Răsfăț sub duș cu L'Occitane

Cu timpul am învățat că frumusețea e ceva subiectiv și relativ, iar cel mai important e cum ne simțim noi în propria piele și mai puțin cum ne văd cei din jurul nostru - dacă nu ne simțim bine în pielea noastră oricum asta se vede și în exterior. Tocmai din acest motiv, consider că partea de răsfăț cu diverse produse ține și de frumusețe, fiindcă acestea mici ritualuri ne pot ajuta să ne simțim mai bine cu noi și ne dau o stare mai bună care se reflectă și în exterior.

Un produs pe care eu îl consider un adevărat răsfăț sub duș este uleiul de duș L'Occitane cu ulei de migdale! Este genul de produs care te face să te simți ca la Spa, doar că în confortul propriei case și la un cost mult mai mic. Mie mi se pare imposibil ca acest produs să nu placă cuiva, pe mine m-a cucerit de la prima aplicare!


Acest ulei de duș se găsește în trei variante: 75 ml - preț 35 lei, 250 ml - preț 78 lei și 500 ml - preț 138 lei.

Eu am varianta mini, de 75 ml și deși nu e un produs tocmai ieftin, consider că își merită fiecare bănuț, fiind oricum un produs foarte spornic. În imaginea de mai jos puteți vedea cât mai am din el, în condițiile în care îl folosesc destul de des de mai bine de două luni - e drept însă că îl folosesc cu zgârcenie, nu prea-mi vine să-l irosesc și de obicei îl aplic doar în partea superioară: pe gât, decolteu și mâini.

Singurul defect al produsul e că începe să se cojească puțin capacul, din cauza la umezeala din baie. Însă în rest recipientul este foarte practic, dozarea se face cu ușurință și fără risipă, iar ce e în interiorul sticluței compensează imediat acest mic defect din exterior.


De cum am deschis prima oară capacul, aroma produsului m-a îmbătat, m-a fascinat, m-a cucerit! Are un miros greu de descris, aș vrea să pot face pagina asta parfumată ca să puteți vedea și voi cât de bine miroase. E o aromă dulceagă, fină, rafinată. De fiecare dată când îl folosesc îmi încântă simțurile, mă relaxează și mă face să mă simt răsfățată. Eu țin sticuluța pe marginea căzii și chiar dacă nu îl folosesc în fiecare zi, recunosc că aproape în fiecare seară iau sticluța și adulmec conținutul. Da, atât de mult îmi place! În plus, aroma persistă pentru mult timp pe piele, așa că răsfățul continuă și după ce ies din baie!

În contact cu pielea umedă, uleiul destul de lichid se transformă într-o spumă foarte fină, cremoasă chiar, pe care e o plăcere să o întinzi pe piele - de obicei fac asta timp de câteva minute, timp în care mă bucur atât de textura catifelată cât și de aroma atât de plăcută. Apelez la el mai ales în serile în care mă simt foarte obosită, fiindcă mă ajută foarte mult să mă relaxez (știu că mă repet). După clătire, lasă în urmă o piele catifelată și pot sări fără probleme peste loțiunea de corp.

Cred că e în zadar să mai trag vreo concluzie, presupun că reiese destul de clar din rândurile de mai sus că m-a cucerit total acest ulei de duș și că vi-l recomand din suflet. De fapt, nu doar că îl recomand, chiar insist să-l încercați, mă îndoiesc că e posibil să regretați! 

L-ați încercat? Cum vi se pare? V-am convins că merită încercat? Voi cu ce produse vă răsfățați sub duș?

12 comentarii

  1. si mie imi place suuper mult :D si da se cojeste capacul ala la fiecare utilizare :D bine nu ma deranjeaza :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa cum am zis și în articol... nu cred că e posibil să nu placă cuiva! :))
      Nici pe mine nu mă deranjează în mod deosebit, dar mi s-a părut important de precizat. :D

      Ștergere
  2. Si eu il am ..si..clar..imi place :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Yummy!
    M-ai tentat, recunosc!
    Sa il folosesti cu placere in continuare. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-am tentat, fiindcă merită! :D
      Mulțumesc frumos!
      Pupici

      Ștergere
  4. nu l-am incercat, dar din celelalte produse folosite de la ei am tras concluzia ca au produse bune. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție-ți plac produsele lor și poate îl vei încerca și pe acesta cândva, fiindcă merită!
      Pupici

      Ștergere
  5. am avut si eu gel e dus cu flori de cires si tot asa: era foarte spornic :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Geluri de duș nu cred că am încercat de la ei, dar e bine de știut. :)

      Ștergere
  6. Numai de bine despre L'Occitane, insa preturile sunt totusi cam piperate. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevărat că au prețuri ceva mai mari, nici eu n-aș da banii chiar pe orice de la ei, dar ăsta e unul dintre acele produse care consider că-și merită din plin banii. :D
      Pupici

      Ștergere