ți place! Asta așa e, cred că e singurul lui defect, dar cu demachiantul bifazic e destul de ok, doar folosesc o dischetă în plus.
      Ți-am mai zis eu... dă-o-n colo de justificare! :)) Nici nu cred că mai încerc să rezist tentațiilor frumos mirositoare, că n-am nicio șansă, din câte văd. :)) Ehee, tu stai bine! Eu am vreo 5 numai de la YR + multe altele de la alte branduri. Nu vreau să știu câte sunt toate! :))
      Eu tot stau cu nasul în cataloagele lor și nu mă pot abține. :))
      Mulțumesc! :*

      Ștergere
  5. Ahhh....gelul de dus Baleaaaa! Ce mi-ai facut? Vreau si euuu. ;))
    Si gata! Esti votata! Mult succes! D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, merită, mai ales că e ediție limitată! :D
      Mulțumesc mult, draga mea!
      Pupici

      Ștergere
  6. Hahaha, referitor la deodorant..si mie mi se intampla asta uneori :))
    Sa le folosesti cu drag pe toate! Mult succes la scoala! Eu, ca elev intarziat ce sunt, am ratat inscrierea :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun, măcar nu sunt singura. :)) Sper totuși să mă pot abține pe stradă, ar fi cam ciudat gestul. :))
      Mulțumesc, mulțumesc mult! Ce rău îmi pare că n-ai apucat să te înscrii. :(

      Ștergere
  7. Sa le folosesti cu drag !
    Pe langa cele 3 geluri de dus Balea (cabana dream , tropical sunshine si cirese ) am mai cumparat Lotiunea pentru corp Balea Sensitive , crema pentru maini cu parfum de violete ♥ , tratamentul pentru unghii Eveline 8 in 1 si o oja Eveline :) A fost foarte greu sa aleg doar o oja :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Dar ai lăsat ceva bani la ei. :)) Să le folosești pe toate cu plăcere! Eu nici nu m-am mai uitat la oje de data asta, încă am o grămadă nefolosite.
      Pupici

      Ștergere
  8. Mmm Nyx jumbo- milk il am in dublu exemplar, este aboslutely gorgeous si face treaba excelenta cu fardurile de orice fel. Din pacate eu nu am gasit o ascutitoare buna pt el si il ascut cu cutitul...groaznic, stiu.
    Cellu break 5d am fost tentata sa il comand si eu dar am retineri in ceea ce priveste lotiunile anticelulitice, nu stiu de ce. te pup si spor la testat :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur să aflu asta, m-ai convins că trebuie neapărat să-l iau și pe Milk! :)) Nu știu nici eu cum o să mă descurc cu ascuțitul, mi-au mai spus fete că au aceeași problemă, dar văd eu. Merge și cuțitul la nevoie. :))
      Minuni nu face nici una, doar fac pielea puțin mai fermă (desigur, unele nici asta nu fac).
      Mulțumesc, mulțumesc! :D Te pup!

      Ștergere
  9. Sa te bucuri de noutati! :D Eu in DM nu mai intru pana nu consum cele 2 geluri de dus aflate momentan in baie. Nu am nici o sansa sa ies fara ceva nou de la ei :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Georgia! Cred că nici nu mai intru pe la ei prea curând, din aceleași motive! :))

      Ștergere
  10. Se intelege de ce ti-ai cumparat gelul de dus,chiar se intelege,doar nu puteai sa pleci dezamagita din DM,nu?! :D
    Tare curioasa sunt de lotiunea de corp de la Avon,dar din pacate,eu si lotiunile/cremele de corp de la Avon nu suntem in cea mai buna relatie si chiar mi ciuda,pentru ca unele miros demential :( .Sa folosesti toate produsele cu drag si spor .
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, păi da! Uite ce drăguță ești, mi-ai găsit scuza perfectă! :)))
      Eu cu astea din gama Naturals n-am avut niciodată probleme. Nu sunt ele cele mai hidratante, dar sunt ok pentru vară și așa cum zici și tu... miros foarte bine! :D
      Mulțumesc, draga mea!
      Pupici

      Ștergere
  11. Eu am luat noul CC Cream de la Farmec si imi place, chiar daca nuanta mi se pare cam deschisa si cred ca o combin cu BB de la Nivea care e mult prea inchis.
    Am mai primit cateva mostre de creme pe care n-am apucat inca sa le testez.
    As vrea sa citesc despre produsele care tie iti plac mult in perioada asta si despre ingrijirea corpului pe timp de vara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să-l folosești cu plăcere! Și mie-mi place acea cremă CC, trebuie să-i fac un review cât de curând. :)
      Mulțumesc pentru idei, o să mă gândesc la ele!

      Ștergere
  12. Hmmm Jumbo Milk il vreau si eu! :)
    Da, nu e dubios sa iti mirosi axila care e invaluita de arome minunate! :))
    Pupici si felicitari pentru acceptarea la scoala L'oreal!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu trebuie neapărat să-l iau și-n nuanța Milk. :D
      Eu cred totuși că e. :))
      Mulțumesc, draga mea! Pupici

      Ștergere
  13. e bun gloves in a bottle :).

    vreau si eu gelul de la balea. imediat ce termin din stocuri am si pornit la vanatoare :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aceeași părere sunt și eu! :D
      Eu zic să te grăbești, că poate nu-l mai găsești! :))

      Ștergere