Școala de Beauty Blogging L'Oreal Paris

În momentul în care am decis să deschid acest blog nu-mi închipuiam că va ajunge să însemnă atât de mult pentru mine și nici că o să ajung să dedic zilnic ore bune acestei activități. Era la început doar o joacă, știam doar că vreau să am un colț al meu în care să-mi exprim opiniile despre cosmeticele pe care le folosesc, în ideea că poate cuiva îi va fi utilă părerea mea. Nu știam dacă o să-mi placă. Nu știam dacă încântarea o să mă țină mai mult de 2-3 luni. Nu știam nici dacă o să mă citescă vreodată cineva. Nu știam mai nimic, dar pe parcurs am început să aflu, să găsesc răspunsuri la multe întrebări.

Acum blogul face parte din viața mea și e o pasiune la care n-am de gând să renunț prea curând. Știu că vreau să continui cu acest proiect și că vreau să evoluez, să-mi îmbunătățesc și diversific cât mai mult conținutul blogului, să vă ofer informații cât mai corecte și utile. În scopul ăsta am citit mult, am încercat mereu să mă țin la curent cu toate noutățile din acest domeniu, am studiat alte bloguri de beauty de la noi sau din afară și chiar v-am cerut vouă păreri în mod direct, pentru a afla ce vă doriți să vedeți mai des și ce fel de articole vă plac mai mult. Iar toate lucrurile astea am încercat să le fac în mod constant, pot spune că face parte din activitatea de beauty blogger.


Sunt însă conștientă că încă mai am foarte multe de învățat și tocmai de aceea am decis să mă înscriu la Școala de Beauty Blogging by L'Oreal Paris, care se află acum la a treia ediție. Consider că această școală e o oportunitate unică pentru un blogger de beauty și de aceea am decis să-mi încerc norocul. Mă înscriu cu multe speranțe și cu o dorință foarte mare să am oportunitatea de a învăța de la profesioniști din domeniu precum Maurice Munteanu, Alex Abagiu, Julia Karr și Marta Popescu - acesta consider că e cel mai mare câștig pentru cele 30 de cursante selectate! Desigur, în joc sunt puse și premii tentante, pe care le puteți descoperi pe site, în caz că sunteți interesate să vă înscrieți - data limită de înscriere este mâine, la ora 12:00!

În caz că o să fac parte din cele 30 cursante alese, o să am nevoie de susținerea voastră. Mă pot baza pe ea, nu-i așa?

Vă urez mult succes tuturor celor care ați ales să vă înscrieți!

12 comentarii

  1. Ma bucur ca ai luat aceasta decizie, iti tin pumnii maxim! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Bafta, Miha! Ma bucur ca te inscrii la Scoala de Beauty Blogging! Ai sustinerea mea, meriti!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar ne-am potrivit! Acum cateva momente am publicat si eu inscrierea mea. Ce pot sa spun mai mult decat ca sper sa fim colege de banca? Succes! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce tare! :)) Nici dacă am fi vrut nu ne ieșea două zile la rând. :))
      Și eu sper să fim colege de bancă! Mulțumesc, mult succes îți doresc și eu ție!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Multa bafta! ♥ Te sustinem, clar! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Ești o drăguță, dar să vedem mai întâi dacă o să fiu selectată. :D
      Pupici

      Ștergere
  5. Bafta multa draga mea,te-am votat,pupicei multi <3

    RăspundețiȘtergere